18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Yeonwoo Ku - Julia Terziyska: resultat: 1-2

10. oktober 2021 kl. 09:00 - w15 - Sozopol - hardcourt
10. okt. 2021 kl. 08:48 (Opdateret 10. okt. 2021 kl. 14:25) 10/10
12
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Finale i Bulgarien.

Chance: 17%
Betvalue: 102,00%
Spilbar ned til odds: 5,88
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Henover natten skiftede favorit værdigheden, fra lokale Terziyska til Unge Ku.

Ku er uden titler i år, men er en af de mange unge man ser som bare vinder og vinder. Der er dog altid lige en kamp hvor det ikke hænger sammen, men det skal de nok komme efter. Hun har været fuldstændig suveræn, og man kunne også frygte på modstanderens vegne.

Terziyska ville normalvis være kæmpe favorit på en hardcourtbane, hvor hun har et utal af titler bundet op på hendes serv, som fungerer rigtig godt på disse blå baner. Markedet er gået med Ku, og er i denne kamp er alle scenarier egentlig en mulighed. Terziyska har pånær 1 kamp, egentlig selv været lige så suveræn, og har helt sikket den fornødne rutine og coolness hvis kampen skulle gå dybt.

Jeg går med rutine og hjemmebanefordelen og tror at det er nok til at vippe Ku af pinden igen.

Ku er selv 22-8 på hardcourt, hvor Terziyska kun er 6-1. Terziyska tabte grus finale hjemme i Bulgarien for ikke så lang tid siden, og tror ikke hun vil lade denne glide ud af hendes hænder, da dette er hendes fortrukne underlag denne gang.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback