18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Wolverhampton Wanderers - Southampton: Southampton flest hjørnespark

Match center
15. januar 2022 kl. 16:00 - Fodbold, England - Premier League
Molineux Stadium    Michael Salisbury
12. jan. 2022 kl. 16:11 (Opdateret 15. jan. 2022 kl. 17:56) 12/01
127
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Wolverhampton og Southampton mødes i denne runde 22. En kamp jeg har kigget lidt på, og hvor jeg har en god fidus til at gæsterne kan komme frem til dødbolde.

Chance: 38%
Betvalue: 106,40%
Spilbar ned til odds: 2,63
Rigtig/forkert: 2-10
ComeOn Spil nu hos ComeOn
Det taler for
  • Southampton er bare vildt giftige på standartsituationer, og derfor søger de dem gerne. De har scoret i de seneste 3 kampe på hjørnespark, frispark eller situationer på indkast, og de komme også i dette opgør til at se standartsituationerne som et våben.
  • Kigger vi på hjørnestats så ligger Southampton på 5.6 hjørnespark pr. kamp i snit og det er det 5 højeste i PL. De har på 20 PL kampe fået flest hjørnespark i 10 af kampene og fået lige mange i 3 af kampene.
  • Wolves tillader mange hjørnespark til deres modstandere, og snitter heller ikke så højt ift. hvor mange hjørnespark de selv får. De får i snit 4.3 hjørnespark pr. kamp og tillader 5.4 i snit. Kigger man på Wolves 19 PL kampe har de fået flest hjørnespark i 8 af kampene og fået lige mange i 2 af de 19 kampe de har spillet.
  • Kigger vi på vejene til hjørnespark så er Southampton også foran Wolves. Ift. skud total/pr.90 min så ligger Southampton på et snit der hedder 12,25 mod Wolves's 10,37. (10,37 er det næstlaveste snit i PL) Kigger vi så på indlæg, så ligger 11,4 pr. kamp, hvor Wolves ligger på 9,7 (det næstlaveste i PL).
  • Saints er godt kørende og har vundet 3 og spillet to uafgjorte over de seneste 5 kampe, og de har gjort det igennem godt spil, og gode offensive aktioner. De har fået sat et rigtig godt hold sammen i denne sæson, hvor jeg også synes der er en god brede i truppen, som gør at de kan gøre noget fra bænken. Så jeg tror de kommer til at gøre en god figur mod Wolves i dette opgør.
Hold øje med
  • Wolves er godt kørende ligesom Saints. Wolves har 3 sejre, 1 uafgjort og 1 nederlag over de sidste 5 kampe, og de kan gå ind til dette opgør med tro på tingene, da det virker til at deres projekt faktisk er rigtig stærkt.
  • Offensivt har Wolves nogle spændende profiler hvor Podence, Traore og Trincao er gode til at søge indlæggene, og en-mod-en duellerne på fløjene. Traore er jeg især nervøs for ift. dette bet, og han må meget gerne starte ude da han gerne søger baglinje som kan give indlæg.
  • Southampton tillader mange hjørnespark til deres modstandere. Kigger man på deres snit ift. hvor mange hjørnespark de tillader så ligger det på 5 i snit, og hvis Wolves vil gribe dette opgør offensivt an, så kan de også komme til at få mange dødbolde og hjørnespark.
Oddsmarked

Kigger vi på dette hjørnesparks spil, så går den på at gæsterne skal få flest, men man kan også gardere sig hos comeon så man spiller Southampton med +0.75 til odds 1,90.

Denne her variant jeg har foreslået står til odds 2,60 hos Marathonbet og hos bet365 er vi nede i 2,40.

Holdene:

Wolverhampton:
Hjemmeholdet er uden Saiss (fast mand) Hwang (fast mand) Neto (fast mand) men derudover kan de stille med en stærk start 11'er jeg tror kommer til at se sådan her ud:

3-4-3: Jose Sa; Kilman, Coady, Marcal; Semedo, Neves, Moutinho, Ait Nouri; Trincao, Jimenez, Podence 

Southampton:
Gæsterne har et par folk på den tvivlsomme liste, eller hvad man skal kalde den, og de navne der er tvivl om er Walker-Peters, McCarthy, Livramento, Broja. Jeg tror dog Saints kommer til at stille med en god start 11'er med følgende 11:

Forster; Bednarek, Lyanco, Salisu; Tella, Ward-Prowse, Diallo, Perraud; Broja, Redmond

  • God brugeroplevelse
  • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen

Kommentarer

Feedback