18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Wolverhampton Wanderers - Leeds United: 1

Match center
19. februar 2021 kl. 21:00 - Fodbold, England - Premier League
Molineux Stadium    David Coote
19. feb. 2021 kl. 17:30 (Opdateret 19. feb. 2021 kl. 22:53) 19/02
90
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Leeds skal besøge Molineux Stadium her i runde 25, og jeg har læst lidt ift. trupperne, og samtidigt kiggede lidt på formkurverne og det taktiske match-up forud for dette opgør.

Chance (1-X-2): 44-28-28%
Betvalue: 107,80%
Spilbar ned til odds: 2,27
Rigtig/forkert: 1-0
ComeOn Spil nu hos ComeOn
Det taler for
 • Wovles er yderst disciplineret og har i år et xGA på 26.9 efter deres første 24 kampe. Det er det 4.bedste i PL, og jeg må også sige at de spiller en gang omend lidt kedelig, men meget taktisk og organiseret gang fodbold, og jeg tror Leeds får svært ved at bryde igennem i dette opgør.
 • Leeds spiller charmerende og meget seværdigt, men også naivt til tider, hvor de også har et xGA på 40,6 over deres første 23 kampe, det er det næst højeste xGA, og vidner også om at de defensivt, ikke altid får løbet retur, og måske også spiller med for stor risiko.
 • Leeds har et par markante folk ude forud for dette opgør (se hold info).
 • Wolves har været inde i en fornuftig periode, hvor de har fået 7 point over de seneste 3 PL kampe, og deres xG i de kampe, har også set rigtig fornuftig ud. 1,5 mod Arsenal 1,9 mod Leicester og 1,1 mod Southampton. Leeds på den anden side, har tabt 2 ud af deres seneste 3 kampe, og kigger vi på xG så havde de 0,9 mod Everton 2,8 mod et skadesramt Crystal Palace og 0,7 mod Arsenal.
 • Wolves har ambitioner, om mere end en flad midterplacering, og jeg forventer mig at de vil gå efter en sejr i dette opgør. Nedrykning bliver ikke et tema, og derfor tror jeg også de vil jagte en sejr når vi rammer slutfasen. Med et godt run kan jeg sagtens se Wolves komme op og blande sig i top 7.
 • Wolves er et omstillingshold, og jeg tror det passer dem perfekt, at skulle møde Leeds, hvor de kan stille sig afventende, og satse på, at de kan sende Traore eller Neto afsted i 1-1 situationer, hvor de er bedre end deres direkte modstandere. Især er jeg spændt på hvordan Shackleton og Alioski vil lukke ned for de to kanter. Især sidstnævnte er meget offensivt mindede, og han er i Traore's side.
Hold øje med
 • Wolves er ikke et hold der banker mål ind, eller scorer højt på xG, faktisk ligger de 11,5 expected goals under Leeds, og jeg kan være nervøs for, om de kommer til at angribe som et hold, eller overlade det til individuelle præstationer fra Neto, Willian Jose eller Traore.
 • Vi så i de to holds seneste indbyrdes opgør, at Wolves var heldige med at vinde, og at Leeds sagtens kunne skabe chancer, kampen endte 1-0 til Wolves, men xG hed i den kamp 0,5 til Wolves og 1,6 til Leeds.
 • Leeds scorer mål og skaber rigtig mange chancer. I de første 23 kampe har de scoret 40 mål, og har som sagt, haft en xG på 36,7 det vidner både om kynisme, men også gode folk på de offensive postioner, og jeg er da nervøs for om Wolves kan lukke ned for Raphinha, Bamfort og Harrison, som alle sammen har gjort det super flot i denne sæson.
Oddsmarked

Oddset på Wolves sejr stod i 2,40 d. 7 feb, og har ikke rykket sig meget, på trods af, at Kalvin Phillips er dømt ude, samt Wolves fik en flot og fortjent sejr over Southampton i sidste runde, hvorimod Leeds fik smæk af Arsenal, hvor de kom bagud 4-0 efter 47 min.

Holdene:

Wolves:

Her er Podence (fast mand 18 kampe 3 mål) Bolly (fast mand 16 kampe 1 mål) og Jimenez (fast mand 10 kampe 4 mål) De har alle 3 været ude i de seneste kampe, og selvom de ville have været i spil til start 11-eren, hvis de havde været klar, så vil jeg mene at Leeds er betydeligt hårde ramt.

Det giver følgende start 11-er, som ligner den der vandt 2-1 over Saints i sidse runde:

Patricio; Dendoncker, Coady, Saiss; Semedo, Neves, Moutinho, Jonny; Traore, Willian Jose, Neto

Leeds:

Her er Koch (fast mand 11 kampe) Kalvin Phillips (fast mand 18 kampe) Rodrigo (18 kampe 3 mål) og Poveda (fast/reserve 10 kampe). Det er især de 3 førstnævnte jeg tror de kommer til at savne, og hvis jeg skal gå helt i bund med Leeds's trup så er det uden tvivl Kalvin Phillips de kommer til at savne aller mest. Han har været en vital faktor for Leeds både i oprykningssæsonnen, men også i dette års PL sæson, og ham kan de ikke finde en 1-1 erstatning for. (de seneste 2 kampe han ikke var med tabte Leeds 4-2 til Arsenal og 1-0 til Brighton). 

Det efterlader Leeds med en start 11'er der hedder 

Meslier; Shackleton, Ayling, Cooper, Alioski; Raphinha, Dallas, Struijk, Klich, Harrison; Bamford

 • God brugeroplevelse
 • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen

Kommentarer

Feedback