18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Wolverhampton Wanderers - Everton: Over 2,5 Mål

Match center
1. november 2021 kl. 21:00 - Fodbold, England - Premier League
Molineux Stadium    Martin Atkinson
31. okt. 2021 kl. 11:41 (Opdateret 1. nov. 2021 kl. 22:55) 31/10
303
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

I runde 10. mødes Wolves og Everton i en kamp, som jeg godt kunne se gik hen og blev underholdende. Wolves har mere bid i sig, og skal forsøge at ramme et såret Everton mandskab! Det tror jeg godt kan give mål!

Chance (Over-Under): 46-54%
Betvalue: 105,80%
Spilbar ned til odds: 2,17
Rigtig/forkert: 2-1
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Det taler for
 • Everton har flere profiler ude, som kan gøre deres defensive struktur sårbar (se holdinfo)
 • Wolves er godt kørende, og har ikke tabt i de seneste 4 PL kampe. Jeg tror de vil have blod på tanden, og forsøge at tage deres 5 PL sejr i sæsonen mod et Everton hold der er lidt ramt for tiden. Wolves har spillet noget mere offensivt fodbold i år, og jeg satser på at de vil fortsætte med dette i denne kamp.
 • Everton og Wolves ligger i den bedre halvdel ift. xGF hvor Everton har 14,3 efter 9 runder og Wolves har 11,9. Det vidner om to hold der har fine offensiver og kan skabe gode chancer.
 • Wolves har måske fundet en front trio med mål i! Hee-Chan Hwang er templet ind med 4 mål i 6 kampe, og derudover er Raul Jimenez også kommet igang igen efter sin skade. Så der er fremgang for Wolves, og jeg tror godt de kan gøre ondt på Everton, hvor de både har fart, fysik, og individuel kvalitet til at skabe chancer og mål.
 • Everton på den anden side, har også nogle individualister, som jeg tror kan få gode muligheder. Townsend, Gray, Gordon, og Richarlison er alle folk som er god i en mod en dueller, og som har fin fart, hvilket jeg tror kan gøre ondt på Wolves. Derudover så er de også farlige i omstillinger, hvilket jeg tror de får gode muligheder for i dette opgør, hvor jeg tror Wolves vil være spilstyrende.
Hold øje med
 • Defensivt har begge hold nogle styrker, som kan være et stort minus for dette spil. Wolves har et xGA på 10,3 hvilket er det 3.laveste i PL og Everton har et på 12.0, hvilket også er ret lavt.
 • Offensivt mangler Everton deres normale 9'er, og det kan blive et problem i dette opgør. For selvom Richarlison har nogle åbenlyse kvaliteter, så er han ikke den samme målscore som Calvert-Lewin.
 • Begge hold kan leve med et X, og derfor kan jeg godt være nervøs for om vi får en defensiv og taktisk slutfase, hvor ingen af holdene tør at gå op og spille offensivt og målsøgende fodbold.
 • Det er to meget typiske underhold, hvilket oddset også indikere. Wolves har spillet 7 ud af 9 kampe under de 2,5 mål og Everton har spillet 4 ud af 9 kampe under linjen.
Oddsmarked

Oddset på over de 2,5 mål startede i odds 2,20ish de fleste steder, og har så sidenhen bevæget sig i et niveau mellem 2,15 til 2,30 som jeg spiller her. 
Umiddelbart kunne jeg også godt være fristet til at gå på en Wolves sejr, som kan fåes til odds 2,20 de fleste steder.

Holdene:

Wolves:
Hjemmeholdet er ikke særlig hårdt spændt for. De mangler muligvis Marcal (fast mand) i bagkæden, men derudover kan de stille med samme 11 som er ubesejret i de seneste 4 kampe.

Sa; Kilman, Coady, Saiss; Semedo, Neves, Moutinho, Ait Nouri; Traore, Jimenez, Hwang

Everton:
Gæsterne har nogle markante folk ude, især er de ramt i den defensive afdeling, hvor Mina (fast mand) derudover må de på midtbanen også undvære André Gomes (reserve/fast mand) Doucoure (fast mand) og Delph (reserve). Det betyder at Davies er med, og jeg ser ikke ham værende ligeså stærk i det defensive som Doucoure eller André Gomes. 
Offensivt mangler gæsterne Calvert-Lewin (fast mand) men har Richarlison med igen, og derudover så er Gordon også en mulighed, som kan bringes i spil istedet for Iwobi.

Pickford; Holgate, Keane, Godfrey, Digne; Townsend, Davies, Allan, Iwobi; Gray; Richarlison

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback