18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Wolverhampton Wanderers - Brentford: 1

Match center
18. september 2021 kl. 13:30 - Fodbold, England - Premier League
Molineux Stadium    Darren England
13. sep. 2021 kl. 19:13 (Opdateret 18. sep. 2021 kl. 15:27) 13/09
412
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Wolves tager hjemme imod Brentford i denne 5. runde, en kamp hvor jeg har kigget hjemmeholdets vej, af flere grunde.

Chance (1-X-2): 52-28-20%
Betvalue: 107,64%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert: 0-2
LeoVegas Spil nu hos LeoVegas
Det taler for
  • Wolverhampton fik en vital sejr i seneste runde, hvor de vandt 2-0 over Watford. Dette resultat var vigtigt også fordi de fik gang i målene, som der ellers ikke har været mange af indtil videre. Denne sejr, kan give dem lidt arbejdsro, og måske være en start til en lille stime.
  • Kan Wolves få sat deres kanter op i en mod en dueller så tror jeg de vil få gode muligheder, Canos er ikke en typisk back/wingback og han kommer til at stå overfor Traore som i den grad har farten til at kunne komme forbi, ydermere så har Wolves også gode chancer på omstillinger med den fart Traore besidder.
  • Brentford er gode defensivt, og det koster også på den kreative front, hvor de på 4 kampe har scoret 3 mål. (et på et forlænget indkast, et på en hjørnesparks-situaiton, og en på generobring). Deres xGF i de første 4 kampe ligger på 4, men jeg synes godt man kan se, at deres fokus her i starten ligger i det defensive.
  • Wolves har imponeret mig i de første kampe, hvor de har gjort det godt, også imod rigtig stærke modstandere. Jeg kan godt se Wolves få en god sæson med den nye træner, som har givet dem lidt mere appel i den offensive afdeling, hvor de i alle deres kampe har haft chancer til mere, og kigger man på deres xGF i de første 4 kampe, så ligger den på 6,3 som er det 4.højeste i PL efter 4 kampe.
Hold øje med
  • Brentford har været rigtig stærke defensivt i denne sæsonstart. 4 kampe har de spillet og de har en xGA på blot 2,9 (det anden bedste i PL). Wolverhampton skal med andre ord være skarpe på de chancer de får, for Brentford giver ikke ved dørene.
  • Stiller Brentford op med et lavt udgangspunkt, og overlader meget af spillet til Wolves, så kan jeg godt være nervøs for, om de kan dirke Brentfords defensiv op. Wolves har fået et bedre offensivt udtryk denne sæson, men imod Watford og også mod Tottenham gik der lang tid før de blev rigtig pågående og fandt åbningerne i to lavtstående hold.
  • Wolves fik gang i den nye angriber Hwang Hee-Chan, og det er selvfølgelig positivt, men jeg synes de mangler lidt mere kynisme på den sidste 1/3 af banen, hvorfor de sidste sæson blot scorede 36 mål i 38 kampe.
Oddsmarked

Oddset på Wolves sejr ligger de fleste steder i 1,85ish og op til 1,95. Jeg synes også de 1,95 er spilbart, da jeg tror Wolves kan gentage bedriften fra sidste runde. 

Vi er ved at være oppe i odds 2,53 får over 2,5 mål hvilket giver god mening, når man kigger på de to hold, men jeg kunne godt være fristet til at spille over 2 mål asian, til odds 1,91. 

Holdene:

Wolves:
Hjemmeholdet har stadig Neto (fast mand) og Jonny (reserve) ude, hvilket betyder at de kan stille i stort set stærkeste start formation. Det tror jeg bliver en 3-4-3, med stort set samme folk som vandt mod Watford. Det kan være man vil starte med Hwang på toppen, men derudover kan jeg ikke forestille mig, at der venter de store overraskelser 

Brentford:
Gæsterne har Mathias Jensen (fast mand) med igen, og han kom ind i deres seneste kamp mod Brighton, så de er ved at være alle mand klar, hvor de kun mangler Sørensen (reserve) og Dasilva (fast mand sidste sæson).
Jeg tror at vi får en start 11'er ligesom mod Brighton, hvor de var rigtig tæt på at få point. 

  • Stort spiludvalg
  • Høj tilbagebetaling
  • Lukrative kampagner

Kommentarer

Feedback