18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Wolverhampton Wanderers - Liverpool: 1

Match center
23. januar 2020 kl. 21:00 - Fodbold, England - Premier League
Molineux Stadium    Michael Oliver
23. jan. 2020 kl. 11:02 (Opdateret 23. jan. 2020 kl. 22:52) 23/01
130
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

Røde udfordringer på Molineux

Chance (1-X-2): 18-27-55%
Betvalue: 110,70%
Spilbar ned til odds: 5,56
Rigtig/forkert: 1-2
NordicBet Spil nu hos NordicBet

Rent logisk er der måske ikke meget der taler for, at Liverpool løber ind i sæsonens første nederlag i aften. Vi har dog alligevel fidus til hjemmeholdet, som under Nuno Espírito Santo er et taktisk godt hold, der er altid er indstillet fremragende mod topholdene. Deruodver taber man sjældent på hjemmebane. Det er blevet til 2 nederlag i ligaen: 2-5 til Chelsea i september og 1-2 til Tottenham. Sidstnævnete kamp tabte man helt ufortjent i overtiden.

I aften er det så Liverpools suværene tophold, der gæster Molineux. Vi anerkender naturligvis at Liverpool må være favoritter, men vi har givet Wolves et par procenter mere i vores chancevurdering end markedet generelt, som har 16,85 - 25,25 - 57,90. Hvorfor så det?

De seneste meldinger fra de to klubber tyder ikke på betydelige fravær i trupperne, så vi bygger vores vurdering af kampen ud fra holdenes spillemæssige styrker målt op må oddsværdien.

De to hold spillede på Anfield i slutnigen af 2019, hvor hjemmeholdet vandt 1-0. Det var en kamp, hvor Liverpool klart havde bolden mest, mens de øvrige statistikker ligger meget tæt - bl.a. skud på mål. VAR spillede en afgørende faktor i den kamp: Wolves fik 1 mål underkendt, mens Liverpool fik et mål anerkendt. Begge VAR kendelser på mariginaler. Vi forudser en kamp i aften, som rent taktisk kommer til at ligne den på Anfield. Så det bliver igen en tæt affære, hvor Wolves nok skal komme til deres chancer, som så mange andre hold mod Liverpool har gjort i sæsonen. Nuvel har Liverpool mange clean sheets, men der er blevet brændt nogle store chancer mod dem, bare se på Tottenham og Man U i de seneste kampe. Wolves har skarpe angribere, så det bliver ikke ved med at gå. Kan Manchester C (godt nok kun 10 mand undervejs) tabe til Wolverhampton, så kan Liverpool også.

Vi anerkender, at Liverpool har vist skræmmende styrke og kontinuitet, men der har også være kampe på autopilot. Kan det blive ved med at gå Liverpools vej? Måske, men til odds på aktuelt over 6, så mener vi, at man bør forfølge muligheden for Liverpools første nederlag i sæsonen.

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app

Kommentarer

Feedback