18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Winstrike - Skade: (AH: -6,5 Runde hcp over hele kampen) 1

3. marts 2021 kl. 15:00 - Snow Sweet Snow 2
3. mar. 2021 kl. 10:54 (Opdateret 3. mar. 2021 kl. 19:04) 03/03
48
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Snow Sweet Snow 2

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 56-0-44%
Betvalue: 102,48%
Spilbar ned til odds: 1,79
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Winstrike har ikke tabt i ti kampe. 2021 har været deres år so far. Det individuelle niveau er i topklasse og alle præsterer deres bedste spil længe. Skade har dog vundet syv kampe i træk. Anført af Shipz i topform, så kan dette blive en lige kamp.
Det taler for
 • Winstrike har et godt es i ærmet, qua den utrolig brede map pool, de besidder. Vertigo, Train, Nuke, Dust2 har jeg Winstrike som favoritter. Maps som Mirage og Overpass er mere lige. Det er dog stadigvæk maps hvor Winstrike vinder 75% på begge maps. Samtidigt er det, de to maps som Winstrike spiller mest. Så dette bliver ikke, en nem veto for Skade.
 • Skade er i fantastisk form. Dog bliver Winstrike, et af de bedste hold, som de har mødt længe. Skade har tidligere på året vist, at lige så snart niveauet hæves hos modstanderen, så kommer problemer frem hos Skade.
 • Serverens farligste duo har Winstrike? - Lack1 og El1an er bramvarme, 2021 har indtil videre været året for dem. 1.10 og 1.27 i rating og 1.14 og 1.30 i impact. Dertil skal det med, at resten af holdet snitter over 1.06 i rating eller over. Winstrike er i topform.
 • Winstrike har vundet ti kampe i træk. Ud af de 10 vundne kampe, er otte af dem gået over linjen. Der har også være hold i blandt, som er på niveau med Skade.
 • Taktisk, teamplay og fire-power. Det er tre punkter, hvor jeg ser Winstrike stærkest. Winstrike ligner et hold, som har spillet sammen utrolig længe. Taktisk er Winstrike, et niveau bedre end Skade. Skade har været gode, men det er ikke på den taktiske del.
 • Skade har set gode ud individuelt. De har levet utrolig højt på, at Shipz møder tier2-tier3 hold. Hans potentiale er til så meget mere. Kan godt blive nervøs for, hvordan Skade reagere når de møder et power-house. Det er første gang, de møder et hold, hvor alle kan levere +30 kills på samtlige maps. Står de rustet det til? - Kan jeg godt tvivle på.
Hold øje med
 • Skade fremviser noget af det flotteste spil, vi længe har set. Syv kampe vundet i træk, kun to maps smidt.
 • Skade har med dette lineup, vundet kampe på samtlige maps efter bans. Så kan Skade få: Dust2, Mirage og/eller Overpass i vetoen. Så vil de være yderst tilfreds. Formen på de forskellige maps, har Skade uden tvivl med sig.
 • Shipz er kongen af serveren. Imponerende form, individuelt niveau er i topklasse og hans fire-power kommer til at gøre ondt. 1.23 i rating samt 1.31 i rating. Får han plads på serveren, så vil han nedsmelte Winstrike. Dennyslaw og Rainwaker, har niveau til at følge med Shipz. Kan denne trio ramme niveau, så kunne de meget vel vinde kampen.
 • En form som er god, et teamplay som ser skarpere og skarpere ud, for hver kamp der går. Winstrike møder et Skade hold, i deres livs form. Spillet spiller, alle er på vej i topform. Rammes niveauet, så er spillerne hos Skade ikke meget bagud, hvis vi sammenligner spiller for spiller.
 • Når en hold vinder så mange kampe, som Winstrike har gjort. Så vil de ramme, den mentale mur lige pludselig. Der var tegn af det, efter Overpass var blevet spillet mod Saw. Winstrike slap lidt på pedalen. Sker dette i dag, så vil Skade vinde.
Oddsmarked

Havde forventet en linje, der lå et hak højere. 
Licensløse bookies har også spillet med værdi.

Nu har jeg set mange af de kampe, de to hold har spillet. Jeg kan godt være bange for, at Skade "falder" sammen. Winstrike er uden tvivl det bedste hold, som de har mødt længe. Skade har mødt hold, som har gode individuelle spillere osv. Men nu møder de et hold, som kører samtlige tier2-tier3-tier4 hold midtover. Kan de stå for det pres? Det tvivler jeg lidt på.

Omvendt så lignede Winstrike et hold, som slap lidt af mod Saw. De bragede igennem Saw på Overpass, men derfra så det svagt ud. De hev en sejr i sidste ende, men det var bestemt ikke flot spil, på hverken Nuke eller Vertigo.
Skade er fuld af selvtillid og troen på egne evner. Kommer de godt fra start, i denne kamp - Så kan Skade måske løbe med sejren?

Kilder

www.hltv.org

www.Betbrain.com

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting
Feedback