18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Winnipeg Jets - Chicago Blackhawks: (AH: -1,0) 1

Match center
20. december 2019 kl. 02:00 - Ishockey, USA - NHL
Bell MTS Place
19. dec. 2019 kl. 14:21 (Opdateret 20. dec. 2019 kl. 04:31) 19/12
132
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 45-12-43%
Betvalue: 106,50%
Spilbar ned til odds: 1,96
Rigtig/forkert: 1-4
888sport Spil nu hos 888sport

Winnipeg spiller bedre, har en god indbyrdes statistik og er det mere udhvilede hold. Det meste peger på en hjemmesejr, når Jets får besøg af Blackhawks natten til fredag dansk tid.

Det taler for:
- Klasseforskel på papiret: Winnipeg (20-12-2) er et hold på vej op, mens Chicago er et hold på vej i den modsatte retning. Winnipeg er et relativt nyt hold i NHL, men har med 114 og 99 point sikkert kvalificeret sig til slutspillet i de to seneste sæsoner. Mandskabet skiftede, særligt på backpositionen, stort ud forud for denne sæson og fik, som nævnt i et tidligere tip, en sløj start på sæsonen, men holdet virker nu sammenspillet og har 10 sejre i de seneste 14 kampe.

- Chicago (13-16-6) vandt 3 Stanley Cup-titler fra 2009 til 2015, men har misset slutspillet klart i de seneste to sæsoner. Holdet er nu i gang med et generationsskifte og er som ventet igen helt i bunden af ligaen. 

- Winnipeg virker generelt en anelse skarpere over hele linjen. Flere af deres bedste forwards bidrager offensivt, deres breddespillere har været bedre defensivt, og selvom de har lignende stats, mener jeg, at Connor Hellebuyck er en bedre målmand end Robin Lehner.

- Winnipegs stærke hjemmebane: Winnipeg er blandt NHL´s absolut bedste hjemmehold. I 17-18 og 18-19-sæsonerne vandt kun Tampa Bay flere hjemmekampe end Winnipeg, og inden den seneste hjemmekamp, der bød på et nederlag til de stærke Carolina Hurricanes, havde Winnipeg 5 hjemmesejre i træk. Winnipeg er 10-6-1 hjemme i denne sæson.

Winnipegs mange mål: En af grundene til Winnipegs sløje sæsonstart var manglen på mål, men det har man tilsyneladende løst nu. Hele 4,5 mål har man scoret pr. kamp i de seneste 6 hjemmekampe, der altså har givet 5 sejre. 

Chicagos udebaneproblemer: Chicago har haft det sværere på udebane end hjemmebane i denne sæson. Holdet er 5-8-3 ude med nederlag i de 3 seneste kampe væk fra Illinois. Mandskabet har blot haft 43 % af kampenes afslutninger på udebane i denne sæson - ligaens dårligste. Winnipeg skulle dermed få rigelig med muligheder for at dominere.

Indbyrdes Jets-dominans: Mens de indbyrdes kampe i Chicago har givet uafgjort i de seneste kampe, har Winnipeg domineret i Canada. Jets har vundet alle fire hjemmekampe mod Blackhawks siden 2018.

Friskhed: Chicago rejser til Winnipeg efter at have tabt natten til torsdag til Colorado. Winnipeg har derimod holdt fri efter hjemmenederlaget til Hurricanes.

Bounce back-evne: Winnipeg har ikke tabt to kampe i træk siden den svære sæsonstart midt i oktober.

- Vigtig skade: Den skadede Calvin de Haan er langt fra det største navn på Chicago, men canadieren har med sin +10-rating (klart holdets bedste) haft en positiv indflydelse på holdets spil i denne sæson. Blackhawks er 1-4-0 uden backen.

Det taler imod:
Chicago-stjerner: Blackhawks har stadig stjerner fra storhedstiden som Patrick Kane, Jonathan Toews og Duncan Keith, og selvom det nok kun er førstnævnte, som stadig holder sit tidligere niveau, så har Chicago våbene til at gøre ondt på Jets.

Stærk keeper: Robin Lehner har måske været Chicagos bedste spiller i denne sæson, og finder han storspillet frem, kan Winnipeg få det svært.

Overpræsterer Winnipeg? Ifølge expected goals burde Winnipeg faktisk være ligaens dårligste hjemmehold. Det canadiske hold har med andre ord været ufatteligt effektive til at udnytte egne chancer og samtidig få redninger på modstanderens åbne muligheder. Kan det fortsætte?

- Uafgjort sidst: Den 12. oktober spillede holdene 2-2 i Chicago i en ret lige kamp - holdenes foreløbigt eneste indbyrdes kamp i denne sæson.

- Skader: Winnipeg har fået skader til breddespillerne Andrew Copp og Mathieu Perreault i denne uge.


Calvin de Haan ventes fortsat ude for Chicago, der også er uden Andrew Shaw og Drake Caggiula.

Bryan Little, Mark Letestu, Andrew Copp, Mathieu Perreault og Dmitry Kulikov er ude med skader for Winnipeg, mens omdiskuterede Dustin Byfuglien er suspenderet.

  • Mange specialspil
  • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback