18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

West Ham United - Southampton: 1

Match center
26. december 2021 kl. 16:00 - Fodbold, England - Premier League
London Stadium    Kevin Friend
23. dec. 2021 kl. 13:46 (Opdateret 26. dec. 2021 kl. 17:57) 23/12
329
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

West Ham skal op imod Southampton i denne runde 19. Hvor jeg tror The Hammers, kommer til at gøre en god figur.

Chance (1-X-2): 55-28-17%
Betvalue: 105,05%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert: 2-3
888sport Spil nu hos 888sport
Det taler for
  • West Ham har et super stærkt hold, og jeg synes de er rigtig godt sat sammen, både offensivt og defensivt gør de sig rigtig godt bemærket i PL, og kigger vi på deres xGA og xGF så ligger de over gæsternes stats.
  • Southampton er bestemt ikke et udehold. De har blot fået 6 point på fremmet græs (1-3-5) og deres målscore hedder 8:19. Det at opgøret spilles på London Stadium ser jeg som en ret stor fordel for værterne. Kigger vi på West Hams seneste kampe på hjemmebane har de slået Chelsea 3-2, Liverpool med samme cifre, så slog de Man. City ud af EFL-cuppen og slog Tottenham 1-0. Det er imponerende.
  • Southampton har været udfordret i bagkæden. De seneste 5 PL kampe har givet et xGA snit på 1,62, hvilket er ganske højt, og kigger man på deres start 11'er kan man måske også konkludere at de mangler nogle profiler.
  • Skadeslisten er ikke lang for Southampton, men der er alligevel nogle vigtige folk ude (se holdinfo)
  • Offensivt har Southampton lidt udfordringer, i min optik. Tingene bliver ikke nemmere, når de mangler deres to fortrukne frontløbere. I de første 17 PL kampe har Southampton blot scoret 16 mål, og med fraværet af Adams og Armstrong, mangler de i hvert fald noget i front, omend ikke fra start så i hvert fald fra bænken.
Hold øje med
  • West Ham har lidt udfordringer i bagkæden, hvor der er nogle folk ude, og tvivlsomme, hvilket kan gøre livet nemmer for Southampton offensiven.
  • Dødbolde er et farligt våben, og det bliver ikke mindre når man har en specialist som Ward-Prowse, han kan både på dødbolde lave giftige indlæg, men også på frispark er han en stor trussel, hvilket han også illustreret i sidste runde mod Crystal Palace.
  • West Ham har spillet d.22/12 og d.15/12 og spiller så igen her d.26/12, hvor Southampton blot har spillet d.15/12. Så måske har gæsterne lidt friskere ben til dette opgør, og haft bedre muligheder for at forberede sig på det West Ham kan komme med.
Oddsmarked

Oddset på West Ham sejr startede i 1,70 de fleste steder,  og har så sidenhen bevæget sig på i de 1,91 hos unibet og 888sport, som jeg mener der er værdi i. 

Holdene:

West Ham:
Hjemmeholdet har Ogbonna (fast mand) ude, men derudover er Antonio (fast mand), Cresswell (fast mand) og Zouma (fast mand), de to førstnævnte burde være klar til dette opgør, hvor det er mere usikkert med Zouma. Det betyder at de højest sandsynligt stiller med følgende 11:

Fabianski; Coufal, Dawson, Diop, Cresswell; Soucek, Rice; Bowen, Lanzini, Fornals; Antonio

Southampton:
Her er Adams (fast mand) Armstrong (fast mand) Forster (reserve) McCarthy (fast mand) alle ude, og det udfordre dem lidt på keeper positionen, og på frontangriberne. Jeg formoder de vil stille som følger:

Caballero; Walker-Peters, Lyanco, Salisu, Perraud; Ward-Prowse, Romeu; Redmound, Elyounoussi; Broja, Tella

  • Mange specialspil
  • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback