18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

West Ham United - Liverpool: Over 10,0 Hjørnespark

Match center
7. november 2021 kl. 17:30 - Fodbold, England - Premier League
London Stadium    Craig Pawson
5. nov. 2021 kl. 15:14 (Opdateret 7. nov. 2021 kl. 19:33) 05/11
145
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

West Ham tager hjemme imod Liverpool i runde 11, hvor jeg har kigget lidt på de to holds offensiver, og synes godt det kunne ligne en kamp med mange hjørnespark.

Chance (over-præcis-under): 47-15-38%
Betvalue: 104,30%
Spilbar ned til odds: 1,81
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Det taler for
 • Begge hold spiller friskt til, og får mange hjørnespark. Kigger vi på Liverpool, så har de et snit på 8.3 hvilket er det højeste i PL, og West Ham snitter 6,1.
 • West Ham og Liverpool ligger godt til, og har gang i nogle gode sæsoner, hvor Liverpool skal vinde for at holde snor i Chelsea, og West Ham skal gerne forsøge at ligge afstand til Man. Utd og de andre hold under dem. Derfor skal der gerne en sejr til for begge mandskaber, og det kan give mange hjørnespark.
 • West Ham har et snit på 11,2 hjørnespark pr. kamp og har spillet 10 kampe hvor 5 er gået over 10 og 1 er blevet til 10 hjørnespark. Liverpool snitter 11,6 hjørnespark pr. kamp og er gået over de 10 hjørnespark i 6 ud af 10 kampe.
 • Liverpool har haft 198 skud hvilket er flest i PL efter 10 runder, West Ham ligger med 163 hvilket er 3.flest. Skud er en af vejene til at få hjørnespark.
 • En anden er indlæg, og her ligger West Ham med 140, og Liverpool har 138, hvilket er 4. og 5. flest i PL. Det jeg synes er rigtig positivt her det er, at det er to mandskaber hvor backsene er meget offensive, og nogle af dem er også bedre offensivt en defensivt, i min optik.
Hold øje med
 • Liverpool har nogle profiler ude af dette opgør, og det kan måske presse deres bredde lidt, hvilket gør at de folk de skifter med ikke er så stærke som de kunne være.
 • Begge hold kan godt have lidt trætte ben. West Ham var i Belgien d.4 og Liverpool mødte Atl. Madrid d.03. Dette opgør ligger d.07 og det er ikke mange dage de har haft til at restituere, og det kan måske medføre lidt mindre energi til at lave de offensive løb, og de tager måske ikke de store chancer offensivt.
 • I sidste sæson havde de to hold nogle målrige kampe, men der kom ikke så mange hjørnespark. 10 og 3, hvilket ikke er nok til at der er fuld gevinst ift. dette spil, og jeg kan godt være lidt nervøs om det måske går hen og bliver to hold der har meget respekt for hinanden og derfor ikke tager så mange chancer offensivt, men har fokus på en god organisation, hvilket kan give få hjørnespark.
 • Begge holder har ikke så mange hjørnespark imod sig. Liverpool ligger på 3,3 hjørnespark i snit imod sig, hvor West Ham er på 5,1.
Oddsmarked

Spillet her går på over 10 hjørnespark aisan, hvor det er indsatsen retur ved præcis 10 hjørnespark. Jeg havde også haft over de 2,5 mål for øje, men til odds 1,51 er vi for langt nede til at jeg synes det er interessant.

Holdene:

West Ham:
Hjemmeholdet har ikke rigtig nogle skader eller karantæner til dette opgør, og derfor kan de stille med stærkeste folk i en 4-2-3-1

Fabianski; Johnson, Zouma, Ogbonna, Cresswell; Soucek, Rice; Bowen, Benrahma, Fornals; Antonio

Liverpool:
Gæsterne har et par profiler, hvor Milner (fast mand), Keita (fast mand/reserve), er ude, og derudover er Firmino (fast mand), Gomez (fast mand/reserve) Jones (fast mand/reserve) alle listet tvivlsomme, og på de kilder jeg har været inde på er det nedenstående i en 4-3-3 den forventede opstilling..

Alisson; Trent, Konaté, Van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Jones; Salah, Jota, Mane

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback