18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

West Ham United - Crystal Palace: (AH: 0,0 Kort) 2

Match center
28. august 2021 kl. 16:00 - Fodbold, England - Premier League
London Stadium    Stuart Attwell
27. aug. 2021 kl. 11:27 (Opdateret 28. aug. 2021 kl. 17:57) 27/08
110
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Hvad kan vi forvente os af dette opgør på det Olympiske stadion. Jeg tror det bliver intenst og med en masse nærkampe, hvor Crystal Palace vil forsøge at ødelægge spillet mere end de vil skabe det. Derfor kunne jeg godt forestille mig en masse kort til gæ

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 30-26-44%
Betvalue: 105,20%
Spilbar ned til odds: 1,68
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Det taler for
 • Kampen bliver højeste sandsynligt en kamp, som kommer til at foregå på West Hams betingelser. Crystal Palace er efter to runder det hold med laveste xGF på 0,9 og har i de to første kampe haft en boldbesiddelse % på 45,5. Jeg tror vi i dette opgør får et West Ham hold værende mest på bolden, hvilket vil give Crystal Palace noget at løbe efter.
 • Offensivt har West Ham nogle voldsomt spændende spillere. De har både fart, fysik og en masse gå på mod, og jeg tror Crystal Palace bliver nød til at bruge ulovlige midler, hvis de skal stoppe en flyvende offensiv med Antonio, Bown, Benrahma og Fronals.
 • Kigger vi på West Hams spil, så kommer de ikke ofte i situationer hvor de skal trække et kort. I år har de endnu ikke fået et, og sidste år fik de 51 kort, hvilket også placerede dem i den bløde ende, som det hold der fik 4. færrest kort.
 • Crystal Palace har købt godt ind til forsvaret, men jeg tror også de nye folk skal bruge lidt tid, og der kan sagtens opstå misforståelser, eller situationer hvor de må hive i en nødbremse. Forsvaret er ikke helt afstemt og det kan måske give dem nogle kort.
 • På omstillinger er West Ham vildt stærke det viste de imod Leicester, og hvis de får mulighederne mod Crystal Palace så vil de løbe afsted, og det vil kunne kaste kort af sig.
 • I sidste runde var Crystal Palace håbløse med bolden, bedst illustreret i Kouyate, som havde det mere end svært, og kan West Ham få etableret et godt genpres, så kan det blive mere end svært for Palace at holde i bolden, og skabe situationer som kunne være farlige, og give kortsituationer.
 • Der er fans på tribunerne, og den faktor kan også komme til at spille ind. De kan få en betydning, og løfte West Ham spillerne, og måske også påvirke kampens dommer Stuart Attwell der giver et højt snit i PL med 4,04 sidste sæson.
 • I de første par kampe er Crystal Palace det hold der har begået 4 flest frispark, og sidste sæson var de også et pænt stykke over West Ham, som var det hold der lavede 3.færrest frispark i PL med 379, hvor Crystal Palace til sammenligning lavede 410
Hold øje med
 • West Ham har på midtbanen to fysisk stærke folk, der også sagtens kan smække til i nærkampene. Soucek fik sidste sæson 8 kort (7 gule og 1 rødt) derudover fik Ogbonna 5 gule kort og Dawson fik 4 (3 gule 1 rødt) så dem kan jeg være nervøse for.
 • Crystal Palace har ikke deres normale kortmodtager med i Milivojevic som sidste år fik 9 kort (8 gule og 1 rødt) det er en bet.
 • Zaha kommer til at stå overfor Coufal, og han spiller i samme side som Dawson. Det kan jeg godt være lidt nervøs for. Zaha er en hurtig, pågående og fodrap spiller, og kan ofte komme forbi sin direkte modspiller, som så vil føle sig nødsaget til at lave nogle frispark.
 • Crystal Palace trækker også mange frispark, og sidste år fik de 3.flest frispark.
Oddsmarked

Dette spil kan også spilles uden gardering, hvor man kan få odds 2,25 på Crystal Palace får flest kort. Mit spil går på at Crystal Palace får flest, og i tilfælde af ligemange kort er det void. 

Jeg synes også der er værdi i over 3,5 kort, som kan fåes til 1.975 hos bet365.

Holdene:

West Ham United:
Her er Masuaku stadig ude, men det har ikke nogle større betydninng, så West Ham kan stille i stærkeste opstilling med samme hold der har vundet de første to PL kampe.

Fabianski; Coufal, Dawson, Ogbonna, Cresswell; Soucek, Rice; Bowen, Fornals, Benrahma; Antonio

Crystal Palace:
Her er Eze (fast mand) og Milivojevic (fast mand) begge ude, og derfor bliver det ift. mine tanker, denne start 11'er 

Guaita; Ward, Andersen, Guehi, Mitchell; Gallagher, Kouyate, McArthur; Zaha, Benteke, Ayew

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback