18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

West Ham United - Arsenal: Over 2,5 Mål

Match center
21. marts 2021 kl. 16:00 - Fodbold, England - Premier League
London Stadium    Jonathan Moss
20. mar. 2021 kl. 13:30 (Opdateret 21. mar. 2021 kl. 16:35) 20/03
207
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

West Ham tage hjemme imod Arsenal, i denne runde 29, hvor jeg tror vi får en spændende opgør med chancer, nerve og forhåbentlig mange mål!

Chance (Over-Under): 50-50%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook
Det taler for
 • Arsenal er offensivt ved at have fundet melodien igen, hvor de på de seneste 5 PL kampe har scoret 10 mål, og derudover spillede de sig videre i EL kvartfinalerne, så der er ved at være lys i sigte for Arsenal, som ellers har haft en svingende sæson.
 • Arsenal og West Ham er to hold der spiller kampe der ofte går over linjen. Arsenal er gået over linjen i 15 ud af 28 kampe (54%) West Ham på den anden side 17 ud af 28 (60%).
 • Kampen er utrolig vigtig for begge hold, og 3 point vil gøre en kæmpe forskel for begge mandskaber, i deres bestræbelser efter europæisk fodbold. For Arsenal er 1 point bare ikke rigtig nok, og jeg tror derfor de vil gå offensivt ind til dette opgør, og være opsat på at scorer mål. Dette kan også give West Ham chancer på omstillinger.
 • West Ham har nogle skader i forsvaret, hvor især Ogbonna vil være savnet. Med hans fravær tror jeg Arsenal får lidt bedre betingelser for at komme til chancer, og mål.
 • West Ham har over de seneste 5 kampe snittet 1,44 hvilket, hvor de bla. har mødt Man. Utd, Tottenham og Chelsea, hvilket fortæller at selv mod topholdene kan West Ham være farlige, og de er ikke bare et forsvarshold.
 • De seneste 2 ud af 3 indbyrdes opgør, er gået over linjen, og det sidste indbydres opgør, mellem Arsenal og West Ham endte 2-1 i en kamp hvor xG hed 1,4-1,9, og hvor der var godt spil, og ikke en alt for taktisk forestilling.
Hold øje med
 • West Ham har blot lukket 32 mål ind, og har det 4.laveste xGA i PL, og jeg er også meget imponeret over det fundament, samt taktisk stærke West Ham hold, som Moyes har fået sat sammen.
 • Arsenal på den anden side, er også godt kørende defensivt, hvor de blot har lukket 29 mål ind, og har det 5. laveste xGA i PL.
 • Kigger man på Arsenal's seneste kampe, så er det ikke kun et godt offensiv, men også defensivt er der gode ting at få øje på, og de seneste 5 kampe har de et gns. på xGA der hedder 1,16 på trods af stærke offensive modstandere som Man. City, Tottenham og Leicester.
 • West Ham kan godt leve med et X mod en modstander som Arsenal. Et X vil holde afstanden mellem West Ham og Arsenal på 7 point, og jeg tror West Ham kigger mere nedad end op ad, så derfor vil de nok ikke satse hele butikken på at få et sent mål, hvis der står 1-1. Derudover vil et afventende West Ham hold, kan medføre få mål.
Oddsmarked

Oddset på over 2,5 startede i de 1,87-1,90 og har så bevæget sig op i de nu 2,10 hos betfair, som jeg synes er fornuftigt, og spilbart. 

Jeg har lidt en edge til Arseanl, som er godt spillende, og til odds 2,55 hos unibet, er det måske ikke helt dum vej at kigge.

Holdene:

West Ham
Her er Fredericks (reserve 10 kampe 1 mål) Masuaku (reserve/fast mand 10 kampe) og Ogbonna (fast mand 23 kampe 2 mål) alle ude i den defensive afdeling. 
Derudover er Fornales (fast mand 24 kampe 2 mål) og Yarmolenko (reserve 14 kampe) også listet som tvivlsomme til dette opgør. 
Der giver følgende starte 11'er, hvor jeg er spændt på at se Lingard tilbage i start 11'eren efter han sad ude i sidste runde:

Fabianski; Coufal, Dawson, Diop, Cresswell; Rice, Soucek; Bowen, Lanzini, Lingard; Antonio

Arsenal
Her er Willian (fast mand 21 kampe) ude, og han sad også over imod Olympiakos i EL, og derudover er Saka listet som tvivlsom.
Der giver en mulige start opstilling, som er skrevet herunder:

Leno; Cedric, Luiz, Gabriel, Tierney; Xhaka, Partey; Pepe, Odegaard, Smith Rowe; Lacazette

 • Høje odds på 2-vejs spil
 • Hyppige promotions til kunder
 • Stort livebetting-udbud

Kommentarer

Feedback