18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu

West Ham - Newcastle: Under 2,5 Mål

Match center
2. november 2019 kl. 16:00 - Fodbold, England - Premier League
London Stadium    Stuart Attwell
2. nov. 2019 kl. 15:06 (Opdateret 2. nov. 2019 kl. 17:56) 02/11
13
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (Over-Under): 48-52%
Betvalue: 107,12%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert: 2-3
Betsafe Spil nu hos Betsafe

Målfattigt opgør i vente imellem West Ham og Newcastle ?

Jeg må med det samme beklage, at denne analyse bliver en smule fattig på indhold, da jeg ikke har tid nok idag. Jeg vælger alligevel at smide det op, fordi jeg finder klar værdi på under 2,5 mål i dette opgør, imellem 2 hold, som har gået under 2,5 mål, i 6 og 7 af de hidtidige 10 kampe. 

Især Newcastle går maksimalt defensivt til værks i deres kampe med deres 5-4-1 og defensive backs. Dette har udmøntet sig i en total på kun 6 mål i sæsonen med en xG på kun 5,75 mål. Da man fik en kæmpe snitter på 5-0 ude til Leicester, havde man forsøgt sig med en mere offensiv tilgang, hvilket garanteret har givet manager Steve Bruce søvnløse nætter siden. Der skal nok meget til før manageren vælger at fravige "det sikre" defensive setup efterfølgende. Især fordi man faktisk kan være svære at score og skabe store chancer imod ellers. Man har i de første 10 kampe allerede mødt Liverpool og Tottenham ude og Manchester United samt Arsenal hjemme, af de formodede top 6 hold, hvilket har kastet 2 clean sheet sejre af sig.

Til kampen må Newcastle klare sig uden sin scweiziske landsholdskrumtap Fabian Schär og den karantæneramte Sean Longstaff. Fremme på banen er Andy Carroll meldt klar til opgøret, hvilket kan give noget alternativ trussel i boksen, istedet for eller ved siden af Joelinton. Denne sammen med de rapfodede kanter Almiron og Saint Maximin har ikke slået kapital af sine anstrengelser endnu i sæsonen, da det kun er blevet til et enkelt sølle mål og 0 assists hidtil. Christian Atsu trænger sig derfor på fra bænken men det forventes, at Newcastle lægger ud med de nævnte, som nærmest er de eneste, der truer fremad banen. Isaac Hayden er tilbage fra karantæne og tager over på central midt sammen med sandsynligvis Matti Longstaff. Jonjo Shelvey er en anden mulighed, som måske kan bringe noget mere kreativitet og trussel på den sidste tredjedel af banen, som Newcastle ikke er meget for, at satse på, at besøge. 

Newcastle forventet (5-4-1): Dubravka, Yedlin, Fernandez, Lascelles, Clark, Willems - Almiron, Longstaff, Hayden, Saint-Maximin - Joelinton

West Ham skal og vil forsøge at skabe denne kamp men skal op i tempo for at skille Newcastles betondefensiv ad. Indtil videre er det ikke rigtigt lykkedes, at få de offensive centrale midtbanespillere Lanzini og nyindkøbet Fornals, til at levere et afkast - og Lanzini falder i denne sæson ukarakteristisk meget dybt i banen, uden at komme med frem, hvor det er farligt for at skabe det overtal, som der bliver brug for idag. Konsekvensen blev, at han i sidste uges hjemmekamp var bænket til fordel for Robert Snodgrass, som takkede for tilliden med en MOM præstation og en scoring. Derfor ligner det et genvalg til skotten sammen med de mere defensivt orienterede Declan Rice og Mark Noble, selvom dette opgør skriger efter flere kreative og offensive spillere til at supplere farlige Yarmolenko på højrekanten, henholdsvis den finurlige og teknisk sublime Felipe Anderson, på venstre - og komme i boksen. Tankcenterforward, den stærke og målfarlige opspilsstation i front Sebastian Haller, skylder efterhånden nogle mål, hvis han skal opretholde sit gode målscorergennemsnit fra tidligere i karrieren i Tyskland. Han har dog leveret 4 mål i sæsonen, som topscorer, efterfulgt af Yarmolenko med det giftige venstreben. Det ligner altså et tungt pres på Newcastles banehalvdel med svære betingelser for skabelsen af de helt store åbne chancer, da der vil være meget lidt plads at spille på omkring Newcastles felt.

Den gode offensive højreback, talentet Ryan Fredericks, må forventes at starte istedet for Zabaleta, som spillede sidste hjemmekamp imod Sheffield United (1-1), i en backkæde med Cresswell på venstre. Cresswell, som sparker giftige frispark, kan erstattes med Arthur Masuaku. Centerforsvaret kommer til at stå imellem Diop, Balbuena eller Ogbonna.

West Ham er uden skadede Michail Antonio i offensiven, førstemålmand Fabianski og Winston Reid i centerforsvaret, imens Jack Wilshere ikke er helt fit til dette opgør og sandsynligvis ikke kommer ind på midtbanen.

West Ham har givet mange chancer væk hidtil i sæsonen, med en backkæde, som ynder at stå højt, hvilket kan give Newcastle bagrum til at slå kontra i. De har indkasseret 14 mål med en xG imod på små 20, hvilket er en advarselsindikation for underspillet. På hjemmebane er målscoren 6-8, men husk på, at åbningskampen imod Manchester City gav en snitter på 0-5. Manchester City, som er eksperter i at straffe en for høj bagkæde med deres fart, som vi så, da Sterling fik plads i bagrummet til et hattrick, efter at West Ham kom bagud.

Der er mulighed for, at træner Pellegrini spiller med 2 offensive centralmidtbanespillere men sandsynligvis ændres formationen ikke fra start idag:

West Ham konfirmeret (4-2-3-1) : Jimenez - Zabaleta, Balbuena, Diop, Cresswell - Rice - Yarmolenko, Snodgrass, Noble, Anderson - Haller

  • Stort udvalg
  • Livebetting i toppen af markedet
  • Højt support-niveau

Kommentarer

Feedback