18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

West Ham - Arsenal: (AH: 0,0) 1

Match center
9. december 2019 kl. 21:00 - Fodbold, England - Premier League
London Stadium    Mike Dean
9. dec. 2019 kl. 20:24 (Opdateret 9. dec. 2019 kl. 22:58) 09/12
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (1)

West Ham +0,5 Asian

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 40-30-30%
Betvalue: 110,40%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert: 1-3
Betfair Spil nu hos Betfair

Siden 2016 sæsonen har Arsenal ikke vundet på West Hams hjemmebane. Og Jeg tror ej heller at den nuværende form under Frederik Ljungberg kommer til at ændre på det. 
De sidste par kampe har for Arsenals vedkommende været imod meget lavere rangerende hold, såsom Norwich og Brighton, hvor Arsenal har spillet uafgjort og tabt. begge hold som de skulle være i stand til at slå. Men motivationen er ikke i top for tiden og uroen ulmer også hos enkelte af de store stjerner.  Kampen Mod Brighton viste ikke den store styrke angrebsmæssigt i og med Arsenal kun havde 5 skud på Mål hvor Brighton havde 10.
Som udgangspunkt igennem de senere år har West Ham haft en smule krammet på Arsenal. Ikke at West Ham har haft en blændende sæson indtil videre, og jeg havde da også håbet at pellegrini kunne få mere ud af truppen i London for når man ser på hans indkøb igennem de sidste 2 sæsoner, så burde holdet ligge i den bedre halvdel af Premier League. (top 10).
Jeg mener dog at West Ham så småt er på rette vej og det viste de både mod Tottenham på hjemmebane, hvor det dog blev til et snævert nederlag og mod Chelsea, hvor de viste lidt takter af det som man kan forvente af West Ham. Mod Wolves kom de ned på Jorden igen og her var man lidt for hovmodig og arrogant i spillestilen, hvilket man ikke kan tillade sig mod wolves som spiller en god gang bold. Jeg tror at West ham i aften en vinder eller får en uafgjort mod Arsenal og det med et Betvalue på 110 %

  • Bredt udvalg
  • Høje odds
  • Høj likviditet
  • Brugervenligt website

Kommentarer

Feedback