18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

West Bromwich Albion - Everton: Under 2,5 Mål

Match center
4. marts 2021 kl. 19:00 - Fodbold, England - Premier League
The Hawthorns    Darren England
2. mar. 2021 kl. 09:49 (Opdateret 4. mar. 2021 kl. 20:53) 02/03
111
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

West Bromwich tager hjemme imod Everton. En kamp mellem to hold, der på det seneste, har gjort det rigtig fornuftigt, især defensivt, og et match-up jeg tror vil betyde en meget låst kamt.

Chance (Over-Under): 45-55%
Betvalue: 104,50%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert: 0-1
Bet365 Spil nu hos Bet365
Det taler for
 • WBA har i de seneste 5 PL kampe fået 5 point, og er gået under linjen 2,5 i 4 af de kampe. Det er især defensivt de har imponeret mig, hvor de har lukket 5 mål, ind, og har i de seneste 5 kampe en xGA på 1,2 i snit, i modsætning til deres sæsonsnit på 1,75
 • WBA har ligaens dårligste xGA på 18,1 efter 26 kampe, og jeg synes ikke de har fået et mere offensivt udtryk ved at få Sam Allardyce ind, snarere tværtimod.
 • Everton har et godt organiseret hold, men er mest komfortable med at satse på omstillinger, og ikke være så meget på bolden, de snitter 46,9% i denne sæson. Det at Everton ikke er så vante på bolden kan blive en udfordring, for det kommer de til at være i denne kamp.
 • WBA er vante til at stå lavt, og de har intet imod at overlade initiativet til Everton i dette opgør, og jeg tror ikke Everton får så nemt ved at få åbnet op for et WBA hold, der er godt kørende, og har tro på tingene.
 • WBA har et okay program i de næste runder hvor de møder Newcastle og Crystal Palace. 1 point imod et stærkt Everton hold, vil være godkendt, og derfor tror jeg også de vil have mere fokus på at forsvarer sig og pointet end at jagte de 3, og især hvis der står 1-1 eller 0-0 i slutfasen, tror jeg ikke vi kommer til at se dem jagte.
 • I kampen mod Southampton spillede Everton med en midtbane bestående af 3 defensive typer i Gomes, Allan og Doucoure, hvilket gør det svært for modstanderne at komme igennem og scorer, men ydermere ikke gør det til et særligt offensivt hold, og som den offensive midt havde de Sigurdsson, og ikke Rodriguez som fik et slag mod Liverpool. Hvis det bliver samme midtbane bliver der ikke skabt meget.
Hold øje med
 • Everton spillede d.1 marts og spiller igen her d.4 marts, de har dermed ikke lang tid til at restituere, og gøre sig klar til dette opgør, og kan måske give WBA en fordel, som de kan udnytte.
 • WBA har lukket 55 mål ind på 26 kampe og har et xGA på 45,4. Det vidner om et hold der har haft en svær sæson, og selvom der er forbedringer at spore, så tror jeg de skal stramme sig an, hvis de skal holde Everton's gode offensive folk fra at scorer.
 • Everton har en Richarlison der har scoret 5 mål i hans seneste 5 kampe (i alle turneringer) og derudover har de Calvert-Lewin klar igen, som står noteret 13 kasser i denne sæson. Det er et potent offensivt, som WBA for svært ved at lukke ned og holde fra målene.
 • WBA har i Diagne fået en bedre angriber, og han kan måske gøre ondt på Everton's defensiv, han står noteret for 1 mål i de første 6 kampe, og jeg mener, at han er en mere farlig angriber end dem de ellers har brugt i denne sæson.
Oddsmarked

Oddset på under 2,5 startede i de 1,90 og har ikke rykket sig. Hvis man ligesom mig tror at Everton vinder dette opgør kan man spille Everton + under 2,5 til odds 4,33 hos bet365.com

Jeg tror dog det bliver tæt, og kunne sagtens forestille mig en meget rodet kamp, og måske en 0-0. 

Holdene:

WBA:
De kom godt fra deres seneste opgør mod Brighton, hvor de vandt 1-0, og jeg tror vi får en nogenlunde samme start 11'er som de brugte i det opgør:

Johnstone- Furlong, Ajayi, Barley,Townsend - Yokuslu- Pereira, Gallagher, Maitland-Niles, Phillips - Diagne 

Dog er Ajayi med igen, efter han sad ude med karantæne i sidste runde. Dog er Gibbs og Snodgrass ude med skader.

Everton:
Her er Mina ude med en skade og det samme er Gbamin. Der bliver sikkert roteret lidt i truppen eftersom de kun har 3 dage mellem de to kampe de har spillet. Så mit bud på en start 11'er er her, men resultatet kan meget vel komme til at se anderledes ud:

Pickford-Digne,Godfrey,Keane, Holgate - Gomes, Allan, Doucoure, Sigurdsson - Ricarlison, Calvert-Lewin

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback