18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Watford - West Ham United: Over 2,5 Mål

Match center
28. december 2021 kl. 16:00 - Fodbold, England - Premier League
Vicarage Road Stadium    Darren England
27. dec. 2021 kl. 16:18 (Opdateret 28. dec. 2021 kl. 17:13) 27/12
145
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Watford og West Ham mødes i runde 20. En kamp som jeg ser frem til med spænding, og som jeg tror kan blive ganske underholdende.

Chance (Over-Under): 55-45%
Betvalue: 105,05%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert:
ComeOn Spil nu hos ComeOn
Det taler for
 • West Ham mangler flere profiler, som gør sig til i den defensive afdeling. (se hold info) deres fravær kan gøre livet nemmere for Watford's offensive folk.
 • Watford har med de tre forrest masser af kvalitet. Dennis har taget PL med storm og står noteret for 7 mål og 5 assists og derudover er King med 5 mål og 2 assists også ved at bevise sit værd, så jeg synes det er en fin offensiv Watford kan bryste sig af.
 • West Ham har i den grad også nogle gode folk i offensiven, hvor Antonio er kommet sig lidt ovenpå sin skade, han kom ind i sidste kamp og scorede, og han står nu noteret for 7 mål og 4 assists, og derudover er Benrahma og Fornals med hver 4 mål også dygtige offensive folk, som kan gøre livet svært for en vakkelvornt Watford defensiv.
 • West Ham har spillet 11 ud af deres 18 kampe over de 2,5 mål og Watford har spillet 9 af deres 16 PL kampe over de 2,5 mål.
 • Begge hold har hårdt brug for point i hver deres ende af tabellen. West Ham har været i en mindre god periode, og skal have point for at holde fast i de andre top hold, og Watford i den anden ende skal forsøge at distancere sig fra stregen. Dette scenarie kan give mange mål, da begge hold har brug for point. Så jeg forventer mig en offensiv forestilling.
 • Kigger vi på xGA så har Watford hele 31,1 efter 16 kampe, og de har da også lukket 31 mål ind, det er to høje tal, og jeg synes heller ikke det virker til at Watford er så afstemt i bagkæden, og det kan give West Ham gode muligheder.
 • Kigger vi på West Hams seneste 6 PL kampe så har de også haft et højere xGA snit end de normalt har i PL. Det interessante her er, at Ogbonna i alle de kampe har været ude, og hans fravær tror jeg gør en stor forskel for defensiven i West Ham.
Hold øje med
 • Watford har ikke været i kamp siden d. 10 december hvor de tabte 2-1 til Brentford, så det kan være lidt svært at sige, hvor de står, og hvordan de vil gribe denne kamp an, når der er gået så længe imellem denne og deres seneste kamp.
 • West Ham mangler til dette opgør Rice, og han er en fremragende boldspiller i min optik, og jeg kan være nervøs for at hans fravær også kommer til at koste lidt i den offensive del af spillet for West Ham.
 • Hvordan vil Watford gibe dette opgør an? jeg kunne godt se for mig, at de vil spille kompakt, og med en lav forsvarslinje, hvilket vil kunne føre til en taktisk forestilling, hvor West Ham har bolden meget, men ikke kan komme igennem et defensivt indstillet Watford hold.
Oddsmarked

Spillet på over de 2,5 står de fleste steder til odds 1,80ish, men comeOn! har stadig odds 1,91 som jeg synes er interessant. Dette spil startede i odds 1,75 hos comeon! men har så bevæget sig op ad i det her lejde som jeg synes er interessant.

Holdene:

Watford:
Hjemmeholdet mangler Foster (fast mand) og Sarr (fast mand) som mest nævneværdige, men derudover er der også tvivl om Masina (fast mand) og Sierralta (fast mand/reserve). De har dog spillet med følgende 11 i de fleste kampe i denne sæson, og derfor tror jeg også de kommer til at gøre en ganske god figur:

Bachmann; Femenia, Troost-Ekong, Cathcart, Masina; Sissoko, Kucka, Cleverley; Pedro, King, Dennis

West Ham:
Gæsterne mangler Rice (Fast mand) Zouma (fast mand) Ogbonna (fast mand) og Cresswell (fast mand) som alle hører til i den defensive afdeling, og det er et stor minus for gæsterne. 

Fabianski; Coufal, Dawson, Diop, Johnson; Kral, Soucek; Bowen, Lanzini, Benrahma; Antonio

 • God brugeroplevelse
 • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen

Kommentarer

Feedback