18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Watford - Southampton: Southampton -0,5 hjørnespark

Match center
30. oktober 2021 kl. 16:00 - Fodbold, England - Premier League
Vicarage Road Stadium    Peter Bankes
29. okt. 2021 kl. 14:27 (Opdateret 30. okt. 2021 kl. 17:52) 29/10
57
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Southampton står overfor Watford i denne 10.runde, og jeg tror de vil forsøge sig over kanterne, og med en frisk offensiv tilgang!

Chance: 58%
Betvalue: 105,85%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert: 5-8
Bet365 Spil nu hos Bet365
Det taler for
 • Southampton er et godt struktureret offensivt hold, og har nogle rigtig gode boldspillere. Til dette opgør er Ward-Prowse med igen, og det er et stort + for gæsterne. Han binder deres spil godt sammen, og så er han samtidig den vigtige fod i deres dødbolde, hvor han tager frispark og hjørnespark for Saints, hans tilbagekomst kan være med til at give dem flere hjørnespark.
 • Watford er et af de hold i PL der snitter lavest ift. hjørnespark hvor de på 9 kampe har et snit på 3,9. Til sammenligning har Southampton et snit på 5,6.
 • Ift. hvad man tillader modstanderne så har Watford tilladt deres modstandere 6,3 hjørnespark pr. kamp hvor Southampton har tilladt 4,9. Derudover så tillader Watford modstanderne meget. De har tilladt 133 indlæg og 138 skud i deres kampe. Til sammenligning har Southampton tilladt 107 indlæg og105 skud
 • Jeg tror denne kamp bliver med Southampton som værende mest på bolden, det er en lidt ubekendt ift. at Ranieri er blevet til træner, men ser vi på Southamptons kampe så har de et snit på 48% boldbesiddelse i deres kampe, og Watford har 41,9. Det at Southampton er mest er en fordel for dette spil, da de er gode til at forvalte det, og har en fin offensiv til at kunne skabe noget.
 • Southampton har fået flere hjørnespark end deres modstandere i 4 ud af 9 kampe, og så har de fået lige mange hjørnespark i 3. Kigger vi på Watford har de fået færre hjørnespark end deres modstandere i 7 ud af deres 9 kampe.
Hold øje med
 • Southampton har Broja listet tvivlsom til dette opgør, og det kan måske medføre færre indlæg. Han har lidt mere højde end Che Adams, som så vil stille fra start i stedet for, hvilket kan føre til færre hjørnespark.
 • Watford fik tanket godt med selvtillid i sidste runde hvor de vandt 5-2 over Everton, så de kan gå ind til dette opgør med tro på tingene, og de offensive spillere har sikkert mod på mere, hvilket kan give chancer, udfordringer og nok også hjørnespark til hjemmeholdet.
 • Kigger vi på tabellen, så er det en kamp hvor begge hold kan bruge et point, så derfor kan jeg være nervøs for hvordan slutfasen bliver, og om Southampton vil tage til takke med et point, og derfor ikke jagte en scoring, hvilket kunne medføre nogle hjørnespark.
 • Watford havde ikke en EFL cup kamp i midtugen ligesom Southampton, og det kan måske give dem en lille edge jo længere vi kommer hen i kampen.
Oddsmarked

Spillet her går på at Southampton får flere hjørnespark end Watford, den er spillet som asian -0.5 da det har det højeste odds på 1.825. Andre steder kan dette spil findes til odds 1,62 hos betfair, til 1,74 hoc comeon! og det samme hos Marathonbet.

Holdene:

Watford:
Værterne må se bort fra Etebo (fast mand) Kabasele (reserve/fast mand) og derudover er Kiko (Fast mand) og Sierralta (fast mand/reserve) tvivlsomme til dette opgør. Afslutningsvis at Dennis (fast mand) sidder ude med karantæne.
Det giver følgende startopstilling, hvor jeg tror de vil ligge ud i en 4-2-3-1. Jeg er usikker på om Tufan stiller fra start eller om Joao Pedro vil blive valgt på hans bekostning.

Foster; Ngakia, Troost-Ekong, Cathcart, Masina; Sarr, Kucka, Sissoko, Tufan, Hernandez; King

Southampton:
Gæsterne må undvære Stephens (fast mand) men på + siden så er Ward-Prowse med igen efter han har været ude med karantæne og det er yderst positivt.

McCarthy; Livramento, Bednarek, Salisu, Perraud; S Armstrong, Romeu, Ward-Prowse, Djenepo; Redmond, Adams

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback