18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu

Washington Capitals - Nashville Predators: (AH: -1,0) 1

Match center
30. januar 2020 kl. 01:30 - Ishockey, USA - NHL
Verizon Center
29. jan. 2020 kl. 14:00 (Opdateret 30. jan. 2020 kl. 04:09) 29/01
45
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 38-20-42%
Betvalue: 104,74%
Spilbar ned til odds: 2,11
Rigtig/forkert: 4-5
888sport Spil nu hos 888sport

NHL er tilbage efter All-Star-pausen, og i nat skal Washington Capitals forsøge endelig at besejre et Nashville Predators-hold, som har haft krammet på 2018-mestrene i de seneste mange indbyrdes møder. Capitals er dog det langt bedre hold pt., og meget peger på en hjemmesejr.

Det taler for:
- Begge hold har i de seneste sæsoner været solide slutspiltshold og var da også begge tippet til at slutte i ligaens bedste halvdel i denne. Mens Washington (34-11-5) fuldt har levet op til dette, så har Nashville indtil videre skuffet (22-19-7), hvor det særligt har været holdets normalt så stærke defensiv, der har fejlet.

- Washington er stærke på hjemmebanen, hvor man er 15-5-4 i denne sæson og har scoret 3,40 mål pr. kamp (7. bedst i ligaen). Holdet har generelt været et fremragende hjemmehold i hele æraen under kaptajnen, Alexander Ovechkin.

- Washington er i god form for tiden. Man vandt sine sidste tre kampe op til pausen og fortsatte for to dage siden med at slå Montreal 4-2 i Canada. Dette var endda uden topscorer, Ovechkin, som vender tilbage mod Nashville. Capitals fører xGF vs xGA i januar, mens Nashville er nummer 20.

- Washington har bare generelt set et stærk hold på næsten alle parametre. Man har en solid backkæde, stjerner til at lave pointene som Ovechkin, John Carlson, Evgeni Kuznetsov og Nicklas Backstrøm, masser af dybde i gruppen af forwards og en tidligere Stanley Cup-vindende målmand i Brayden Holtby, der måske ikke har haft sin bedste sæson i år, men til gengæld har været glimrende på hjemmebane.

- Washingtons trup er skadesfri, imodsætning til Nashville som mangler den vigtige back, Ryan Ellis.

- Nashville har som sagt haft problemer defensivt, hvor de har lukket 9. flest mål ind af alle hold i sæsonen. Ofte har de været i top 5 i denne statistik i de seneste sæsoner. Desuden har holdet ikke været godt spillende på det seneste. Siden jul er mandskabet 4-7-1 og har haft svært ved at score mål.

Det taler imod:
- Holdene er i hver sin konference, hvilket betyder, at de ikke mødes særlig tit. Ikke desto mindre har Nashville vundet de seneste 7 indbyrdes opgør (1 i OT), senest 6-5 hjemme i starten af sæsonen. Seneste Washington-sejr er tilbage fra 2016. Jeg tillægger dog denne tendens mindre værdi end holdenes nuværende form og præstationer.

- Nashville er med 11-9-3 ikke noget ringe udehold.

- Holtby har ligesom Nashville-målmand Pekka Rinne ikke været flyvende i denne sæson. Der er ingen garanti for, at canadieren leverer varen i kampen.

- Washington har for nyligt kikset mod nogle af de mindre gode hold i ligaen. Siden nytår har både San Jose Sharks og New Jersey Devils forladt hovedstaden med point.

  • Mange specialspil
  • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback