18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Washington Capitals - Anaheim Ducks - TJ Oshie: Over 1,5 Skud på mål

19. november 2019 kl. 01:00 - Ishockey, USA - NHL
18. nov. 2019 kl. 15:58 (Opdateret 19. nov. 2019 kl. 15:30) 18/11
91
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (Over-Under): 75-25%
Betvalue: 117,75%
Spilbar ned til odds: 1,33
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

I nat tager NHL´s førende hold Washington Capitals imod Anaheim Ducks, der i seneste kamp slog de forsvarende mestre fra St. Louis Blues efter fem nederlag i træk. Dette spil er primært baseret på Anaheims tendens til at tillade mange skud og ikke mindst tage mange udvisninger. TJ Oshie er den Washington-spiller med den største andel af sine afslutninger kommende i overtal, og derfor er et spil på ham oplagt her.
 

Alternativt kan over 2,5 afslutninger spilles til omkring 2,25 hos enkelte andre bookmakere.

Vil man hellere satse på en af Washingtons andre foretrukne overtalsspillere, kan man tage et kig på oddsene for Alexander Ovechkin, Nicklas Backstrøm, John Carlson og Evgeny Kuznetsov.

Det taler for
- Anaheim har tilladt 8. flest skud af alle hold i denne sæson med 33 pr. kamp. Særligt på det seneste har mandskabet tilladt mange, 4. flest af alle hold i november-måned med 34,7 i snit. Ligagennemsnittet er på omkring de 30.

- Anaheim har fået to af deres etablerede backs, Josh Manson og Hampus Lindholm, skadet i den seneste måned. I denne måneds tid har holdet blot holdt modstanderne under 30 skud i 1 ud af 10 kampe, så problemerne er konsekvente fra kamp-til-kamp.

- I holdets seneste tre udekampe har Anaheim tilladt 37, 49 og 38 afslutninger.

- En af årsagerne til Anaheims problemer har været mængden af udvisninger, som holdet har taget. 4. flest af alle hold i november-måned med næsten 4 pr. kamp.

- TJ Oshie har haft 16 overtals-afslutninger i 22 kampe, næstflest på Washington. Men fordi amerikaneren kun har haft det 8. højeste antal afslutninger totalt på sit mandskab, er linjen sat til blot 1,5 her. 

- Oshie snitter 2,0 skud pr. kamp for hele sæsonen, men i de seneste 6 kampe ligger han på 3,0 og har her været over 1,5 i 4 af kampene. Senest blev det til 6 afslutninger og 1 mål mod det stærke Boston-hold. 

- Oshie har været over linjen i 5 af sine seneste 6 kampe mod Anaheim siden 2015 (eksklusiv den seneste kamp hvor han gik ud skadet halvvejs i kampen).

Det taler imod
- Oshie har kun haft 28 skud i 22 kampe, hvis man fratrækker overtals-afslutningerne. Tager Anaheim ikke de forventede 3-4 udvisninger, falder værdien i spillet.

- Oshie spiller for tiden i kæde med superstjernen, Alexander Ovechkin, der med sine eminente afslutningsegenskaber er manden, som Washington-spillerne søger nær modstandernes mål.

- Oshies relativt få afslutninger i 5-5 skyldes ikke, at amerikaneren ikke rammer kassen, når han forsøger sig. Oshie har nemlig haft relativt få afslutninger forbi mål, så hvis præcisionen i afslutningerne ikke sidder i skabet, så har han typisk ikke kvantiteten til at kompensere.

- Mens Washington er relativt uændret fra sidste sæson, så har Anaheim både skiftet træner og fået flere nye backs på holdet. Derfor er de tidligere opgør mellem holdene ikke nødvendigvis en god indikator for nattens kamp.

Skader:
Anaheim mangler som sagt de vigtige backs, Josh Manson og Hampus Lindholm, samt breddespilleren, Patrick Eaves.

Washington er uden den hurtige tredjekæde-svensker, Carl Hagelin, og fjerdekæde-centeren, Nic Dowd.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback