Annonce

Virtus.Pro - Natus Vincere: 1

2. marts 2017 kl. 11:00
2. maj. 2018 kl. 16:21 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 60-40%
Betvalue: 108,00%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert:
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

VP er pt. det mest formstærke hold. De kan starte turneringer med svingende resultater, og NA'VI er i besiddelse af kvalitetsspillere, men faktore som bredere map pool, hjemmebane og NA'VI der ikke har præsteret længe bør alle give VP en klar fordel.

Derfor skal du følge tippet:

 • Virtus.Pro er på nuværende tidspunkt det mest formstærke hold. De kom i finalen ved ELEAUGE og vandt DreamHack Las Vegas
 • 'Snax' der er Virtus.Pro's stjernespiller viste god form ved DreamHack og blev kåret til turneringens MVP.
 • Virtus.Pro har den bredeste map pool i CS:GO.
 • I en bo1-kamp, hvor hvert hold har 3 veto's er der stor sandsynlighed for, at Virtus.Pro ender med at spille et map, hvor de er stærke.
 • Virtus.Pro er på hjemmebane i Katowice, Polen, og bør derfor være ekstra opsatte på at spille en semi/finale foran hjemmepublikummet.
 • Siden sejren ved ESL One New York i primo oktober har NA'VI ikke levet op til forventningerne, og har skuffet ved de efterfølgende turneringer.
 • 'Seized' har vist sig som under-middel IGL, og ved IEM vil kommunikationen med holdets coach, 'Starix', være begrænset til time outs.

Det skal du holde øje med:

 • Virtus.Pro er kendt for at være et hold, der starter langsomt og hen af vejen spiller sig op. Kampen mod NA'VI er Virtus.Pro's første i turneringen.
 • NA'VI har 2 spillere – 's1mple' og 'flamie’' der hvis de rammer dagen, kan spille med blandt verdens bedste.
 • Virtus.Pro har haft en mindre optimal start på deres forberedelse til IEM, idet de var "fanget" i Las Vegas på grund af flyproblemer.

Odds-afsnit:

Kampen giver bedst værdi hos Danske Spil til odds. 1.80, men ellers kan kampen spilles på Unibet og Bet365 til odds 1.72 og på NordicBet til odds 1.70.

Noter:

Counter-Strike Global Offensive (CS:GO) er et computerspil, hvor Counter Terrorist (CT) og Terrorist (T) kæmper om først at vinde 16 runder ved at få plantet(T) eller defused(CT) en bombe. Der kan også vindes ved at eliminere det modsatte hold i en runde. Der spilles 2 halvlege, hvor hvert hold får mulighed for at spille som CT og T. Efter 15 runder byttes der side.

En førsteplads i gruppen giver direkte adgang til semifinalen. For Virtus.Pro's vedkommende betyder det, at hvis de vinder deres gruppe, kan de allerede stå i en semifinale på hjemmebane vel og mærke. Modstanderen skal findes fra gruppe A, hvis bedste hold er Astralis. Astralis blev jordet af Virtus.Pro ved DreamHack. Dette bør tale for et ekstra opsat Virtus.Pro-hold, og det kan betyde, at de ikke vil starte langsomt, som de ellers har været kendt for.

Fordi man ved, hvilket hold NA'VI engang var, og man ved, hvilke spillere de har, kan man tage sig selv i at tænke, at de da ikke kan blive ved med at skuffe. Så længe 'Seized' er holdets in-game leader kan det dog være svært at se dem få vendt de skuffende resultater. Og så længe de ikke resultaterne skuffer, virker det urealistisk, at de vil få løst de problemer internt, der har været rygtet om det seneste stykke tid.

Der spilles best of 1 maps, og pick/veto processen foregår således:

Hold A – 1 veto

Hold B – 2 veto's

Hold A – 2 veto's

Hold B – 1 veto

Det tilbageværende map spilles.

Her er et realistisk bud på veto-processen mellem Virtus.Pro og Na’VI. Bemærk at veto's er listet op i tilfældig rækkefølge. Udvælgelsen af hold A og B i gruppespillet er ikke tydeligt beskrevet i IEM regelbogen, og derfor tør der ikke spås om, hvem der bliver hvad.

Kampen bør blive spillet på enten Mirage eller Train. Mit bud med argumentation findes herunder:

Virtus.Pro veto's: 

Cache

Efter Dust2 røg ud af map pool'en er Cache blevet VP's nye permanente ban.

Inferno

VP har en så bred map pool, hvor de er rigtig stærke på mange maps. Derfor virker det ikke realistisk, at de vil lade Inferno slippe igennem, når det stadig er et forholdsvis ubekendt map.

Overpass

VP har tabt Overpass 2x gange til Astralis. Derfor kan der i de demos være opskrifter på, hvordan VP kan slås på Overpass. I best of 1's, hvor hvert hold har 3 vetos, virker det ikke realistisk at VP vil spille Overpass igen før vi er ude i best of 3's.

NA'VI veto's:

Nuke

VP er verdens bedste Nuke-hold, og det er ikke noget stærkt NA'VI map.

Cobbelstone

Cbbl er igen et af VP's stærkeste maps, hvorfor NA’VI vil gøre bedst i at veto det.

Train

VP smadrede Astralis, der er et af der bedre Train-hold. NA'VI er normalt ganske gode der selv, men lige nu ser VP skræmmende ud på Train.

Mirage er det tilbageværende map.

 • Høje odds på udvalgte kampe
 • Mange livebetting markeder
 • Stærk mobil-app
Feedback