18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Virginia Ferrara - Melania Delai: Resultat: 0-2

4. november 2021 kl. 12:00 - W15 - Solarino - indendørs hardcourt
4. nov. 2021 kl. 00:07 (Opdateret 4. nov. 2021 kl. 14:27) 04/11
58
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

2 runde i Italien

Chance: 55%
Betvalue: 110,00%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert: 0-2
Bet365 Spil nu hos Bet365

Så ruller bolden igen i Italien, men denne gang i en lille w15 turnering.

Der burde være kæmpe forskel på dagens duellanter, der begge fortrækker grus.

Delai er det "store" navn her, og var en succesfuld juniorspiller da hun berørte det. På senior siden har hun primært holdt sig til gruset, og har desværre for hende ikke kunne være lige så succesfuld. Hun er som regel en håndfuld for alle, men mangler lige de sidste procenter før det rigtigt tager fart for hende. Serven kæmper hun som regel en smule med, men står alligevel meget bedre end sin modstander her. Hun er utrolig skarp i returfasen, og Ferrara forventer jeg får det hårdt her.

Delai spillede en fin første kamp, dog var hun involveret i et sæt med break frem og tilbage, men var aldrig i fare for at tabe på noget tidspunkt. 

Ferrara er 17 år er spiller her sit 3 event som senior, hvor hun i denne turnering har vundet 2 kampe. Hun spiller stadigvæk junior tennis, men er ikke i nærheden af at nå op på siden af Delai her. Hendes andre 2 event har været på grus i Tyrkiet hvor hun har gjort det fint. Da hun røg ind i Bilardo som niveau mæssigt kan sammenlignes med Delai, blev hun kørt ud af banen.

Bet365 ligger endda alene med sine 1,5 lige på Delai, hvor resten af markedet er på 1,40 og på vej ned. Jeg går dog efter at dette skal blive en dag på kontoret for Delai.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback