Annonce

Vinder Premier Division: Cork

26. oktober 2018 kl. 22:30 - Fodbold, Irland - Premier Division
7. aug. 2018 kl. 11:07 (Opdateret 28. okt. 2018 kl. 08:23) 07/08
355
0

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 35%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 2,86
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

*** Spillet er tabt ***

8 runder resterer der i den bedste irske række. Cork har overtaget 1. pladsen fra Dundalk, der dog har spillet 2 kampe mindre end Cork. Hvis resultaterne af de udsatte kampe mod Shamrock (hjemme) og Sligo Rovers (ude) går som spået bør Dundalk indtage 1. pladsen med en føring på 2-4 point. Det resterende kampprogram gør, at jeg finder værdi i at Cork ender med at genvinde med mesterskabet.

Info til nedenstående: Alle hold skal mødes 4 gange (2 hjemme og 2 ude).

Det taler for spillet:

 • De 2 klubbers sidste møde i denne sæson spilles på Corks hjemmebane.
 • Cork har 5 hjemmekampe tilbage af deres resterende 8 kampe. Af Corks 13 spillede hjemmekampe har de blot spillet 1 uafgjort.
 • Dundalk har 6 udekampe tilbage af deres resterende 10 kampe. Af Dundalks 12 spillede udekampe har de sat point til i 4 kampe.
 • Dundalk mangler 3 kampe mod hold fra top 4. Shamrock (hjemme), Cork (ude) og Waterford (ude). De sidstnævnte er de eneste 2 hold, som de tidligere på sæsonen har tabt til på udebane.

Det skal du være opmærksom på:

 • Cork er fortsat med i Europa League og har 2 kampe mod norske Rosenborg på programmet de kommende uger. Skulle de gå videre vil de få et mere presset program end Dundalk.
 • Cork mangler 2 kampe mod hold fra top 4. Dundalk (hjemme) og Shamrock (ude).
 • Dundalk har en bedre form end Cork. De har vundet deres seneste 11 kampe i den bedste irske række. Cork har sat 5 point til de seneste 12 kampe. Nederlag ude mod Dundalk og uafgjort hjemme mod Shamrock.
 • Om end Cork kun mangler 3 udekampe, så har de tidligere sat 5 point til mod 2 af deres modstandere i de kampe.
 • Cork mangler at møde Shamrock på udebane, mens Dundalk mangler at møde Shamrock på hjemmebane.
 • Waterford ser ud til at have mistet noget af forårets styrke, og får måske sværere ved at drille Dundalk.

Opsummering:
Nøglekampen for spilforslaget bliver fredag d. 21. september, når Cork tager imod Dundalk. Hvis resultaterne op til denne kamp er gået som forventet, så er det et must for Cork (og spilforslaget) at de gentager forårets hjemmesejr over Dundalk. Hvis det sker og Dundalk blot taber eller spiller 1 kamp mere uafgjort end Cork, så bliver Cork irske mestre.

Chancevurdering:
Til forårets møde mellem de 2 hold sluttede odds med omkring 35 % chance for hjemmesejr. Det vil nok ikke blive helt ulig det vi kan forvente til det kommende møde.
Som opridset tidligere er hjemmesejren dog ikke nok til at spilforslaget vil holde. Derfor er det et spørgsmål om hvorvidt det resterende kampprogram vil give Cork de ekstra 2 point, og hvis ja, hvor stor er chancen for det? Jeg mener at Cork har lidt større chance for at sætte point til pr. kamp, men det mener jeg faktisk bliver lidt mere end udlignet af at Dundalk har 2 kampe ekstra at sætte point til i. Derfor holder jeg fast i de 35 % der giver lille værdi på Cork som irske mestre.

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting
Feedback