18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Vinder-PGL Major Stockholm 2021 - Vinderspil: Heroic

4. november 2021 kl. 16:30 - PGL Major Stockholm 2021
4. nov. 2021 kl. 01:49 (Opdateret 7. nov. 2021 kl. 19:33) 04/11
112
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

PGL Major Stockholm 2021

Chance: 13%
Betvalue: 143,00%
Spilbar ned til odds: 7,69
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Heroic har fået den "nemme" ende i lodtrækningen. De har som hold, spillet bedre jo længere turneringen er gået. Der er dog flere hold, som banker på. Navi, NIP og Gambit er alle hold, som har mere saft og kraft, i form af bedre individualister.
Det taler for
 • Heroic har fået den "nemmeste" halvdel. Navi har VItality. Også Gambit hvis de slår det franske hold. Heroic er store favoritter i kvartfinalen. To af top3 holdene, gemmer sig i den anden halvdel.
 • Selvom det er måneder tilbage efterhånden. Så har Heroic spillet lige op, mod hold som Navi, G2, NIP og Gambit. Det plejer at være meget 50/50 kampe, når Heroic møder et af disse mandskaber. Heroic vil være underdog i en finale. Men længere fra er de heller ikke.
 • De fem mand har spillet sammen, i snart ni måneder. Alle snitter +1.06 i rating. Heroic har fem mand, som kan afgøre kampen for dem. Heroic har den styrke, at Refrezh, Stavn, Teses eller Cadian, kan dominere kampen. Der er så meget x-faktor på holdet. Heroic bringer kvalitet, og en masse firepower til kampene.
 • Jeg vil være så fræk, at sige Heroic er et af de stærkeste hold, hvis vi kigger på den taktiske del. Gameplanen er bund solid. Cadian har fået sat sit hold op, så de peaker når de skal. Der er en god synergi på holdet.
 • Heroic har allerede vist, hvad topniveauet kan føre til, lan eller ej. Flotte resultater er allerede kommet i hus i 2021. Skal også kun tilbage, til tidligere på året, hvor Heroic var nummer #1 i verdenen.
 • Der er flere hold, som har underpræsteret, hvis vi kigger lidt længere tilbage, end bare denne turnering. G2 en skygge af sig selv. VP er røget ud af top10, langt fra godkendt. Gambit har tabt kampe, de førhen aldrig ville tabe.
 • Heroic har en fantastisk map pool, ind til disse vigtige kampe. Mirage er svagheden for Heroic i min optik. Derfra vinder Heroic mellem 50-88%. Skulle Heroic klare sig videre, og møde et hold som NIP. Så er NIP bedste maps Ancient, Overpass og Inferno. Det samtidigt tre maps, som Heroic også kan spille. Overpass og Inferno bliver vundet med hhv 80 og 88%. Heroic vil stå godt i disse Bo3 kampe.
 • Heroic er kun blevet bedre, kamp til kamp i denne turnering. Resultaterne skal man nok ikke ligge for meget i, men spillet på serveren, er noget helt andet. Heroic ser skarpere ud, for hver kamp de danske drenge spiller.
Hold øje med
 • Der er flere hold, som har positiv fremgang i spillet. NIP kommer i bedst mulige form, til denne turnering. Et hold hvor individualisterne, er begyndt at vise topformen. Der er en trio på holdet, som har et topnivau, mange ikke kan nå. Samtidigt har de fået bygget en fornuftig map pool.
 • Navi er verdens nummer et, af en grund. De har været suveræne, over et godt stykke tid. Navi har vundet 90% af deres kampe, de seneste tre måneder. De har tabt en kamp, de seneste 9 uger. Derudover besidder de verdens bedste spiller + Electronic og B1t, som ligner en duo, som har fundet niveauet.
 • Gennemsnitsalderen hos Heroic er lige under 23år. Det et ungt mandskab, som mange har en forventning til. Kan de klare presset + at skulle levere i tre store kampe. Det er spørgsmålet.
 • Kigger vi over de seneste måneder, så har Heroic tabt nogle dumme kampe. Bundniveauet har været lavt, fra kamp til anden. Det er der ikke råd til her. Niveauet er mere konstant, hos flere af de andre mandskaber.
 • Heroic har ikke individualister, som snitter +1.20 ratings, som flere af de andre hold har. Der er andre hold, som har mere firepower. Heroic er et kollektivt godt hold, som skal levere som en enhed. G2, NIP, Gambit og Navi er alle hold, som har top5 individualister. Det har Heroic ikke meget af.
 • Der er flere hold, som har bedre map pools.
Oddsmarked

Det ikke fordi de forskellige bookies er speciel enige her. 
Danskespil: 5.85
Nordicbet: 8.0 - Også med lidt værdi.
Bet365: 11.00

 

Skal det være 10% eller 15%, ja den er svær. Jeg synes personligt godt, man kan give Heroic 13-15% her. De eneste to hold, som jeg har til, at være bedre er, Gambit og Navi. Navi er klart den største udfordre her. De er omvendt også det team, som har den sværeste vej til en finale. Personligt tror jeg Navi ryger ud før finalen.

Jeg er spændt på, at se hvem der kan klare presset. 
Heroic: Et forholdsvis ungt hold, med spillere som har nerverne ude på tøjet. Kan Cadian holde sine soldater i kort snor? 

Navi: Overall et erfarent hold, som ved hvordan tingene skal gøres. De har B1t på holdet, som har været god, rigtig god. Så det bare om han kan holde koncentrationen. Stepper han ud, så det et minus for Navi.

Gambit: Et godt hold, med en masse unge spillere. De har siddet BC hele 2021 mere eller mindre. Tror det er det hold, som har flest pracc timer som hold, hvor de sidder sammen. Dette er nyt for de fleste, hvis vi tager vigtigheden og omgivelserne. Sh1ro og Ax1le har ikke råd til, at steppe ud i kampen. Så vil en Bo3 kamp hurtigt være overstået.

G2: Et hold som ikke har fundet det konstante spil. Omvendt så det et af de mest erfarne hold i turneringen lige nu. Et lineup fuld af gråt hår, som bare vil i kamp. Det bliver spændende om de kan bide skeer, med hjemmebane holdet.

NIP: Et af de hold, som har vist bedst spil, set over de sidste uger. Hjemmebanen vil være et plus. Omvendt så kan de også kun skuffe. Der er massere af kvalitet hos det svenske mandskab. Kan de gode takter fortsætte, så kunne det meget vel, blive en værdi finalemodstander til Gambit eller Navi(Som jeg ser det)

Kilder

www.hltv.org

www.Betbrain.com

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting
Feedback