18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Viktoria Kuzmova - Viktoriya Tomova: 2

24. november 2021 kl. 10:30 - w100 - Dubai - hardcourt
24. nov. 2021 kl. 00:35 (Opdateret 24. nov. 2021 kl. 14:42) 24/11
44
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

2 runde i Dubai

Chance (1-X-2): 55-0-45%
Betvalue: 112,50%
Spilbar ned til odds: 2,22
Rigtig/forkert: 2-1
Bet365 Spil nu hos Bet365

Vi slutter her af i Dubai, hvor det på papiret ligner en 3 sæts kamp.

Når Kuzmova er på, så er det en modbydelig spiller at stå overfor. Med sine 1,80 kan hun serve rigtig godt, og så er der god bund i hendes grundslag. Hun kan dog ikke holde samme niveau mere som hun kunne da hun kom frem, og flere gange har den ene forfærdelig indsats afløst den næste. Hun har flere titler fra forskellige underlag, og kan egentlig spille på det hele. Hun kommer egentlig i en fin periode, hvor hun er kommet ud af det berømte hul hun har været i, og vundet et par kampe hist og her. Senest leverede hun 3 godkendte kampe for sit land for få uger siden, men taber stadigvæk mod modstandere hun ikke burde og er gledet langt ned af listen.

I sin første kamp tog hun imod Hontama der har vist sig godt frem. Kuzmova smed dobbeltbreak oppe 4-0 i 1 sæt, men fandt tilbage på sporet i resten af kampen i en rodet affære. Hun både afgav og spillede sig frem til et hav af breakbolde, her plejer hun at være god til at fjerne dem, og reddede 12 ud af 19. Der var egentlig ikke noget overraskende i hendes stats fra den kamp, med god første serv og 2 retur, og ellers lidt undermiddel i resten.

Tomova har selv haft et år undermiddel, hvor grus næsten har været hendes eneste rigtige lyspunkt. Hun har også selv mange titler fra forskellige underlag, men har også været ramt resultatmæssigt. Hun har mange 3 sæts nederlag hvilket er skidt, samtidig har der også været lidt skade som ikke gør det bedre. Hun havde tabt sine 5 foregående kampe i tætte nederlag, inden hun vandt over Kerkhove i 3 sæt.

Tomova har ikke samme serv og grundslag power, men hun er en klog spiller med bedre touch på bolden, og så er hun mere duelstærk når først bolden er i gang. Hendes stats var bedre end Kuzmova, men var måske også oppe imod en modstander som spiller under Hontama for tiden. Alligevel har hun via den kamp bevist, at der stadigvæk kan være god tennis i hende.

Tomova er 3-0 h2h tilbage fra 16/17 hvor 2 af kampene var finaler, så måske lidt overtag på Kuzmova her, selvom det nu ligger nogle år tilbage.

Oddset har været stigende på Tomova som ligger imellem 2,10-2,33, men Bet365 har parkeret den på 2,5 som markedets højeste. Ved ikke om kurven vil fortsætte, men kan ikke gøre Kuzmova til for stor favorit, trods dette burde være nogle betingelser der passer hende godt. Begge har været i Dubai tidligere i år, her er Kuzmova 0-1 og Tomova 1-2.

God kamp

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback