18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Viking - Tromsoe: Over 4,5 Tromsoe corners

Match center
16. maj 2021 kl. 15:00 - Fodbold, Norge - Eliteserien
Viking Stadion    Marius Groetta
15. maj. 2021 kl. 14:23 (Opdateret 16. maj. 2021 kl. 23:35) 15/05
95
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Tromsø kan få rum på kantene med sine to vingbacks.

Chance (Over-Under): 48-52%
Betvalue: 108,00%
Spilbar ned til odds: 2,08
Rigtig/forkert: 5
Unibet Spil nu hos Unibet
Viking er naturlige favoritter, men skal passe sig lidt. Tromsø har spillet flot fodbold i sine kampe og med tre stoppere så kan de sende af sted begge backs som kan skape situationer for hjørnespark.
Det taler for
 • Tromsø har spillet to jevne kampe mod to gode hold, Glimt og Molde.
 • Tromsø fik Espejord skadet, men unge Mikkelsen som har kommet ind har været meget god og sammen med Moses og Kitolano har Tromsø en farlig trio.
 • Tromsø er en af få hold som ikke spiller 433 og med 3 stoppere, så sender de baacks som er plads for spillet.
 • Viking gik helt ned mod RBK, men var gode mod Brann hjemme, men havde og for lange perioder der et svagt Brann hold fik komme til.
 • Viking har fået 22 hjørnespark i mod sine to kampe.
 • I 12 af Vikings 15 hjemmekampe i 2020 fik modstanderne mindst 5 hjørnespark.
Hold øje med
 • Tromsø fik kun 3 hjørnespark hjemme mod Molde, selv om de aldrig ledet den kampen. Banen var knus tør så det kan være en tendens med få hjørnespark der de kommende kampe.
 • Tromsø snittet kun 4,33 ude i 1.div. i 2020 - godt trukket op af en kamp med 10.
 • Med Espejord ude for Tromsø så mangler de en target spiller og har næppe samme fokus på at få slået mange indlæg.
 • Det er tidlig i sæsonen og Viking har nye trænere og Tromsø er oprykker.
Oddsmarked

OBS! Betfair ude med odds 2,5

Kun Unibet7888sport ude med odds pt.

Jeg har ikke god erfaring med målscorer spil de senere år, men vil likevel nævne to aktuelle målscorer i kampen. 

Veton Berisha (2,37 Bet365) scoret 16 mål(5 på str.) i 2020 og er Vikings offensive leder. Han havde scoret i de fire sidste før han gik af banen uden scoring sidst.

Tromsø mangler spillere som har scoret godt med mål tidligere. De vant 1.div i 2020, men topscorere var midtbanespillerne Kitolano og Antonsen med 11 mål.  Nævnte Kitolano eller Mikkelsen er to bud på målscorere for Tromsø. Odds 6 Bet365/Unibet - Nordicbet fx med odds 3-4.

Viking er en af tre klubber i Eliteserien som har to trænere som deler ansvaret og de fortsætter der legenden Bjarne Berntsen stoppet - de spiller offensivt - har mange unge lokale spillere - og det vil mest sandsynlig igen blive ustabilt. De er tippet som en af hovedudfordrerne til 5.pladsen bag de fire store. Det høje forvæntningspresset trænger ikke være positivt for det unge mandskabet. 

Modsat er det med Tromsø. Oprykkerne er tippet ned, men har efter to kampe mod Glimt og Molde vist potensiale.  Med tre stoppere bør de have en OK mulighed til at blive farlige på dødbolde og de offensive backs kan bidrage med antal hjørnespark. 

Begge hold har benyttet de samme spillerne i sine to første kampe. Viking med samme 11 og Tromsø har sat ind Mikkelsen for en skadet Espejord. Det giver mere kreativitet, men så mangler de en boks angriber.

3.kamp på 8 dage. Tromsø må stadig klare sig uden Espejord, men det er ikke meldt om flere skader. Viking fik Friojonsson skadet mod RBK og han er tvilsom. Svært at sige hvordan så mange kampe i på en uge vil betyde for antal hjørnespark.

Et sandsynlig scenario er at Viking kommer blæsende fra start, men at Tromsø får sine perioder hvor de vil sitte på kampen. Det kan kaste af sig en del hjørnespark som Viking ofte har tilladt i mod. Linjen på Tromsø hjørnespark er overraskende lav og det kan åbne nogle fine live spil.

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback