18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Viking - Jerv: Over 6,5 Viking corners - Tips & Spilforslag

Match center
16. maj 2022 kl. 18:00 - Fodbold, Norge - Norge Eliteserien
Viking Stadion    Kai Steen
15. maj. 2022 kl. 10:57 (Opdateret 16. maj. 2022 kl. 21:33) 15/05
83
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Chance (Over-Under): 63-37%
Betvalue: 105,84%
Spilbar ned til odds: 1,59
Rigtig/forkert: 14
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Det er mange hjørnespark i Eliteserien i år og det gælder også for både Viking og Jerv. Kun 2 af de 12 kampe som disse to har involveret i, har endt under linjen. Jerv har skaffet OK med hjørnespark også ude med 12 i sine 2 udekampe.
Det taler for
  • Viking har fået mindst 6 hjørnespark i samtlige kampe i år.
Oddsmarked

Det er de ssamme bookmakerne som tilbyder spil på hjørnespark i Eliteserien. Nordicbet, Unibet, Comeon, Bet365 og så ved man aldrig med Betfair. Bet365 er alltid tidlig ude og har et hav af muligheder med spil på hjørnespark. Samtlige har 1,80 med lidt højere odds hos UB.

Viking leder ligaen med 5-1-1 efter 7 kampe. De er også det eneste holdet som har spillet 7 kampe hvor resten har spillet 5 eller 6 kampe. De spiller sin 5.hjemmekamp og har derfor haft et fint start program. 

Jerv har fået en overraskende god start på sæsonen. 2-1-0 hjemme og 19 hjørnespark for. 12 ude. 

Viking har været solide i alle sine kampe og har endnu ikke spillet en kamp hvor modstanderne har fået flest hjørnespark, men linjen på Viking hjørnespark er høj. Over 7,5 giver rundt odds 2 både hos Bet365 og Unibet.

Viking er det holdet i ligaen som har flest vellykkede indlæg og skabt flest store chancher, men har også spillet flere kampe end andre hold.

Her får Viking måske tilbage Tripic som er en af de bedre spillerne i klubben og som har været ude i et par kampe.

Udeholdet kan stille med samme hold som i sidste runde.

Mens Viking spillede kamp torsdag, så har Jerv haft en uge til at forberede sig foran denne kamp og Jerv har nogle offensive spillere som kan gøre vondt på hjemmeholdet. De har kun scoret 3 mål, alle 3 hjemme, men var likevel ikke ufarlige ude mod verken LSK eller VIF.

16.maj er dagen før nationaldagen i Norge og det er den helt store fodboldagen og Norges svar på Boxing Day. Det er ofte flest tilskuere 16.maj og det første man ser på når terminlisten kommer ud, er om man har hjemmekamp den 16. 

Viking skal nok skaffe de fleste hjørnespark selv og NB ligger pent over de andre bookmakerne, hvor fx Comeon har  1,41 på at Viking først får 7 hjørnespark.

PS. Sidst jeg foreslog at et hjemmehold skulle få over 6,5 hjørnespark mod Jerv, var da Jerv gæstet LSK. Det endte 6-5 i hjørnespark og dermed tabt spil. Måske er over 10,5 et bedre valg her.

Kilder

Eliteserien.no, dagbladet.no, fkjerv.no, cornertotal.com

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app

Fremtidige tips

Kommentarer

Feedback