18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Viborg - Silkeborg: Over 9,5 hjørnespark

Match center
15. oktober 2021 kl. 19:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Energi Viborg Arena    Peter Kjærsgaard-Andersen
14. okt. 2021 kl. 14:21 (Opdateret 15. okt. 2021 kl. 20:52) 14/10
177
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Viborg står overfor Silkeborg i dette opgør, noget der er sket 37 gange, og jeg tror vi i dette opgør får et tæt og chancerigt kampforløb.

Chance: 58%
Betvalue: 107,30%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert: 3-9
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Det taler for
 • Hjørnespark er en disciplin Viborg mestre, de er det hold der snitter rekord højest med 7,3 hjørnespark pr. kamp, og de har et snit efter de første 11 runder på hele 12,6.
 • Viborg har i deres første 11. runder gået over de 9,5 i 8 af kampene, og kigger man på de første 11 kampe så tillader Viborg også mange hjørnespark. De tillader i snit 5,4 hjørnespark, hvilket er næsthøjest, og jeg tror heller ikke de vil være så nervøs for at give hjørnespark til Silkeborg, fordi det er en disciplin de er stærke i, også når det gælder om at forsvare.
 • Offensivt har Viborg meget over kanterne, de har nogle gode backs der kommer med frem, hvor især Sørensen har en god indlægsfod. Inde i boksen har de også en der er god på låget i Grønning så holdet er også sat op til at få indlæg, og bolden ind i boksen. Derudover er Viborg det hold i Superligaen der har flest afslutninger og skaber flest chancer.
 • Kigger vi på stillingen så er dette et opgør, hvor begge hold har brug for at sætte 3 point på kontoen. Viborg skal forsøge, at ligge afstand til SønderjyskE, og få vendt den "negative" stime med 6 kampe uden sejre. Silkeborg på den anden side skal holde momentum, og tage 3. sejr i træk, og spille sig sikrer på en top 6. Dette scenarie tror jeg kan afføde offensivt fodbold, og dermed hjørnespark.
 • Silkeborg er et stærkt pasningshold, og jeg er lidt betaget over hvordan de kan spille den rund til tider, hvis de får succes med at køre bolden forbi Viborg så kan de skabe muligheder der kan give hjørnespark, og kigger man på deres tal fra sidste sæson, så fik de også et markant højere snit, end de p.t. har nu.
Hold øje med
 • Silkeborgs kampe er gået over de 9,5 hjørnespark i 3 af 2 af 11 tilfælde, og kigger man på deres samlet snit så ligger det også i den lave ende, på blot 7,6 hvilket er det laveste i superligaen.
 • Kigger vi på kampforløbet så kan jeg være nervøs for at det bliver Silkeborg der kører bolden rundt, og ikke kommer i situationer hvor der kan forekomme hjørnespark. Silkeborg 55,4% boldbesiddelse, hvilket er det højeste i superligaen, men de har ikke ret mange indlæg eller afslutninger i deres kampe.
 • De to hold mødtes i runde 4, hvor Silkeborg vandt 4-1 og vi fik blot 6 hjørnespark. Får vi et lignende kampbilledet så tror jeg vi får svært ved at komme over de 9 hjørnespark. I dette opgør var Silkeborg gode til at føre bolden op gennem midten, hvor de centralt også har nogle vildt gode boldspillere, og de to kantspillere var meget inde i banen, hvilket ikke gav mange udfordringer over kanterne
 • Der er gået 12 dage siden deres seneste kampe, og måske skal de to hold lige spille sig i gang, og se hinanden an. Det kan godt give et lidt afventende kampbillede, hvor der er en masse spildtid, som ikke bliver brugt til at søge chancer, eller få afslutninger, som kan give hjørnespark.
Oddsmarked

Oddset på over 9,5 står i 1,57 hos comeon! 1,60 hos betfair og 1,72 hos bet365. Jeg mener derfor at Nordicbet ligger med et fint odds her på 1,85, og derfor er jeg gået med dette spil. 

Jeg var dog også interesseret i at gå over de 2,5 mål, men odds 1,60ish mener jeg ikke er interessant.

Holdene:

Begge mandskaber kan stille med stærke startopstillinger, der er ingen der er ude med karantæner, men på skadeslisten er der lidt hos begge hold

Viborg FF:
Her er Mads Frederiksen, Christian Wagner og Mads Søndergaard ude, hvilket de har været hele sæsonen og derudover er Daniel Anyembe (ny spiller, men fast) også ude, det giver følgende startopstilling.

(4-3-3): Lund - Putros, Kramer, Lauritsen, Sørensen - Bonde, Grønning, Lonwijk - Bech, Grønning, Grot

Silkeborg IF 
André Calisir (fast mand) ventes at være ude, og Joel Felix (reserve/fast mand) er tvivlsom til kampen.Ude er også venstre back Milan Massop (ny spiller), og Alexander Lind (reserve).
Det giver følgende start 11'er:

(4-2-3-1): Larsen - Carstensen, Salquist, Busch, Dahl - Thordarson, Brink, Gojani - Jørgensen, Vallys - Helenius

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback