18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Viborg - OB: (AH: 0,0) 2

Match center
26. september 2021 kl. 14:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Energi Viborg Arena    Jakob Kehlet
24. sep. 2021 kl. 10:06 (Opdateret 26. sep. 2021 kl. 15:52) 24/09
211
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Viborg tager i denne runde hjemme imod OB. En kamp som jeg forventer mig bliver intens, men hvor jeg har en lille fidus til OB, hvor jeg synes spillet har været opadgående, hvor tilfældet ikke er det samme for Viborg.

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 37-29-34%
Betvalue: 107,20%
Spilbar ned til odds: 2,09
Rigtig/forkert: 1-1
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil
Det taler for
 • OB har nogle gode offensive profiler, hvor jeg især tror Sabbi, Frøkjær og Kadrii. De kommer til at få gode betingelser mod et Viborg hold, der plejer at være yderst gæstfrie i det defensive.
 • Viborg er defensivt ikke de mest standhaftige, og har i år et xGA på 16,1 efter de første 10 runder, og har lukket 16 mål ind, så jeg tror, at OB kan få muligheder i dette opgør.
 • OB har 3 sejre over de seneste 4 kampe, hvorimod Viborg har 2 nederlag og 2 uafgjorte kampe, hvor det også blev til et tideligt pokal-exit for Viborg, så jeg tror selvtilliden og momentum er større hos OB end hos Viborg.
 • OB kan til dette opgør få gode muligheder på omstillinger, hvor de har masser af fart oppe foran. Jeg kunne sagtens forestille mig, at OB vil tillade Viborg mere boldbesiddelse end normalt, netop for at få Viborg frem på banen, som kan give dem selv gode muligheder.
Hold øje med
 • Viborg er yderst pågående offensivt, og har i deres første 9 kampe tilspillet sig flere chancer, og åbne chancer end OB.
 • Dødbolde er et giftigt våben for Viborg, hvor de har scoret mange af deres mål, og de må have blod på tanden hvis de så OBs seneste kamp mod AaB, hvor AaB scorede 2 på hjørnesparkssituationer, og hvor jeg synes Bernat mangler lidt tilstedeværelse i de situationer, som Viborg måske kan udnytte.
 • Grønning har fået gang i målscoringerne. 3 mål i de seneste 4 kampe, og ham skal OB måske have et ekstra øje på. Han var voldsom i 1.division sidste sæson, og kan måske kører videre på den stime han har sat i gang.
 • Selvom OB har mange offensive profiler, så hedder deres topscorer alligevel Skjelvik, som har lavet 2, og er venstre back. Jeg savner lidt mål fra Kadrii og Sabb, og kan være nervøs for om de offensive folk er ramt lidt på selvtilliden.
Oddsmarked

Oddset på OB sejer har ikke rykket sig meget, og står i skrivende stund i 2,30 hos oddset. 
Jeg har kigget lidt på linjen, hvor der er odds 1,68 på over de 2,5, hvilket jeg dog synes er for lavt til at der er værdi tilbage. 

Holdene:

Viborg:
Younes Bakiz (fast mand/reserve), Christian Wagner (reserve), Mads Frederiksen (reserve) og Mads Søndergaard (reserve) var ikke i truppen mod Vejle Boldklub. Daniel Anyembe (ny spiller) sad også ude med skade.

Viborg FF (4-3-3): Lund - Putros, Lauritsen, van der Kaap, Sørensen - Bonde, Grønning, Lonwijk - Bech, Grønning, Grot

OB:
Hverken Alexander Juel Andersen (reserve) eller Ryan Johnson Laursen (fast mand) var med i kamptruppen til opgøret mod Helsingør - heller ikke Issam Jebali (fast mand) og Moses Opondo (reserve/fast mand) var med. Johnson Laursen og Jebali har dermed misset flere kampe i streg med skader.

OB (4-2-3-1): Bernat - Østrøm, Larsen, Tverskov, Skjelvik - Thrandarson, Thomasen - Sabbi, Frøkjær-Jensen, Kløve - Kadrii

 • Høje odds på udvalgte kampe
 • Mange livebetting markeder
 • Stærk mobil-app

Kommentarer

Feedback