18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Viborg - AaB: Over 2,5 Mål

Match center
12. september 2021 kl. 14:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Energi Viborg Arena    Peter Kjærsgaard-Andersen
11. sep. 2021 kl. 11:37 (Opdateret 12. sep. 2021 kl. 15:54) 11/09
91
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Viborg skal i denne runde 8 tage imod AaB, en kamp som jeg tror bliver ganske seværdig, og hvor vi får godt offensivt spil, og forhåbenligt en masse mål.

Chance (Over-Under): 58-42%
Betvalue: 108,46%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert: 2-3
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook
Det taler for
  • Viborg har startet denne sæson super flot, og især offensivt har de imponeret mig. Viborg er det hold der har skabt 3 flest chancer og 4 flest åbne chancer i superligaen, og kigger man på deres xG på 11,4 så vidner det om et Viborg hold der vil fremad.
  • Denne offensive tilgang fra Viborg koster også den anden vej, hvor de har et xGA på 11,3 som er det tredje højeste i Superligaen, og kigger man på deres kampe så spiler de også med stor risiko.
  • AaB har i Fossum, Makaric og Prip nogle spændende offensive folk, som jeg tror kan gøre en forskel i dette opgør, hvor de også har gode muligheder for at komme til chancer.
  • På Viborgs mandskab er der også fin appel i det offensive, hvor Grønning forhåbentlig er kommet igang, så han kan sætte nogle mål ind imod sit gamle hold. Derudover er der på dødbolde nogle rigtig gode folk for Viborg, som kan true AaB, og generelt er Viborg rigtig give på standartsituationeren.
Hold øje med
  • Et uafgjort vil være til, at leve med for begge mandskaber, og rammer vi en slutfase hvor der står 1-1 er jeg nervøs for om vi får nogle af mandskaberne der vil op og jagte.
  • Offensivt har AaB ikke været helt så potente som Viborg, og de ligger med en xGF på 8,5 efter 8 runder som er i den lave ende, og hvis AaB skal få nettet til at blafre skal de skabe flere chancer end de har for vane.
  • AaB har i denne sæson været ganske fornuftige i den defensive afdeling, og jeg synes man begynder at se et AaB mandskab der har skabt et bedre fundament at stå på. Deres xGA ligger på 9,4 som er udemærket, og Viborg skal anstrenge sig for at få scoret nogle mål.
Oddsmarked

Oddsset på over de 2,5 er startet i 1,80 de fleste steder, og Betfair ligger højest med de 1,87 som jeg mener er spilbart. 
Det kunne meget vel gå hen og blive et tæt opgør, men i min bog har jeg et lille plus til AaB som jeg synes er startet denne sæson rigtig fornuftigt.

Holdene:

Viborg FF:
Younes Bakiz, Christian Wagner, Mads Frederiksen og Mads Søndergaard er listet som skadet, og var ikke med i Viborgs seneste pokal kamp.

(4-3-3): Lund – Putros, Lauritsen, Kramer, Sørensen – Berger, Grønning, Bonde – Bach, Grønning, Said

AaB:
Rufo og Lucas Andersen er fortsat ude med skader for AaB men der er kommet en ny mand ind på holdet i Aleksandar Trajkovski, han har været væk med sit landshold, så jeg tvivler på at han er med i start 11'eren.

(3-5-2): Rinne – Ross, Thelander, Granli – Pallesen, Ferreira, Fossum, Højholt, Ahlmann – Prip, Makaric

  • Høje odds på 2-vejs spil
  • Hyppige promotions til kunder
  • Stort livebetting-udbud

Kommentarer

Feedback