18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Vexed - Endpoint: (AH: +2,5 Runder første map +2.5) 1

26. marts 2020 kl. 20:30 - ESEA Advanced Season 33 Europe
26. mar. 2020 kl. 19:11 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 26/03
29
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

ESEA Advanced Season 33 Europe

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 58-0-42%
Betvalue: 110,20%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Super vigtig kamp, for begge hold. Vi er igang med ESEA Advanced. Slutningen af sæson 33. Begge hold er godt spillende og begge har smurt deres rifler godt med olie! 

Obs: Spillet går på, at Vexed IKKE taber første map med mere end 2.5 runder.

Det vil sige de kan vælge, ,at vinde mappet eller tage 14-16

Det taler for:

- Vexed er lige nu 13-3 i sæonen. De har slået nogle gode hold på vejen til dette "slutspil" bla. Apeks og Juggernauts. De har vundet begge kampe i slutspillet 2-0. Så 2 kampe uden at afgive et map.

- Vexed mødte Endpoint i December sidste år i en bo3. Der vinder Vexed begge maps. Der var lineup næsten den samme som nu. Kun en mand er anderledes. 

- Det 2 engelske mandskaber, som begge gerne vil have håneretten. Jeg mener Vexed har gode chancer for, at tage deres eget map pick. Da jeg forudser det bliver Inferno eller Nuke. Det er 2 maps , de har spillet en del i sæsonen. Endpoint spiller ikke nuke, dog spiller de inferno. Men har ikke noget nævneværdigt, at sige om deres præsentationer når de spiller Inferno. Så klar fordel til Vexed.

- Vexed anført af Kongmezii som bare spiller fantastisk. Impack på 1.51 og ratio på 1.44 - Helt uhørte tal. Selv ingen fra Endpoint kan være med på de stats. Udover det har vi Russ & L1NK der har vist skræmmende form. Jeg ser klart de 3 mand her drive værket fremad. Dog er de en enhed og spiller med selvtillid og god moral! Det kunne både ses i Apeks og Chetz kampen

- Vexed ligger lige nu #65 i verden. De kunne sagtens blive et top50 hold. Og synes faktisk deres Cs udvikler sig. Og nærmer sig Endpoints Niveau. Endpoint er #39 i verdenen. 

Hold øje med:

- Spiller for spiller - burde og skal endpoint være bedre. De har bare vist dårligt spil.De har dog spillet MEGET bedre de seneste 2 kampe. Hvor det er blevet til sejr mod Skade og Unique. Så tager de det spil med, fra de 2 kampe. Bliver det svært for Vexed. 

- Map pool fra EP er bredere end Vexed. Det kan man væer uheldig, at kunne se. Men da mit spil går på første map, vil jeg ikke ligge for meget i det. Men kunne godt se kampen hoppe ud i 3 map. 

- Spiller Thomas og Cruc1al op til deres bedste. Så er det 2 farlige herre. De snitter godt nok ikke de bedste stats lige nu. Men de har også kæmpet med, at finde deres spil. Thomas er dog en farlig mand, som før har været rundt som standin på gode teams. Så han har en del erfaring med i tasken. 

- Som nævnt tidligere, så har EP mere erfaring. De har gennem tiden mødt bedre modstand. Og de skal også være favorit til denne kamp. De har mødt hold som forZe, som de vinder i mod. North, Furia osv. Så ingen tvivl om de er bedre som hold, men kan de finde det mentale frem til denne kamp? 

Alt i alt, EP skal og er med rette favorit. Dog ser jeg godt Vexed kan lege med. Da der er et par huller i EP's map pool som jeg håber, de udnytter sig af! 

Derudover synes jeg Vexed er alt for godt betalt. Så er selv på Vexed sejr også. Derudover det, så tror jeg vi kommer til, at se alle 3 maps i dag. God kamp! Held og lykke til alle.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback