18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Veronika Kudermetova - Elena Rybakina: Antal tiebreaks i kampen: over 0,5

Match center
21. september 2021 kl. 22:40 - Tennis, WTA | f
Centre Court
20. sep. 2021 kl. 23:12 (Opdateret 22. sep. 2021 kl. 00:10) 20/09
76
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

2 spillere der plejer at gå dybt i sæt.

Chance: 33%
Betvalue: 107,25%
Spilbar ned til odds: 3,03
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Det var linjen man skulle have tage med Dodin, der med 6 tiebreaks i 4 kampe, ramte endnu en tiebreak i sin 5 kamp, men nok om det.

Begge spillere træder ind til deres første kamp efter US Open, og der vil altid ligge en tvivl hvor man står, men man må forvente at de kommer med opladet batterier.

Kudermetova kommer ind med bedste trackrekord på underlaget, og er som regel en spiller der kører et sæt dybt. Desværre for hende har tendensen været at blive brudt ved 4-4 eller 5-5 når presset rammer hende. Man må forvente at fokus mere er på at holde serv end at bryde, og ser pæne chancer for at hun kan følge med i dagens kamp.

Rybakina er en man ikke vil blive brudt imod, især på indendørs hvor jeg ser hende være mere end giftig. Chancen for hun selv holder serv i mål må være store, og tænkte også på en variant hvor hun ikke blev brudt, men der vil man gerne lige se en kamp først fra hende. Hun kan ofte også blive ramt af det gyldne pres i lukke situationer, men oftes mere når hun er foran.

Det kunne snildt være en kamp der går til 6-4 7-5 7-6 i alle spillede sæt, så syntes at muligheden for tiebreak er tilstede. I de 2 tætteste kampe oddsmæssigt i dag, gik begge kampe i 1 tiebreak. Kudermetova har erfaring fra denne turnering sidste år, hvilket kunne rykke et par procenter mere hen til hendes side, som kunne udligne den reelle forskel på de 2 spillere.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback