18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Verona - Parma Calcio 1913: Begge hold scorer: Ja

Match center
1. juli 2020 kl. 21:45 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio M. A. Bentegodi    Paolo Valeri
1. jul. 2020 kl. 10:53 (Opdateret 1. jul. 2020 kl. 23:41) 01/07
135
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance: 58%
Betvalue: 105,56%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert: 3-2
NordicBet Spil nu hos NordicBet
To af de store overraskelser i denne sæson i Serie A og begge har haft svært ved at holde nullet på det seneste. Det er fjerde opgør på ti dage for begge mandskaber og det kan måske mærkes, men det ligner umiddelbart et åbent opgør som dufter af mål.
Det taler for
 • Det er to mandskaber som har spillet frisk til den igennem hele sæsonen, og efter coronapausen har Verona ikke vist samme stabilitet i det defensive som tidligere på sæsonen, og har lukket seks mål ind i de første tre opgør.
 • Parmas offensiv med især Gervinho og Cornelius så skræmmende ud i den seneste udekamp i Genoa, og gav Inter problemer i søndagens hjemmekamp, selvom det blev til et knebent 1-2 nederlag.
 • Gæsterne har gjort det rigtig godt på udebane i denne sæson, og har scoret i elleve ud af fjorten opgør, og især på omstillingerne har de en stor styrke især med Gervinhos hurtighed.
 • Verona spillede seneste 3-3 i Sassuolo, og hvor det lignede et opgør hvor begge mandskaber slap tøjlerne og spillede frit, og det kan blive samme spillestil i aften da begge mandskaber skal jagte tre point og forsat har mulighed for at slutte i Top 6.
 • Hjemmeholdet har kun holdt nullet i fire ud af fjorten hjemmekampe i denne sæson på Stadio Bentegodi.
 • I tre af Verona seneste fire opgør har begge mandskaber scoret, og i Parmas seneste tre opgør har begge mandskaber scoret.
 • Parma har en meget offensiv tankegang i deres spil, og det kan give blottelser i det defensive, og især hjemme er Verona mere offensive i deres spil end på udebane, og de bør komme frem til chancer.
 • Stærke Kumbulla mangler i midterforsvaret hos Verona da han er i karantæne, og det svækker umiddelbart hjemmeholdet.
Hold øje med
 • Begge mandskaber skal ud i det fjerde opgør på ti dage, og det kan måske begynde at mærkes samtidig med at varmen også kan spille ind.
 • I den seneste hjemmekamp mod Napoli tabte Verona med 0-2, og i et opgør hvor man havde store problemer med at komme frem til de helt store chancer.
 • Efter at man lukkede tre mål ind senest mod Sassuolo kan træner Ivan Juric måske have mere fokus på det defensive, og ikke mindst prøve at lukke af for gæsternes farlige omstillinger.
 • Verona har i denne sæson haft stort fokus på det defensive, og ikke mindst været dygtige til at lukke af, og ikke mindst stå kompakt i det defensive.
 • Begge mandskaber har forsat en lille chance for at slutte i Top 6 og dermed komme ud at spille europæisk, og det kan betyde en taktisk affære.
Oddsmarked

Nordicbet er i odds 1,82, mens Bet365 er i odds 1,80 og Cashpoint er i odds 1,81, og oddset er faldende hos de fleste bookmakere i øjeblikket 

HELLAS VERONA: Oprykkerne fra Verona har haft en mere end godkendt sæson, og med ti spillerunder tilbage og fjorten point ned til Lecce som er tredjesidst i tabellen så skal det gå meget galt hvis hjemmeholdet ikke skal overleve i denne sæson.

Det lignede en sommerkamp og ikke mindst indianerfodbold senest på Mapei Stadium i Reggio Emilia mod Sassuolo, hvor man spillede 3-3 og aftens opgør kan gå hen at blive lidt det samme da begge mandskaber forsat har muligheden for at slutte i Top 6 og europæisk fodbold, og det bør betyde offensivt fodbold fra begge sider, og mellem to mandskaber som har det med at blotte sig defensivt.

Verona stiller i noget som ligner stærkeste opstilling og samme mandskab som spillede senest ude mod Sassuolo, dog er Kumbulla væk i midterforsvaret med karantæne, og det er en svækkelse da han har været en af de bedste hos norditalienerne i denne sæson, og det giver plads til Empereur.

Veronas hjemmebanestatistik: 7-3-4, målscore 19-15.

Trupnyt: Kumbulla(fast) i midterforsvaret er i karantæne, men ellers har man ikke vigtige fravær til opgøret.

Veronas forventede startopstilling: 3-4-2-1: Silvestri- Rrahmani, Gunter, Empereur- Faraoni, Amrabat, Veloso, Lazovic- Pessina- Zaccagni, Di Carmine.

PARMA: Gæsterne har været en af de store overraskelser i denne sæson i Serie A med deres underholdne og offensive spil, og kan bestemt være mere end tilfreds med dette års sæson, og man har forsat et lille spinkel håb om at slutte i Top 6, selvom det blev til et 1-2 nederlag i søndagens hjemmekamp mod Inter efter at man ellers havde været foran med 1-0.

Parma rykkede Genoa midtover i den seneste udekamp med 4-1 og hvor man hele tiden var farlige på omstillingerne og hvor danske Cornelius scorede hattrick og blev man of the match, og netop den danske angriber kan give Verona problemer i aften i det defensive specielt da de mangler en vigtig brik i midterforsvaret, og Parma generelt bare har været kendt for deres hurtige og ganske skarpe omstillingsspil i de seneste to sæsoner.

Træner D´Aversa må undvære Kucka må den centralemidtbane som er i karantæne og udtalte på gårsdagens pressemøde inden afrejsen til Verona, at man vil gå efter det man tabte mod Inter  og det betyder at man vil gå hårdt efter at jagte de tre point mod en modstander som defensivt er til at tale med i øjeblikket.

Parmas udebanestatistik: 5-5-4, målscore 20-21.

Trupnyt: Kucka(fast) på midtbanen er i karantæne, Inglese(fast-reserve) i angrebet er forsat skadet.

Parmas forventede startopstilling: 4-3-3: Sepe- Darmian, Iacoponi, Bruno Alves, Pezzella- Hernani, Brugman, Kurtic- Kulusevski, Cornelius, Gervinho.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, hellasverona.it, tuttomercatoweb.com, parmacalcio1913.com

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback