18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Verona - Spezia: Under 2,5 Mål

Match center
1. maj 2021 kl. 15:00 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio M. A. Bentegodi    Manuel Volpi
27. apr. 2021 kl. 09:40 (Opdateret 1. maj. 2021 kl. 16:55) 27/04
122
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (Over-Under): 47-53%
Betvalue: 106,00%
Spilbar ned til odds: 1,89
Rigtig/forkert: 1-1
888sport Spil nu hos 888sport
Veronas sæson er forbi og de kan ikke nå mere, men for gæsterne er der meget på spil. Verona vil gerne vende bøtten og slutte godt af, men det dufter af et opgør med få mål, og hvor Spezia vil have fokus på det defensive igen.
Det taler for
 • Veronas sæson er slut og de kan ikke nå mere, og det har betydet fire nederlag i de seneste fire spillerunder, og hvor tingene ikke har hængt sammen, og det bør Spezia kunne udnytte til at få vigtige point i nedrykningskampen.
 • Spezia har haft meget fokus på at forsvare sig i de seneste opgør, og hvilket man især har kunne se i de seneste to opgør mod Inter og Genoa, og det kunne godt blive samme billede på Stadio Bentegodi lørdag eftermiddag.
 • Oprykkerne fra La Spezia har haft problemer med at skabe chancer, og hjemmeholdet er kendt for at have en stærk defensiv, selvom det ikke er det billede man har set på det seneste, men man vil slutte godt af i sæsonen, og ikke forsætte den dårlige stime.
 • Motivationen taler til gæsternes fordel da de kæmper for overlevelse, og da Cagliari skal en tur til Napoli, og Benevento skal en tur til Milano og spille mod Milan, ja så vil et point være mere end godkendt for gæsterne.
 • Otte af hjemmeholdets seksten hjemmekampe i denne sæson er gået Under 2,5 mål, og man stod stærkt defensivt senest i udekampen i Milano mod Inter, og hvor det kun blev til et 0-1 nederlag.
 • Det første indbyrdes opgør mellem de to mandskaber tilbage i starten af januar sluttede med 0-1 sejr til Verona, og var bestemt ikke et opgør med et hav af chancer, men mere et låst opgør og det kunne godt blive samme billede her igen.
 • Nzola som var utrolig farlig for Spezia i efteråret har været meget anonym i foråret, og det samme gør sig gældende med Gyasi, og kan Verona få lukket ned for de to så er det minimalt hvad Spezia har at skyde med offensivt.
Hold øje med
 • Kun tre af af gæsternes sytten udekampe i denne sæson er gået Under 2,5 mål.
 • Kommer Spezia bagud i opgøret så vil de være tvunget frem på banen, og her har hjemmeholdet en ganske fin offensiv som kan straffe det lidt til tider alt for gavmilde Spezia forsvar.
 • At Verona ikke har mere at spille for i denne sæson kan betyde at man slipper håndbremsen og bare går ud og spiller frit, og det kan betyde et åbent opgør med mål og chancer i begge ender af banen.
 • I de seneste ti spillerunder er syv af gæsternes opgør gået Over 2,5 mål.
 • Ceccherini er i karantæne i midterfrosvaret, og Lovato i midterforsvaret er tvivlsom til opgøret, og det samme er vigtige Veloso på den centrale midtane, og det vil svække hjemmeholdet en smule på bredden til opgøret.
Oddsmarked

888Sport er i odds 2,00 på Under 2,5 mål, og samme odds kan man få hos MrGreen og Unibet, og oddset har været faldende hos både Nordicbet, Betfair, Comeon og Bwin.

VERONA: Man ser det gang på gang i hver sæson i Serie A at når et mandskab ikke kan nå mere i sæsonen så bliver der skruet ned for blusset, og det har været tilfældet for Verona den seneste måneds tid, og hvor det er blevet til fire nederlag i de seneste fire spillerunder, og med kun fem spillerunder tilbage er spørgsmålet om den stime forsætter for Preben Elkjærs gamle klub.

Hjemme på Stadio Bentegodi er Verona normalt ikke et nemt mandskab at have med at gøre, og de er dygtige til at lukke ned defensivt, og et mandskab som er utrolig svært at spille mod og ikke mindst at dirke op for, og at man har bestemt redskaberne til at lukke ned for et La Spezia mandskab som offensivt har haft svært ved at skabe chancer i de seneste spillerunder.

Med fire nederlag i de seneste fire opgør har jeg svært ved at tro at træner Ivan Juric og ikke mindst ledelsen i klubben vil blive ved med at godkende at præstationerne ikke er som tidligere på sæsonen, og derfor må man forvente at se et hjemmehold som for det første skal have point, og ikke skal have et nederlag  i dette opgør, men hvor man kommer til at stå over for en modstander som med stor sandsynlighed vil parkere bussen og spille på at få et point med hjem.

Veronas hjemmebanestatistik:  6-3-7, målscore 19-19.

Trupnyt: Ceccherini(fast-reserve) i midterforsvaret er i karantæne, Lovato(reserve) i midterforsvaret er tvivlsom, og det samme er Veloso(fast) på den defensive midtbane.

Veronas forventede startopstilling: 3-4-2-1: Silvestri- Dawidowicz, Gunter, Magnani- Faraoni, Tameze, Ilic, Dimarco- Barak, Zaccagni- Lasagna.

SPEZIA: Fem spillerunder tilbage og kun to point foran Benevento som er tredjesidst i tabellen og Cagliari som er fjerdesidst i tabellen, og et ganske svært slutprogram gør at man helst skal have point i dette opgør da Verona ikke har mere at spille for i denne sæson, og motivationen bør tale til Spezias fordel, men det bliver ikke nemt mod et hjemmehold som skal vende bøtten, og med en offensiv som ikke helt fungere hos gæsterne.

Spezia har haft heldet på deres side både hjemme mod Cagliari og hjemme mod Inter og hvor det blev til fire point, og jeg tror forsat på at den sidste nedrykningplads kommer til at stå mellem Spezia og Benevento, og især fordi Cagliari har et slutprogram hvor de selv kan afgøre tingene både hjemme mod Fiorentina og Genoa, samt en udekamp mod Benevento.

Man kommer til Verona med 0-2 nederlag fra den lørdagens udekamp mod Genoa, og hvor man endnu engang så et Spezia mandskab som havde store problemer med at skabe noget offensivt, og hvis Nzola og Gyasi ikke kommer i gang i de sidste fem opgør af sæsonen så kan det blive en tur ned i Serie B igen efter kun en sæson i Serie A.

Det bliver sandsynligvis et Spezia mandskab som endnu engang vil have fokus på at forsvare sig, og spille på omstillingerne, og de kommer ikke til Verona for at underholde, og med de to svære udekampe i weekenden til både Cagliari og Benevento så vil gæsterne være ganske godt tilfreds med en pointdeling, og det kunne godt gå hen og blive det klassiske"biscotto" opgør mellem de to mandskaber.

Spezias udebanestatistik: 4-3-10, målscore 21-36.

Trupnyt: Spezia har kun de langtidsskadet spillere ude til opgøret, og det betyder at træner Vincenzo Italiano sandsynligvis ikke ændre det store i forhold til lørdagens udekamp i Genova, og hvor det blev til et 0-2 nederlag mod Genoa.

Spezias forventede startopstilling: 4-3-3: Provedel- Vignali, Ismajli, Erlic, Bastoni- Maggiore, Leo Sena, Pobega- Verdi, Nzola, Gyasi.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corriredellosport.it, hellasverona.it, larena.it, acspezia.com, cittadellaspezia.com, Tuttomercatoweb.com

 • Mange specialspil
 • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback