18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Verona - Juventus: Over 2,5 Mål

Match center
30. oktober 2021 kl. 18:00 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio M. A. Bentegodi    Livio Marinelli
29. okt. 2021 kl. 11:31 (Opdateret 30. okt. 2021 kl. 19:57) 29/10
120
+3
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (Over-Under): 60-40%
Betvalue: 105,60%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert: 2-1
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet
Juventus er presset til at skulle hente tre point, og Verona har indtil videre kun underholdt i Serie A. Den Gamle Dame har rutinen til at lukke ned for hjemmeholdet, men defensivt har de været skrøbelige og det dufter af et opgør med mål og chancer.
Det taler for
 • Juventus tabte onsdagens hjemmekamp imod Sassuolo og det betyder at årets scudetto allerede er langt væk, og defensivt har man set skrøbelige ud i flere opgør, og hjemmeholdet som er inde i en god stime har ikke større mulighed end i øjeblikket for at få point imod Den Gamle Dame.
 • Efter tre nederlag i de første tre spillerunder af dette års Serie A blev Eusebio Di Francesco fyret hos Verona, og kroatiske Igor Tudor kom til og det har betydet at man kun har tabt et opgør i de seneste syv spillerunder, og man er blevet mere offensive i spillestilen end det var tilfældet før under træner Ivan Juric, og hvor det var defensiven som man havde mest fokus på.
 • I Veronas første ti opgør i sæsonen er otte af opgørene gået Over 2,5 mål, og samtlige fem hjemmekampe på Stadio Bentegodi er alle gået Over 2,5 mål.
 • Verona er gået ud og angrebet og spillet uden frygt imod både Roma, Lazio, og Milan alle mandskaber på et højere niveau end dem selv, og det har resulteret i to sejre, og et knebent nederlag ude til Milan på 3-2, og hvor man ellers var foran med 2-0, men alle tre opgør som gik Over 2,5 mål.
 • Juventus har været ramt af skader, men ser så småt ud til at kunne stille i noget som ligner stærkeste opstilling, og med især Paulo Dybala tilbage i angrebet, og ikke mindst Federico Chiesa som har været en af de bedste hos Juventus indtil videre så har man fået mere power i det offensive.
 • Defensivt er Verona til at tale med og har et snit på knap to mål pr.kamp som man har lukket ind.
 • De seneste tolv indbyrdes opgør imellem de to mandskaber er ti af opgørene gået Over 2,5 mål, og i de seneste syv indbyrdes opgør på Stadio Bentegodi i Verona er seks af opgørene gået Over 2,5 mål.
 • Verona og træner Igor Tudor har indtil videre kun haft en spillestil offensivt fodbold, og at det samtidigt har betydet blottelser og åbninger i det defensive har ikke gjort det mindre underholdne når Verona har spillet, og den spillestil laver man med stor sandsynlighed ikke om på til lørdagens opgør, også selvom modstanderen er Juventus.
Hold øje med
 • Inden onsdagens nederlag hjemme imod Sassuolo var Juventus begyndt at se mere stabile ud i det defensive, og hvor man havde holdt nullet i fire af de foregående fem opgør man spillede, og blandt andet imod offensive stærke mandskaber som Chelsea og Roma.
 • Sidste sæsonens to indbyrdes opgør gik begge Under 2,5 mål og sluttede 1-1 både i Torino og på Stadio Bentegodi i Verona.
 • Man så både imod Chelsea, Torino, Roma og russiske Zenit at Juventus kan stå kompakt og lukke af defensivt, og kører en et måls føring hjem uden de helt store problemer, og i øjeblikket er det kun sejre som tæller for Massimliano Allegri, og ikke så meget underholdningen.
 • Verona vil være mere end fint tilfreds med en pointdeling, og det kan betyde at træner Igor Tudor vil prøve at stå mere kompakt defensivt i dette opgør end det indtil videre har været tilfældet.
 • Offensivt har Juventus haft store problemer med at skabe chancer og vælte sig i mål som man normalt har gjort da Cristiano Ronaldo var i klubben, og i fem af de seneste seks opgør som man har spillet er opgørene da også gået Under 2,5 mål.
Oddsmarked

Marathonbet er i odds 1,76 på Over 2,5 mål på Stadio Bentegodi i Verona lørdag aften. Nordicbet er i odds 1,75, mens Betfair er i odds 1,73.

HELLAS VERONA: Efter en skidt start på sæsonen med tre nederlag i de første tre spillerunder valgte ledelsen at sparke træner Eusebio Di Francesco ud, og ansætte kroatiske Igor Tudor som også har en fortid som aktiv spiller hos netop lørdagens modstander fra Juventus, og det har betydet masser af offensivt fodbold og ikke mindst mål og chancer, og kun et nederlag i de seneste syv spillerunder.

Under tiden med Ivan Juric ved roret havde Verona stort fokus på det defensive og ikke mindst stå kompakt, og have en solid defensiv som betød overlevelse i Serie A uden de store problemer, og det var da ikke altid lige underholdne at se på, men det virkede.

Efter at Igor Tudor er kommet til er det en helt anden spillestil med masser af mål i begge ender af banen, og man er gået på banen uden frygt og mod mandskaber som Milan, Roma og Lazio som er på et andet niveau end Verona, og det har kastet seks point af sig, og i den seneste hjemmekamp blev Maurizio Sarri og Lazio mandskabet sendt hjem med en lussing på 4-1.

Om Ivan Tudor vælger at stå mere kompakt og defensivt i lørdagens hjemmekamp imod Den Gamle Dame har jeg svært ved at tro, da den spillestil man har haft indtil videre har givet succes og ikke mindst point, og som Juventus har spillet indtil videre i sæsonen, og ikke mindst at de har været til at tale med, så kommer dette opgør ikke på et bedre tidspunkt for hjemmeholdet, og på et godt fyldt Stadio Bentegodi så man har man gode muligheder for at få point. 

Veronas hjemmebanestatistik: 3-0-2, målscore 14-9.

Trupnyt: Verona ikke vigtig fravær til opgøret.

Veronas forventede startopstilling: 3-4-2-1: Montipó- Dawidowicz, Gunter, Magnani- Faraoni, Tameze, Veloso, Lazovic- Barak, Caprari- Simeone.

JUVENTUS: Den Gamle Dame har store problemer i denne sæson og mesterskabet ser ud til at være væk for andet år i træk, og især efter onsdagens nederlag på 1-2 hjemme imod Sassuolo og som betyder at man efter ti spillerunder er tretten point efter Napoli på førstepladsen.

Det vigtigste for Juventus nu er at man som minimum slutter i Top 4 i denne sæson, men ændre tingene sig ikke i de kommende måneder så kan man risikere at stå i samme situation som i sidste sæson, og hvor man skulle helt hen til sidste spillerunde før man kunne spille sig i Champions League.

Man har underpræsteret meget og mandskabet har ikke samme kvalitet som tidligere, og især offensivt har det knebet gevaldigt med mål og chancerne efter at Cristiano Ronaldo har forladt klubben, samtidigt med at Dybala har været skadet, selvom man har fået vigtige sejre både imod Chelsea og Zenit i Champions League, og over Roma hjemme i Torino, samt et vigtigt point i udekampen mod Inter.

Der venter træner Massimiliano Allegri en vanskelig opgave i Torino i denne sæson, og før at han får sat sit aftryk på mandskabet, og selvom man er favoritter lørdag i Verona så kan det blive en hård opgave man skal på, og ikke mindst mod et mandskab som i øjeblikket er velspillende, og som før har vist at de har det som skal til for at stoppe Den Gamle Dame fra Torino.

Juventus udebanestatistik: 2-2-1, målscore 8-7.

Trupnyt: Det ser ud til at skaderne så småt er ved at være minimeret hos Juventus, dog er både Kean og Bernardeschi i det offensive tvivlsom til opgøret, og backen De Sciglio er meldt ude til opgøret.

Juventus forventede startopstilling: 4-4-2: Szczesny- Danilo, De Ligt, Bonucci, Alex Sandro- Cuadrado, Bentancur, Arthur, Chiesa- Dybala, Morata.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, Tuttomercatoweb.com, hellasverona.it, Tuttosport.com, juventus.com, sportmediaset.mediaset.it, larena.it

 • Høj tilbagebetaling
 • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også

Kommentarer

Feedback