18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Verona - Fiorentina: Over 2,5 Mål - Tips & Spilforslag

Match center
22. december 2021 kl. 18:30 - Fodbold, Italien - Italien Serie A
Stadio M. A. Bentegodi    Daniele Doveri
21. dec. 2021 kl. 13:00 (Opdateret 22. dec. 2021 kl. 20:28) 21/12
136
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Chance (Over-Under): 60-40%
Betvalue: 104,40%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert: 1-1
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet
Det dufter af mål og chancer mellem disse to offensivt spillende mandskaber med to farlige angribere. Det er sidste opgør inden julepausen og begge vil slutte godt af, men målene udebliver sjældent når de tørner sammen indbyrdes.
Det taler for
 • Verona har et snit på 1,83 mål pr.kamp og lukker i snit 1,72 mål ind, og i 18 opgør indtil videre i sæsonen er fjorten af opgørene gået Over 2,5 mål.
 • Gæsterne fra Firenze har været sprudlende og underholdne efter at Vincenzo Italiano er kommet til som træner, og i sæsonens indtil videre 18 opgør er de tretten gået Over 2,5 mål.
 • Fiorentina er inde i en rigtig god stime i øjeblikket, man er ubesejret i de seneste fire spillerunder, og i de seneste syv opgør man har spillet er samtlige opgør gået Over 2,5 mål.
 • Begge mandskabers offensiv spillestil gør, at man scorer masser af mål, skaber godt med chancer, men samtidigt også at det koster mål i den anden ende af banen.
 • Fem af Fiorentinas ni udekampe i denne sæson er gået Over 2,5 mål.
 • Otte af Veronas ni hjemmekampe på Stadio Bentegodi i denne sæson er alle gået Over 2,5 mål, og kun imod Cagliari spillede man 0-0.
 • Giovanni Simeone hos Verona og Dusan Vlahovic hos Fiorentina er to af mest brandvarme angriber i øjeblikket i Serie A, og kan de begge forsætte stimen, så bør de begge kunne komme frem til mål og chancer onsdag aften i den norditalienske.
 • Verona er ramt i det defensive da Magnani og Ceccherini begge er ude med karantæne, og yderligere er polske Dawidowicz skadet, altså tre brikker i bagkæden som er ude.
Hold øje med
 • Det er normalt meget tætte opgør imellem de to mandskaber, , og hvor to af de seneste fire opgør er sluttet uafgjort, men hvor tre af opgørene også er gået Under 2.5 mål.
 • Verona tabte i weekenden ude imod Torino med 1-0, og hvor er rødtkort tidligt i opgøret gjorde, at træner Igor Tudor blev nød til at rotere, og skifte over til en mere defensiv opstilling.
 • Onsdagens opgør er det sidste i 2021, og inden julepausen og hvor man helst vil slutte af uden og tabe, og med Veronas tre nederlag i træk så vil man for altid i verden ikke tabe det fjerde opgør i træk.
 • Fiorentina er meget afhænige af Dusan Vlahovic i det offensive, og det er helt sikkert ham som hjemmeholdet skal gå efter og få lukket ned for, og hvis de skal have point i opgøret.
 • Det er enten Simeone, Barak eller Caprari målene skal komme fra, og ellers bliver det begrænset hvad Verona har og skyde med.
Oddsmarked

Marathonbet er i odds 1,74 på Over 2,5 mål i onsdagens opgør på Stadio Bentegodi i Verona, mens Bet365 er i odds 1,72 og oddset har generelt været faldende.

HELLAS VERONA: To nederlag i de seneste to spillerunder har betydet, at Verona er raslet en lille smule ned i tabellen, og det seneste nederlag i Torino kom ganske enkelt af det rødekort i første halvleg til Magnani og som betød 75 minutter med en mand i undertal, og samtidig med man blev tvunget til at tag både Caprari og Lasagna ude i det offensive.

Det ligner et tæt og jævnbyrdigt opgør onsdag aften på Stadio Bentegodi i Verona, og hvor hjemmeholdet har gjort det rigtig godt i denne sæson, og hvor både Roma, Lazio, og Juventus er blevet sendt hjem igen med et nederlag.

Især på hjemmebane er Verona utrolige offensiv i deres spillestil med masser af mål og chancer, og imod et Fiorentina mandskab som også er meget offensive i deres spillestil bør det blive til mål og chancer,  og gæsterne har bestemt heller ikke været dygtige til, at lukke af i det defensive i sæsonen på lige fod med Verona.

Verona og træner Igor Tudor er ramt i det defensive til onsdagens opgør da Ceccherini og Magnani begge er ude med karantæne, og yderligere er polske Dawidowicz skadet, offensivt stiller man igen med den normale trio med Simeone, Caprari, Barak, og sidstnævnte var ude senest, men er meldt klar til onsdagens opgør.

Veronas hjemmebanestatistik: 5-1-3, målscore 19-13.

Trupnyt: Ceccherini(fast)i det centrale forsvar er i karantæne, Magnani(reserve-fast) i midterforsvaret er i karantæne, Gunter(fast) og Dawidowicz(fast) begge i midterforsvaret er skadet og ude til opgøret. Bakak er tvivlsom i det offensive, og bliver han ikke klar giver det plads til Lasagna.

Veronas forventede startopstilling: 3-4-2-1: Montipo- Sutalo, Cetin, Casale- Faraoni, Tameze, Ilic, Lazovic- Barak, Caprari- Simeone.

FIORENTINA: La Viola er inde i en god stime og er ubesejret i de seneste fire spillerunder, og man havde et rigtig godt comeback i søndagens underholdne hjemmekamp imod Sassuolo og hvor man efter, at have været bagud med 0-2 spillede 2-2 og i et opgør med masser af chancer.

Det er enten eller med Fiorentina i denne sæson og enten vinder man eller så taber man, og det er sådan opskriften har været efter de første 18 spillerunder, og hvor det kun er blevet til et uafgjort opgør ude mod Bologna, og kan man få lidt mere stabilitet over resultaterne så kan det måske blive til europæisk fodbold i den kommende sæson.

Offensivt fodbold, masser af mål, og ikke mindst chancer klæder Fiorentina efter et par skuffende sæsoner, og Vincenzo Italiano virker som et rigtigt godt match på trænerbænken, og opskriften burde være den samme onsdag i Verona og også i foråret, men der er et stort spørgsmål som overskygger i Firenze bliver Dusan Vlahovic solgt i januar?

Ryger den serbiske angriber så vil det svække Fiorentina markant både offensivt og ikke mindst i kampen om de europæiske pladser, og da man ganske ikke enkelt ikke kan gå ud og finde et bedre alternativ i øjeblikket, jeg ser Fiorentina som svage favoritter i onsdagens opgør pga Veronas to nederlag i træk, og de fravær de har i det defensiven.

Fiorentinas udebanestatistik: 4-0-5, målscore 10-12.

Trupnyt: Pulgar og Castrovilli er begge tvivlsom på midtbanen, og Biraghi(fast)venstrewing er i karantæne, men ellers meldes der ikke om vigtige fravær.

Fiorentinas forventede startopstilling: 4-3-3: Terracciano- Odriozola, Milenkovic, Quarta, Terzic- Bonaventura, Torreira, Duncan- Gonzalez, Vlahovic, Saponara.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, Tuttomercatoweb.com, hellasverona.it, sportmediaset.mediaset.it, acffiorentina.com, sportface.it, larena.it

 • Høj tilbagebetaling
 • Stort spiludvalg og egne odssættere
 • Flot velkomstbonus

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

2022-11-29
- Bruger
- Ekspert
16:00 Holland - Qatar: 1 (0-2)
2,30
20:00 VM: Hvornår bliver landet slået ud: Semifinalen: ENG/BRA/FRA/ARG/TYS/SPA/ BEL/HOL/POR - frit valg
11,00
20:15 VM 2022 topscorer: Udsagnsspil: Christian Eriksen
200,00
20:15 Danmarks VM2022-topscorer: Christian Eriksen inkl tie
3,75
20:15 Pierre Emile Højbjerg bliver dansk topscorer: (udsagnsspil, ikke under topscorer!)
30,00
22:00 Antal mål af VM topscorer: Præcis 6 mål
3,40
22:55 Fastest goal: Under 2,5 minutter (alle kampe)
1,80
23:00 Dansk topscorer: Joakim Mæhle
51,00
23:00 Dansk topscorer: Andreas Skov Olsen
11,00
23:00 Dansk topscorer: Jesper Lindstrøm
34,00
23:00 Topscorer for Kroatien: Andrej Kramaric
9,00
23:00 Andreas Skov Olsen scorer flere mål end Eriksen (dnb): (1,35 ved draw)
2,70
23:15 Mikkel Damsgård bliver dansk topscorer: (udsagnspil, ikke under 'topscorer')
20,01
2022-11-30
- Bruger
- Ekspert
16:00 Australien - Danmark: Under 2,5 Mål
2,01
23:00 Eriksen flere mål end Lewandowski/Kane /Ronaldo/Mbappė (halve odds ved tie): .
5,00

Kommentarer

Feedback