18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Venezia - Empoli: Over 2,5 Mål - Tips & Spilforslag

Match center
16. januar 2022 kl. 15:00 - Fodbold, Italien - Italien Serie A
Stadio Pierluigi Penzo    Piero Giacomelli
11. jan. 2022 kl. 10:10 (Opdateret 16. jan. 2022 kl. 16:52) 11/01
190
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Chance (Over-Under): 62-38%
Betvalue: 106,64%
Spilbar ned til odds: 1,61
Rigtig/forkert: 1-1
Bet365 Spil nu hos Bet365
Det dufter af mål og underholdning når offensive Empoli kommer på besøg. Venezia er kendt for deres defensive og kompakte spillestil, men der er vigtige point på spil og det bør derfor blive et åbent opgør med mål og chancer.
Det taler for
 • Empoli har været en af de helt store overraskelser i denne sæson i Serie A, og ikke mindst på grund af deres meget offensive og underholdne spillestil, og det bliver samme opskrift i dette opgør. Yderligere skal det nævnes, at man på udebane har gjort det rigtig godt og kun har tabt to opgør i sæsonen.
 • Den offensive spillestil hos gæsterne fra Toscana betyder blottelser i det defensive, og Empoli har da også lukket to mål ind pr.kamp indtil videre i sæsonen.
 • I de seneste ti opgør gæsterene har spillet er otte af opgørene gået Over 2,5 mål.
 • Venezia er ikke inde i den bedste stime i øjeblikket, og har brug for både point og ikke mindst hente en sejr igen for at komme yderligere væk fra de nederste pladser i tabellen.
 • I hjemmeholdets seneste seks opgør af fire af opgørene gået Over 2,5 mål, og seks af sæsonens ti hjemmekampe er alle gået Over 2,5 mål.
 • Empoli har lukket tretten mål ind i de seneste fire spillerunder, og på hjemmebane må man forvente, at se et Venezia mandskab som er mere offensive end normalt i deres spillestil.
 • Det seneste indbyrdes opgør tilbage i september sluttede 2-1 til Venezia, og i et opgør hvor det bølgede med chancer i begge ender af banen, og hvor Venezia hele tiden var utrolig farlige på omstillingerne.
Hold øje med
 • Venezia er kendt for deres kompakte og defensive spillestil, og hvor det til tider kan være svært, at bryde igennem.
 • Empoli har i Guglielmo Vicario en målmand som i denne sæson har disket op med flere flotte redninger, og han kan blive afgørende i dette opgør.
 • Hjemmeholdet er det anden mindst scorende mandskab i Serie A, og kun bundholdet Salernitana har gjort det dårligere, og man har indtil videre ikke sprudlet i det offensive.
 • Gæsterne er uden sejr i de seneste fire spillerunder, og er løbet ind i et par store lussinger på det seneste, og det kan betyde at træner Andreazzoli har fokus på man især i det defensive skal til og have lukket godt af igen.
 • Mattia Caldara er tilbage hos Venezia og Sebastiano Luperto hos Empoli det er to vigtige folk i midterforsvaret, og som begge var ude i weekenden med karantæne og det styrker begge defensiver.
Oddsmarked

Bet365 og Marathonbet er begge i odds 1,72 på Over 2,5 mål søndag eftermiddag på Stadio Pierluigi Penzo i Venezia.

VENEZIA: Der venter Venezia et meget hårdt forår i kampen om overlevelse, og man er forsat fire point foran Cagliari i tabellen som er tredjesidst, men det sardinske mandskab er i gang med og forstærke sig, og det samme er Genoa i kampen om overlevelse det kan blive utrolig afgørende på den lange bane.

Venezia har spillet med de midler de har i denne sæson og det har ikke været lige kønt overhovedet, og hvor fokus har været meget på at stå kompakt og defensivt, spille på omstillingerne og prøve, at skabe noget på dødbolde. Min vurdering er forsat at Venezia kommer til at kæmpe utrolig hårdt for og overleve i denne sæson, man har ikke vundet i snart to måneder og det er kun blevet til fire sejre indtil videre i sæsonen, og to af de fire sejre var det efter spil og chancer ikke fortjent, at man vandt overhovedet.

Skal man overleve så skal man til at vinde og ikke mindst hente point, og i søndagens hjemmekamp mod en anden oprykker som Empoli må man forvente, at se et mere offensivt hjemmehold i deres spillestil end normalt. Gæsterne er bedre spillende og ingen tvivl om det, men er til og tale med defensivt og pga deres offensive spillestil, og det bør give hjemmeholdet nogen muligheder på især deres normalt omstillinger.

Træner Paolo Zanetti kan til søndagens hjemmekamp stille i noget som ligner stærkeste opstilling, og man har igen Mattia Caldara tilbage i midterforsvaret efter, at han sad ude seneste med karantæne, og kun Svoboda på den defensive midtbane er ude med karantæne.

Venezias hjemmebanestatistik: 2-2-6, målscore 12-20.

Trupnyt: Svoboda(reserve) på midtbanen er i karantæne.

Venezias forventede startopstilling: 4-3-3: Romero- Mazzocchi, Caldara, Ceccaroni, Haps- Cuisance, Ampadu, Busio- Aramu, Henry, Okereke.

EMPOLI: En placering som nummer elleve i tabellen med 28 point efter 21 spillerunder det havde de færreste nok forventet inden sæsonen gik i gang, men Empoli har været et af de mest underholdne mandskaber indtil videre i sæsonen og ikke mindst pga deres offensive og underholdne spillestil, og de bør kunne overleve uden de store problemer i denne sæson.

68 årige Aurelio Andreazzoli på trænerbænken bliver efter min vurdering undervurderet som træner, han har masser af potentiale og har bevist, at god mandskabsbehandling og med få midler så kan man få succes i en lille klub som Empoli, og underholdningen mangler ikke når det toscanske mandskab spiller, og ligegyldigt hvem modstanderen det er.

Man er smal favoritter i søndagens udekamp i Venezia, og tabte også det omvendte opgør på hjemmebane tilbage i september med 2-1, men i øjeblikket virker man bare som et mandskab med mere power end Venezia, og et mandskab som offensivt kan gøre ondt på hjemmeholdet, og derfor forventer jeg også man henter point i dette opgør.

Empoli er uden sejr i de seneste fire spillerunder, men har også været oppe imod mandskaber som Milan, Lazio og Sassuolo, men hvor man har bidt godt fra sig i samtlige opgør, og nederlaget i weekenden mod Sassuolo på 1-5 der havde man ganske enkelt en offday på kontoret, og hvor man den sidste halvtime spillede ti mod elleve og indkasserede tre mål.

Empolis udebanestatistik: 5-3-2, målscore 17-13.

Trupnyt: Viti(reserve) i midterforsvaret er i karantæne efter det rødekort i søndagens hjemmekamp mod Sassuolo, og Luperto er tilbage i midterforsvaret efter, at han sad ude senest med karantæne.

Empolis forventede startopstilling: 4-3-1-2: Vicario- Stojanovic, Ismajli, Luperto, Marchizza- Henderson, Ricci, Zurkowski- Bajrami- Di Francesco, Pinamonti.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport, Tuttomercatoweb.com, veneziafc.it, sportmediaset.mediaset.it, empolifc.com, sportface.it

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

2022-10-08
- Bruger
- Ekspert
16:00 Morecambe - Ipswich: 2
1,55
18:30 Sevilla - Athletic Bilbao: 2
2,85
2022-10-19
- Bruger
- Ekspert
13:00 Copa del Rey 2022/23: Athletic Bilbao vinder Copa del Rey V/P 2 Placerin
26,00
2022-11-08
- Bruger
- Ekspert
09:00 Intet flertal i Senatet: X
6,00
09:10 Senatsvalg Florida: Demokrat
13,00
2022-11-21
- Bruger
- Ekspert
11:00 Går videre: Danmark: Ja ♡♡
1,57
11:00 VM - Frankrig elimineret i : 1/8-dels "last 16"
5,50
11:10 VM - Argentina elimineret i: 1/8-dels "last 16"
5,00
11:15 Danmarks VM2022-topscorer: Christian Eriksen inkl tie
3,75
11:20 Gruppe D: 3. plads i gruppen: Danmark el. Frankrig
3,64
12:00 VM2022 - England-trupspecial: Kyle Walker udtages til VM-trup
1,40
12:50 VM: Hvornår bliver landet slået ud: Semifinalen: ENG/BRA/FRA/ARG/TYS/SPA/ BEL/HOL/POR -frit valg
11,00
12:50 Udsagnsspil ja/nej: Christian Eriksen topscorer
200,00
13:00 Kommer med i truppen til slutrunden: Kieran Trippier
4,00
13:00 VM 2022 - Vinder af Gruppe A: Holland
1,68

Kommentarer

Feedback