18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Vejle Boldklub - HB Koege: Under 2,5 Mål

Match center
1. marts 2020 kl. 15:00 - Fodbold, Danmark - 1. division
29. feb. 2020 kl. 17:09 (Opdateret 1. mar. 2020 kl. 16:54) 29/02
154
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (Over-Under): 49-51%
Betvalue: 102,00%
Spilbar ned til odds: 1,96
Rigtig/forkert: 1-0
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil
Vejle kan trække fra i toppen, men forvent ikke en målfest, når vejlenserne møder Auri Skarbalius' solide HB Køge-mandskab i forårspremieren
Det taler for
  • Fire af de seneste fem indbyrdes opgør er gået under
  • Vejle har kun lukket tre mål ind i de seneste otte kampe - alle tre i efterårets sidste kamp mod Viborg
  • HB Køge har fået et mere defensivt udtryk med Auri Skarbalius ved roret
  • HB Køge scorer ikke ret meget, ni mål blev det til i de seneste otte kampe i ligaen
Hold øje med
  • Både Vejle og HB Køge snitter højt i mål pr. kamp
  • Vejle har kapaciteten til at køre HB Køge midt over, og har dygtige målscorere
  • Banen er grundet årstiden dårlig, hvilket kan give tilfældigheder.
Oddsmarked

Vejle er storfavoritter til odds 1,62 hos bwin. Krydset er i 4,15 hos LeoVegas, mens bet365 har 5,75 på HB Køge.

Danske Spil stikker ud op under 2,5 mål med odds 2,00, mens markedet generelt nærmer sig 1,90. Bethard er bedst på over med 1,95.

Rundt om holdene
Foråret i 1. division kommer for Vejle til at handle om én ting, nemlig at sikre oprykning til Superligaen. Vejlenserne går ind til foråret med en føring på tre point, men allerede søndag kan afstanden øges til seks point, da FC Fredericia tabte deres forårspremiere på Amager.

Vejle åbner mod HB Køge, der i vinterpausen har skiftet cheftræner. Morten Karlsen er erstattet af en gammel kending i form af Auri Skarbalius, en dygtig træner, som kender klubben ud og ind.

Men først Vejle. De har gået gennem en opstart uden de store skader, og uden de store forskydninger i truppen. Ind er kommet den rutinerede albaner Arlind Ajeti, men han har ikke spillet fodbold siden maj 2019, så han ventes først klar til kamp i løbet af foråret.

På afgangssiden har man udlejet en stribe marginalspillere, mens man endegyldigt har sagt farvel til dygtige Mathias Hebo, der dog i efteråret var udlejet til Silkeborg, så hans afgang påvirker ikke sæsonens trup.

Forberedelserne til foråret er senest sket i Portugal, hvor Vejle i generalprøven slog Olhanense med 2-1. Generelt har billedet været, at Vejles første træningskampe var målrige, men på det seneste har målene været færre, og især defensiven har set rigtig solid ud.

HB Køge har, udover på trænerposten, også oplevet en del ændringer i truppen. Dribleren Martin Jensen er væk, og det samme er Pablo Arboine, mens forsvarsspilleren Abdel Diarra og keeperen Pedro Silva er hentet ind. Op til første kamp må man dog se bort fra skadede Christian Overby og Matthew Briggs.

HB Køges sidste træningskamp endte i et 3-1-nederlag til FC Helsingør, men generelt har resultaterne været udmærkede, og flere kampe har været ganske målfattige, hvilket vi nok også i højere grad kommer til at se med Skarbalius ved roret.

Tager man de sidste otte kampe i efteråret, lukkede Vejle kun tre mål ind, mens de selv scorede 16. HB Køge havde i den periode en målscore på 9-9. Altså et forholdsvis lavt målsnit for begge mandskaber. Sådan er det også ofte, når holdene mødes, i efteråret spillede de 0-0 på Sjælland, og generelt er fire af de seneste fem kampe sluttet under 2,5 mål.

Banerne er ikke til sprudlende spil for tiden, men Vejle har stor kvalitet i alle aspekter, og bør vinde her. HB Køge kommer givetvis med et meget defensivt udgangspunkt, og det kan meget vel betyde ganske få scoringer, som så ofte før i de indbyrdes kampe.

Vær dog opmærksom på, at Vejles kampe snitter 3,11 mål, mens HB Køges snitter 2,89 mål. Holdene har hhv. 67 og 56 % af deres kampe over 2,5 mål.

Trupnyt
Vejle melder om en så godt som skadesfri trup
HB Køge er uden rutinerede Christian Overby og forsvarsspilleren Matthew Briggs.

Kilder

vejleboldklub.dk, hbkoge.dk, soccerstats.com, sn.dk, vejlefolkeblad.dk

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app

Kommentarer

Feedback