18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Valencia - Villarreal: Over 2,5 Mål

Match center
30. oktober 2021 kl. 18:30 - Fodbold, Spanien - LaLiga
Estadio Mestalla    José Munuera
29. okt. 2021 kl. 21:15 (Opdateret 30. okt. 2021 kl. 20:29) 29/10
105
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (Over-Under): 52-48%
Betvalue: 104,00%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert: 2-0
Onside Betting Spil nu hos Onside Betting
Estadio Mestalla bliver det første græssted for denne La Liga sæsons Regions Derby i mellem "Los Murcielagos" og "El Submarino Amarillo" og det plejer altid at blive spændende!
Det taler for
 • Betis tog senest imod Valencia i en kamp som hjemmeholdet fra Sevilla klart dominerede mest. Efter 30 minutter var Betis foran 2-0. Ni minutter senere reducerede central defensiv spiller Paulista på et lidt kikset men samtidig heldigt mål. Paulista udgik før slutningen på første halvleg, og kampen endte 4-1! 
 • Villarreal tog hjemme imod Piraterne fra havnebyen Cadiz. Selvom Cadiz ikke har pragmeret med deres spil under Cervera, så spillede de sig alligevel til 3-3, dog fortjente de sejren her. Cadiz kommer hurtigt foran på en omstilling, men hjemmeholdet udligner 30 minutter senere og scorer til 1-3 i begyndelsen af anden halvleg. Villarreal får dog scoret to basser i det sidste kvarter! 
 • Vi har med to hold der ligne under hhv. Bordalas og Emery på ingen måder præstere. Valencia har ikke fået en sejr i syv kampe, imens har Villarreal også CL at fokusere på hvor de senest slog Young Boys på udebane før det slog de Betis 2-0 hjemme. Ellers har Villarreal kun præsteret med to sejre i ligaen indtil videre, og derfor ligger de nu pt. nr. 13. Valencia ligger nr. 11! 
 • Generelt har vi med to hold der spiller meget offensivt og vel overvejene taktiske! Både Bordalas og Emery nyder meget at spille offensivt på de centrale parametre og hele tiden bevæge sig mod midten. Det betyder dog ikke at de ikke er gode til deres kant spil, men i dybden med hurtige pasninger og smalt rum er der begge hold kan spille godt! 
 • For mig er der ingen tvivl om at denne kamp er vigtig at vinde for begge hold. Derfor kommer begge hold også i stærkeste opstilling. Både Soler og Parejo er klar som playmakers og Guedes og Alcacer er klar til at scorer. Fælles punkterne på begge hold er klart at de offensivt ligner hinanden, samtidig har de spillere i forskellige positioner der kan komme ind og gøre det uventede! 
 • Der plejer at komme gang i den til dette derbi og jeg tror bestemt ikke er der untagelse nu her. Jeg forventer ambitiøse hold der sigter efter en sejr. Begge hold har præsteret godt og flot på xG, omvendt ligger det helt anerledes. Her lukker begge hold stadig mål ind. Gæsterne har holdt målet rent i 5/10 kampe. Valencia har gjort det i 3/11! 
 • Der er en del defensivt at arbejde med for begge hold, og det ved trænerne også! Paulista for Valencia er ude, så højst sandsynligt er det Alderete og Diahkby der starter inde, og det er ikke de bedste valg, men det er første valgene. Villarreal må undvære Fouth på højre back, hvilket også er en svækkelse for holdet. Her Villarreal godt komme i problemer, det gjorde de imod Cadiz! 
Hold øje med
 • Da det er derbi og inden af holdene har mange sejr i ryggen kunne man godt se en taktisk defensiv præget kamp. Begge hold er har klart deres at arbejde med i de defensive takter og der kan være sat mere fokus på dette! 
 • Som udgangspunkt mener jeg lige nu at begge hold ligger ret lige med hinanden, ift. deres spillestil kan det godt udligne hinanden lidt og derfor kan der være større mulighed for at kampen ender 1-1! 
 • Disse Derbi's plejer som regel at være ret målrige. Dog er det stadig to hold der vil komme ud og forsøge at dominere kampen. Ingen af holdene stiller sig meget tilbage, selvom man kunne argumentere for at de burde prøve det, så ligger det ikke i deres DNA! 
 • Både Gomez, og Moreno er skadet. Selvom ingen af dem er brillieret i sæsonen så er det stadig front angriberne. Heldigvis er de andre på holdet kommet mere i scene for selv at tage chancen og scorer et mål! 
 • Bordalas har ændret meget i Valencias start opstilling, og han prøver konstant noget nyt af rent offensivt. Hvorfor? Det ved jeg personligt ikke. Dog har det skabt åbne kampe, og ført Valencia til mål! 
Oddsmarked

Villarreal er hos bookmakerne favoritter og hos Bet365 kan må få oddsene: 2,90 - 3,40 - 2,45! 
Hvilket giver et CV på: 33% - 28 - 39% 

Personlig syntes jeg måske mere at fordelingen skulle hedde: 35% - 28% - 37% 
Jeg syntes der skal være næsten ligeså stor chance for at Valencia vinder, som Villarreal vinder kampen! Der plejer som sagt at komme godt gang i den, og derfor tror jeg bestemt heller ikke vi får en målløs kamp. 
Det er to offensive hold, der bliver godt nok pt. for begge hold spillet nogle uagjorte kampe, men her er ville det være en prestige at tage sejren! 

Et alternativ spil til kampen kunne være at kigge i retningen af nogle noget kort spil på over linjen. Gerne spil hvor linjen for gule og røde kort tæller med! Og ellers er BHS også en man kan gå med! 

Kampen Forløb: 

Jeg forventer som sagt en offensivt kamp med masser af energi, kamp gejst og gå på mod. Der skal nogle temperament til for at vinde på Mestalla, og det bør vi også få at se her. 
Hverken Valencia eller Villarreal ser jeg stille sig tilbage og forsvare dybt. Dog kunne kampen godt det første stykke tid bærer et taktisk præg og derfor kan kampen starte rolig ud! Men over tid bør den løsne op! 
Persontligt håber jeg er på et tilfældigt mål indenfor kort tid, det plejer som regel gerne at sætte lidt fut i tingene! 

Tryp Nyt: 

Valencia: 4-42 
Cillessen - Flouquier - Alderete - Diahkaby - Gaya - Wass - Guillamon - Guedes - Vzquez - Duro - Andre

Villarreal: 4-3-3
Asenjo - Mario - Mandi - Torres - Alfonso - Iborra - Trigueros - Parejo - Pino - Alcacer - Danjuma

 

Kilder

Flashscore.com - Betxpert.com - Whoscored.com - Understat.com - Laliga.com - Marca.com - Sportsmole.co.uk - Youtube.com ( Highlights) - Valenciacf.com - Villarrealcf.es 

 • Høj teoretisk tilbagebetalingsprocent
 • Fremragende app (p.t kun til Android)
 • Danskejet

Kommentarer

Feedback