18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Valencia - Mallorca: Over 2,5 Mål

Match center
23. oktober 2021 kl. 14:00 - Fodbold, Spanien - LaLiga
Estadio Mestalla    Carlos Del Cerro
22. okt. 2021 kl. 20:05 (Opdateret 23. okt. 2021 kl. 16:03) 22/10
164
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (Over-Under): 48-52%
Betvalue: 103,20%
Spilbar ned til odds: 2,08
Rigtig/forkert: 2-2
Onside Betting Spil nu hos Onside Betting
Vi bør få en målrig affære at se på Estadio Mestalla når "Los Piratas" rejser en tur fra ferieøen til østkyst Spanien Valencia for at møde "Los Murcielagos"!
Forhåbentlig bliver det en kamp med fart over feltet og masser af angrebs aktioner!
Det taler for
 • På trods af det seneste nederlag til Catalaner holdet Barcelona så holdet Valencia sig ikke tilbage. Selvom kampen endte 3-1 kom de stadig på, også endda Gaya som værende målscorer. Kampen var lidt af en "Cirkus" kamp hvor det ikke var overraskende at det faldt fire mål! 
 • Selvom Mallorca har set noget stærke ud defensivt seneste imod La Real så er det stadig et hold der lige så hurtigt kan se svage ud. Under træner Garcia prøver de at balancere de gode takter på eget græs imod de dårlige de har på fremmed græs hvor de endnu kun har vundet én kamp imod Ligaens dårligste hold Alaves! 
 • Træner Bordalas er under mit påsyn blevet rost en del. Han har formået at hæve holdet en hel, og selvom de godt nok tabte mod Barcelona gav de stadig kamp fra sig. Omvendt har de dog stadig problemer defensivt hvor det til tider lidt går i stå. Godt nok er Barcelona et noget andet hold offensivt end Mallorca, men Valencia har dog stadig vist pårøse takter i defensiven til alle hold! 
 • Valencia har ikke vundet deres seneste fem kampe, men de har stadig spillet til mere end hvad resultaterne siger syntes jeg! Nu er Soler og Gaya endelig kommet tilbage i truppen og har allerede lagt deres præg på holdet igen. Soler, der er playmaker på holdet sørger for det gode opspil til Guedes, Gomez og Guillamon samt Wass! De skal nok sørge for jeg målene! 
 • Omvendt har Mallorca også vist gode takter på den offensive front, de er gode til kreaere chancer ud af meget lidt igennem spillere som Angel, Lee og Rodrigues. Men også Ndiaye på venstre kanten er kommet med i opspillet. De defensive takter halter stadig en smule og det kommer de også til imod Valencia. Dog tror jeg også Valencia kommer i problemer! 
 • Der er klar forudsætning for at kampen ikke ender 0-0. Valencia skal helst gerne have en sejr her, og omvendt det skal Mallorca også. Begge hold har i alt tre sejr ni kampe, og deres snit i både xG  og xGA listen er steget. Begge hold spiller en smule dristig men meget mere fremad rettet! 
Hold øje med
 • Det kan risikere at blivere en kedelig og mere defensiv affære de helt store chancer ikke byder sig. Mallorca kan med lidt held godt holde lidt større hold fra fadet! 
 • Valencia kan tage en ren sejr, og undlade selv at indkassere. Gamle, men gode dyder/ takter er jo en ren 1-0 sejr også eller stille sig dybt. Bordalas har gjort det mange gange før med Getafe, og tre point er stadig gode uanset hvordan de spilles hjem!
 • Maxi Gomex, Valencia's top angriber syntes jeg slet ikke har set farlig. I mange situationer står han slet ikke det rigtige sted, og det er meget op til Guedes, og Soler at få scoret målene. Wass prøver også, men han skud har vist sig at være lidt upræcise. Det samme kan også godt sige om både Angel, Lee og Rodrigues i Mallorca! 
 • Selvom jeg syntes at Valencia har spillet til mere end i deres forrige kampe før de mødte Barcelona, så har Mallorca også vist at de godt kan stille sig mere rutiskt og dybt. Uanset hvad skal de forvente Valencia der kommer springende ud til første halvleg og jagter den gode start, og skulle Mallorca holde stand her kan det bliver en fattig kamp med få chancer! 
Oddsmarked

Bookmakerne har klart Valencia som værende favoritter. Hos Bet365 kan man hente odds: 1,66 - 3,80 - 5,25! 
Odds 1,66 er lige i underkanten for en ren sejr på et hold der ikke har vundet i fem kampe. Selvom de møder Mallorca er der ingen garanti for en sikker sejr! Mallorca skal nok bide fra sig! 

Et interresant spil kunne måske findes i overspil på antal kort i kampen. Marathonbet har nogle ret gode linjer, så skulle man være heldig at finde et odds på over 1,60 på over 4,5 kort ville det være at foretrække!  

Kampens Forløb: 

Jeg forventer Valencia presser på fra start som de plejer, de søger altid den gode start og det kommer de også til her. Skulle de først komme foran, er alle muligheder åbne, også for Mallorca da Valencia tit spiller mere åbent selvom de er foran! 
Malllorca vil naturligvis også forsøge at presse på, men måske passe lidt mere på bagud. Hvis de kan holde hjemmeholdet fra fadet i første halvleg vil takterne til en låst kamp være noglelunde på plads, og det vil slet ikke gøre Mallorca noget, ét point er bedre end ingen! 

Trup Nyt: 

Valencia: 4-3-3
Cillessen - Foulquier - Paulista - Diakhaby - Gaya - Wass - Guillamon - Soler - Cheryshev - Gomez - Guedes

Mallorca: 4-2-3-1
Reina - Maffeo - Valjent - Russo - Olivan - Galarreta - Baba - Kang-In - Rodriguez - Amath - Angel! 

Kilder

Flashscore.com - Betxpert.com - Whoscored.com - Understat.com - Marca.com - Laliga.com - Youtube (Highlights) - Valenciacf.com - Rcdmallorca.es 

 • Høj teoretisk tilbagebetalingsprocent
 • Fremragende app (p.t kun til Android)
 • Danskejet

Kommentarer

Feedback