18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Valencia - Deportivo Alaves: (AH: -0,5) 1

Match center
27. august 2021 kl. 22:15 - Fodbold, Spanien - LaLiga
Estadio Mestalla    Miguel Ortiz
23. aug. 2021 kl. 08:40 (Opdateret 28. aug. 2021 kl. 00:12) 23/08
247
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 54-0-46%
Betvalue: 105,30%
Spilbar ned til odds: 1,85
Rigtig/forkert: 3-0
Bet365 Spil nu hos Bet365
På Estadio Mestalla søger "Flagermusene" deres anden sejr i sæsonen. Af de to her, er Valencia kommet bedst ud til sæsonen med i det hele fire point, hvor imod deres modstander forsat ingen har!
Det taler for
 • Valencia kunne i deres første kamp tage alle tre point i en meget hård kamp imod Getafe. Hjemmeholdet fik Guillamon udvist efter tre minutter, men fik scoret på straffespark til 1-0 seks minutter senere. Det resultat kunne de forsvare hjem, og sikre sig selv tre point! 
 • Dog kom Valencia hårdt fra start da de senest spillede 1-1 imod Granada. Sydspanierne kom hurtigt fra start med en omstillings som blev udnyttet til fulde. Efterfølgende blev Granadas mål forvandlet til et skydetelt, og det lignede at det bare var et spørgsmål om tid før kuglen blev sat ind. Det gjorde den så i det 88 minut på straffe af Soler! 
 • Modstander holdet Alaves må så en tur til den spanske øst kyst, og forsøge at skrabe et enkelt point sammen imod Valencia. Alaves har på ingen måder fået den ønskede sæson start. Godt nok møder de Real Madrid i første kamp, en kamp de taber 4-1 hvoraf deres eneste mål kommer på straffe, ellers var de slev udsat for i alt 19 mål forsøg, og 7 skud på mål!
 • Efterfølgende kunne de så tage imod ø holdet Mallorca der skulle på besøg på Estadio Mendizorrotza og også her kom Alaves i problemer imod et stærkt spillende Mallorca hold der efter 80 minutter satte bolden i nettet og tog alle tre point med hjem til øen! Udover det fik, Alaves udvidst deres faste venstre back Duarte efter to gange gult kort! 
 • Træner Bordalas, den nyankommende træner til Valencia har allerede sat hans præg på holdet, og specielt den defensive del har han fået bedre styr på. Men også Valencia's offensive del ser bedre ud der. De ligner et hold der tør at prøve at skyde og satse. Samtidig er de også blevet så meget bedre til at skabe flere muligheder for sig selv!
 • Valencia tog omkring 70% af deres point i sidste sæson på Estadio Mestalla. De er et hold der bare spiller bedre på eget græs, og nu møder de Alaves der først nu i sæsonen skal på fremmed græs. Samtidig har udeholdet i min optik heller det offensive på plads, der bliver regnet rigtig meget med Joselu som skal det gøre det magiske, og det har han bare ikke rigtig vist endnu! 
 • Sidst, så har Valencia på papiret et bedre hold. De kan rent offensivt gøre rigtig ondt på et Alaves hold der til tider godt kan spille solidt. Men de kan også blive løbet hurtigt over. De offensive takter fra holdet er ikke imponerende, og det er ikke mange chancer der kommer fra den offensive midtbane. Uden Duarte kan Alaves risikere at gå deres tredje nederlag i møde!
Hold øje med
 • Valencia spiller godt for tiden og får kreateret mange chancer. Dog er deres to eneste mål kun falde på straffespark. De har altså ikke scoret i åben spil endnu! 
 • Selvom Valencia bestemt har forbedret sig på de defensive og offensive linjer siden sidste sæson, blev de også løbet over ende i kampen mod Granada da de tillader et omstillings mål. Omstillinger fra Alaves er ikke noget der skal undervurderes da de stadig har spillere i Joselu, Mendez, Garcia og Rioja der kan gøre ondt på Valencia!
 • Granada havde i alt to skud på mål i deres kamp. Men det var også to skud deres sad i nettet. Valencia var heldige at det andet mål blev dømt offside. Der er altså stadig lidt at arbejde med i defensive linjer, der specielt i standard situationer kan blive lidt klumpet! 
 • Alaves's defensive linjer kan blive svære at nedbryde. Man har ikke hentet meget nyt ind andet end midtbane spilleren Garcia fra Segunda holdet Gijon. Det vil sige at holdet er stort set det samme fra sidste sæson og det hold kan godt skabe kaos omkring Valencias offensive spil! 
Oddsmarked

Selve odds markedet har klart Valencia som værende favoritter til opgøret her!
Ved Bet365 kan man hentede oddsene 1,85 - 3,50 - 4,20. Hvilket giver et CV på: 51% - 26% - 23%
Samtidig ved Bet365 kan man så få den asiatiske variant på 1 tallet, altså -0,5 AH og oddset der er noget højere. Så det er selvfølgelig det vi går med. 
Kigger vi på selve kryds variantet så er der en chance for at Valencia falder lidt under Alaves solide hold. Selvom de lige nu ingen point har, står de stadig stærkt. Men deres fravær af Duarte og deres offensive tilgang som ser lidt sløj ud bør værdien ligger hos en sejr til hjemmeholdet! 

Rent historisk skal vi tilbage til 2019 for at finde seneste Valencia sejr over Alaves. Jeg tror dog vi får en mere her. Alaves skiftede træner to gange i sidste sæson, og deres nyeste træner Calleja tror jeg desværre ikke redder dem fra nedrykning i denne sæson. Lige nu ligner de absolut ikke hold der kommer til at klare sig godt. Men det hele kan selvfølgelig vende! 

Kampens Forløb: 

Jeg forestiller mig at det hovedsageligt bliver Valencia der kommer til at styre slagets gang. De har stadig lidt de skal bevise ift. at de godt kan scorer mål i åbent spil. Deres måde at spille offensivt på er mine øjne også allerede en smule bedre end hvad de præsterede i sidse sæson. De spiller hurtigt og dybt og blevet meget bedre til at kontrollere bolden under deres fødder. De laver dog stadig fejl her og der, som kan koste dem. Men om Alaves decideret kommer til at score i kampen er jeg ikke så sikker på. Valencias defensiv er blevet meget bedre, og jeg tror bestemt de kan lukke ned for Alaves. 
Med det sagt, så skal det selvfølgelig siges at Alaves ikke skal undervurderes. De er stadig et solidt hold, og de skabte også flest chancer i deres seneste kamp mod Mallorca men fik bare ikke nok ud af det, og skulle det ske, at Alaves kommer foran, så kommer der et helt andet pres i kampen når Valencia skal jagte, og når de jagter åbner de også yderligere op for deres organisation. Så jeg forventer at hjemmeholdet kommer for at kontrollere spillet mest muligt og er hurtige til at lukke ned for potentielle omstillinger. 

Trup Nyt: 
 

Valencia: 4-4-2
Mamardashvili - Correia - Paulista - Alderete - Gaya - Soler - Wass - Racic - Cheryshev - Guedes - Gomez
Tvivlsom: Ingen Info
Ude: Piccini - Domenech - Musah - Guillamon

Alaves: 4-2-3-1
Pacheco - Aguurregabiria - Lejeune - Laguardia - Navarro - Pina - Pons - Rioja - Garcia - Mendez - Joselu
Tvivlsom: Ingen Info
Ude: Duarte


 

Kilder

Flashscore.com - Betxpert.com - Whoscored.com - Understat.com - Soccerway.com - Laliga.com - Valenciacf.com - Derpotivoalaves.com 

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback