18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Valencia - Atletico Madrid: Over 8,5 Hjørnespark

Match center
7. november 2021 kl. 16:15 - Fodbold, Spanien - LaLiga
Estadio Mestalla    Cesar Soto Grado
5. nov. 2021 kl. 17:32 (Opdateret 7. nov. 2021 kl. 19:34) 05/11
126
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (Over-Under): 57-43%
Betvalue: 106,02%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert:
ComeOn Spil nu hos ComeOn
De forsvarende mestre "Colchoneros" tager et smut fra hovedstaden og øst på til Valencia hvor "Los Murcielagos" står klar!
Valencia har én kamp mere på eget græs inden pausen kommer, og her kommer de til at gå efter deres femte sejr i ligaen!
Det taler for
 • Valencia fik langt om længe alle tre point da de i regions derbiet slog Villarreal 2-0 hjemme på Mestalla! Valencia startede ellers sæsonen godt ud, men efter en del skader kom de ind i en runde med dårlige resultater. Nu ligger de på en tiende plads med fire point ned til Villarreal og med seks point op til Atl. Madrid på en fjerde plads! 
 • De forsvarende mestre skal ikke kun kæmpe om deres resultater i ligaen, de har CL at fokusere på hvor en række dårligt spillede kampeaf Simeone's tropper har givet dem tredje pladsen i deres gruppe. Heldigvis kan de glæde sig over at Milan er langt bagefter. Men Madrids egne præstationer er bestemt heller ikke noget at råbe hurra for! 
 • De Rød Hvide matroser har på trods af alt spillet okay fodbold. De scorer målene, spiller taktisk offensivt god bold, og kan sikre soliditet på deres midtbane. Dog har de bare ikke fået alle de point de burde. Efter fem kampe ligger de 2-2-1. Det er ikke det bedste, dog heller ikke det værste afkast der kunne være. Kampen mod Betis fik de så åbnet op for ATL's DNA! 
 • Spaniolerne fra østkysten har nu en sejr og lidt selvtillid i ryggen som de tager med til mødet her, og da det samtidig er sidste Liga kamp inden landskamp pausen forventer jeg absolut af Bordalas sætter alt ind for at vinde denne kamp! Med det bør der også føre en masse angrebs aktioner med sig. Valencia angriber nemlig godt, og meget! 
 • Den måde som Valencia har grebet deres kampe til sig har de sørget for gode offensive takter der har kunne angribe langs kanterne, midt på og dybt i midten hvor Guedes har kunne brilliere! Bagud har de så haft en noget mere åben organisation hvor kant spillere som Foulquier og Gaya til tider har haft det svært. Det samme med center forsvar Alderete! 
 • Atletico spillede seneste en rigtig god kamp imod Betis, og deres måde at angribe kampen der bliver nok det samme de tager med på Mestalla. Her snakker vi masser af dybe bolde, og cut back afleveringer til midten hvor Suarez eller Correa står. Samtidig har de to wing backs i Trippier og Carrasco som sørger for de dybe løb på kantet, og her får Valencia svært ved at følge med! 
 • Atleticos defensiv med Savic og Gimenez har set bedre ud, og lige nu er den heller ikke den bedste forstand. Betis satte ikke deres to bedste angribere ind i seneste kamp, og dette kunne godt være derfor at Atletico holdte nullet. Om ikke andet forventer jeg en del aktioner på alle kanter og dybe løb for Cillessen og resten af Valencia defensiven får det svært! 
 • Både Valencia og Atletico har i ligaen op til nu spillet en del målrige kampe, og de har også givet afkast til den hjørnespark i deres kampe! I tre ud af fem af Valencias seneste kampe er linjen gået over!  For Atletico er det sket i to ud af fem! 
Hold øje med
 • Bordalas og Simeone må dog også have deres defensiv for øje og forsøge at styrke den på den ene eller på den anden måde! Bolden skal stoppes noget før de kommer for at tæt på stregen og målet! 
 • Hvis der er noget som især Valencia godt kunne blive bedre til, så er det at stoppe bolden og modstander holdets opspilning før de kommer for tæt. Valencia har ikke det bedste forsvar, hvilket deres målscorer også bevidner, men kunne de stoppe bolden noget før ville det blive bedre for dem! 
 • Begge hold spiller offensivt og hurtigt, derfor ville nøglen ligge i at stoppe spillet noget mere,og holde modstanderen ved midtbanen! Skulle dette ske, ville linjen på hjørnespark måske også gå under! 
 • Begge hold er gode på standard situationer men det er ikke nødvendigvis det de går efter her! Valencia skal især passe på med at give mange af de sitautioner væk, fordi Atletico skal nok udnytte det. Hvorimod Valencia ikke har de store spillere til set pieces! 
 • Valencia kan stille sig tilbage og satse på omstillinger. Det er set før at de har gjort det, men mange gange så vil vi i disse størrere kampe se mål! Men det kan få en betydning for antallet af hjørnespark! 
Oddsmarked

Bookmakerne er ikke i tvivl omkring hvem der er favoritter! 
Hos Bet365 kan man fåå oddsene: 4,50 - 3,20 - 1,95. Hviket giver et CV på: 21% - 30% - 49%
Vi tilbage til 2014 for at finde den seneste Valencia over Atletico Madrid og af den grund sammen med hvordan de selv har præsteret pt. Vil jeg mene at CV'et er sat helt okay! 
Bordalas har nogle skadet spillere ude til dette opgør bla. fast cental forsvarsspiller Paulista og det får bedstemt en betydning for hjemmeholdet. De er uden Cheryshev som de har været i noget tid, og af den grund af en spiller som Costa (Leeds Udlån) fået en del tid, og han har gjort det godt på midtbanen, og har bestemt hjulpet spillet fremad! Madrid er uden Lemar, Llorente og Kondogbia. Men den seneste trup de stillede med var nok til at slå Betis ud, og derfor forventer jeg de stiller med samme trup! 
Oddset på denne linje syntes jeg er rigtig fin faktisk. Hos Bet365 kan man få odds 2,00 på over 9 Hjørnespark AH og den linje kan man også tage. 
Skulle man kigge efter et alternativ spil kunne en linje på over kort måske være noget kigge efter! Jeg forventer der bliver gang i kampen på et og andet tidspunkt og derfor forventer jeg også at dommer Grado kommer i flere aktioner! 

Kampens Forløb: 

Generelt tænker jeg at det er Atletico der vil forsøge at styre og kontrollere kampen bedst muligt og på deres premisser. Skulle det ske vil Valencia nok stille sig en smule tilbage og afventende! Det kan også være de taktik Bordalas kommer med, og det kan sagtens være Simeone bare blæser til angreb! 
Dog skal det med, at Valencia ikke skal undervurderes. De kan få rigtig meget ud af lidt og også på standard situationer! Jeg forventer måske en lidt stille første halvleg, og en mere energisk anden halvleg. Måske kommer der et hurtigt mål der kan sparke lidt liv i opgøret! 

Trup Nyt:

Valencia: 4-4-2 
Cillessen - Foulquier - Diahkby - Alderete - Gaya - Costa - Soler - Guillamon - Wass - Gudes - Andre 

Atl. Madrid: 3-4-2-1
Oblak - Savic - Gimenez - Hermoso - Trippier - Koke - De Paul - Carrasco - Correa - Griezmann - Suarez

Dette er taget ud fra hvad jeg selv tænker. Hold gerne øje med Sportsmole og der forventet line up! 


 

Kilder

Flashscore.com - Betxpert.com - Whoscored.com - Understat.com - Laliga.com - Marca.com - Sportsmole.co.uk - Soccerway.com - Valenciacf.com - Atleticodemadrid.com 

 • God brugeroplevelse
 • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen

Kommentarer

Feedback