18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Vaidehi Chaudhari -Valeriya Strakhova: 1

22. december 2021 kl. 00:05 - w25 - Pune - hardcourt
21. dec. 2021 kl. 20:32 (Opdateret 22. dec. 2021 kl. 10:02) 21/12
34
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

2 runde i Indien.

Chance (1-X-2): 60-0-40%
Betvalue: 104,40%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert: 0-2
ComeOn Spil nu hos ComeOn

OBS: Kampstart kl.05.00. 

2 indiske kvinder i forslag kassen, da den anden først kommer senere pga. odds udvikling, kan jeg passende starte med denne.

Strakhova er en lidt underlig størrelse tennismæssigt. Hun er kommet til et sted hvor hun taber flere kampe end hun vinder, trods hun er i sin bedste tennis alder. Grus klinger bedst på hende, og en gang i mellem trækker hun et stærk resultat op eller spiller en tæt kamp, men ellers kommer hun ofte til kort i kampene. Doublen har hun tilgengæld været mere end stærk i med sine 6 grus titler, men det har ikke kunne overføres til single for hende.

Hun er en meget rutineret spiller med knap med snart 600 kampe, men hendes 4-5 på hardcourt i år viser nogenlunde hendes reelle niveau. Hun smed første sæt i sin første runde mod overkommelig modstand, men vandt derefter også 12 ud af kampens sidste 13 partier, så er kommet nogenlunde i gang.

Lokale Chaudhari har kørt nogle gode turneringer her i Indien de sidste 2 uger, hvor hun begge gange tabte til turneringsvinderen i 3 sæt, hvor den sidste var hun selv deltager i finalen. Hun er mindre prøvet internationalt, men hendes 2 kampe i Europa i år var 3 sæts nederlag med god modstand. Jeg ser hende beskytte sin serv meget bedre end Strakhova, og ser hendes sidste gode uge som en fin optakt til denne kamp.

Hun klarede Baszak i 2 sæt der kan holde højt niveau, men ikke vist det længe. Efter at tabe sit første serveparti, tog Chaudhari kampen derfra og kørte den sikkert i mål. Jeg reagerer helt sikkert på hendes nuværende form her, og ser hende også som den plausible vinder af dette opgør.

Flere indiske kvinder efterspurgte disse turneringer i hjemlandet, da økonomien ikke altid er der til at rejse ud for til andre lande, hvor omkostningen kan være større end indtjeningen. Lige med Chaudhari ved jeg ikke hvor hun er på den skala,  men skal udnytte det gode momentum hun har gang i.

Markedet ligger lige omkring 1,70 eller lidt under men har været nedadgående. Ikke alle har budt sig til endnu, så det er en kamp der kunne svinge lidt i odds endnu. Jeg syntes dog allerede nu at oddset ligger hvor det er acceptabelt.

God kamp.

  • God brugeroplevelse
  • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen
Feedback