18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Vaexjoe - Linkoeping: 1

Match center
7. oktober 2021 kl. 19:00 - Ishockey, Sverige - SHL
7. okt. 2021 kl. 14:01 (Opdateret 7. okt. 2021 kl. 21:12) 07/10
13
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Rækkens førerhold Vasjoe tager hjemme imod et Linkoeping hold, som har vist store svaghedstegn mod de bedre hold i rækken. Jeg ser et godt spot på en hjemmesejr her.

Chance (1-X-2): 65-10-25%
Betvalue: 105,30%
Spilbar ned til odds: 1,54
Rigtig/forkert: 2-0
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook

Linkobing har hidtil vist, at de går en hård sæson i møde. Med kun 5 point efter de første 6 kampe, kæmper holdet med i bunden af rækken.

Spillet for gæsterne har været usammenhængende, og de har haft svært ved at finde rytme. Kun mod Rogle har holdet vist gode takter, hvor man vandt komfortabelt.

Linkobing har vist store svaghedstegn mod rækken bedre hold. Det er blevet til overbevisende nederlag 0-4 hjemme mod Skellefteå, 0-4 hhjemme mod Färjestad og 5-2 ude mod Luleå. Jeg tror, desværre for Linkobing, at trenten fortsætter ude med Vasjo i dag. Der er ganske enkelt for langt mellem de gode præsationer, hvilket jeg forventer vil blive udstillet mod rækkens hidtil bedste hjemmehold.

Vaxjo, som i øjeblikket indtager første pladsen i rækken, har tilgengæld vist forrygende spil. Kæden med Richard Gynge, Robert Rosén og Julius Nättinen ligger alle i top10. Kæden har ganske enkelt spillet forrygende indtil nu, og jeg forventer de vil bidrage med flere points i denne kamp.

Vaxjo har ikke tabt hjemme til Linkobing siden 2019, og har vundet 3/4 kampe i ordinær tid siden da.

Jeg har valgt at spille ren hjemmesejr, ser dog også værdi i handicap(-1) sejr til hjemmeholdet.
 

  • Høje odds på 2-vejs spil
  • Hyppige promotions til kunder
  • Stort livebetting-udbud

Kommentarer

Feedback