UTSA - Kansas State: 1 (16,5-0)

12. september 2015 kl. 18:00 - Amerikansk Fodbold
2. maj. 2018 kl. 16:00 02/05
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 55-0-45%
Betvalue: 105,05%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Kansas State tog en overbevisende sejr mod en FCS-modstander i første uge, mens UTSA spillede lige op med Arizona. UTSA vil bevise, at det ikke var en engangsaffære, at de kan spille op med nogle af de store P5-skoler.

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED:

  • Kansas State starter back-up quarterback Joe Hubener
  • UTSA spillede helt lige op med Arizona på udebane i sidste weekend. Kansas State er en mere overkommelig opgave for dem
  • UTSA tabte kun to kampe med over 16 point i sidste sæson, og de havde et meget svært out of conference-schedule
  • UTSA er på hjemmebane, og de spiller i en dome. Kansas State har ikke vundet i en dome siden 1993

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED:

  • Bill Snyders Kansas State kommer til at være 100% forberedt til denne kamp
  • Kansas State var meget overbevisende i deres første kamp mod FCS-modstander South Dakota
  • Kansas State har et meget bedre hold end UTSA, hvilket spreadet også viser

NOTE: UTSA overraskede alle og spillede helt lige op med Arizona. Nu er det tid til, at de viser, at det ikke var held. Denne gang skal de stå overfor en back-up quarterback i Joe Hubener efter, at Kansas States normale starter Jesse Ertz blev skadet imod South Dakota. Larry Coker kommer helt sikkert til at sende pres på Hubener. Coker er ikke bange for at blitze med hele sit defense, hvis det er en uerfaren quarterback, som står på den anden side.

Bill Snyder er en erfaren herre, og han ved godt, at dette kommer til at blive deres første test efter, de mødte South Dakota i første kamp. Kansas State har et godt hold overall, men det kommer til at tage tid for dem at få spillet Hubener varm.  Hubener er dog velkendt med systemet. Han er i gang med sit 4. år i Bill Snyders system. Det kan dog også komme på tale, at true freshman quarterback Alex Delton skal spille i denne kamp. Det er en spiller, som Kansas State er meget høje på. De vil rigtig gerne finde den nye Collin Klein, og de føler, at det muligvis kan være Alex Delton. Deres fans vil i hvert fald gerne se ham i aktion.

Som sagt så har Kansas State heller ikke vundet i en dome i 22 år, hvilket er en imponerende stat. Den kommer formentlig til at blive brudt mod UTSA, men det er værd at bemærke deres problemer med at spille indendørs.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback