18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Usue Arconada - Yue Yuan: 2

5. januar 2022 kl. 00:05 - w60 - Traraglon - hardcourt
4. jan. 2022 kl. 13:35 (Opdateret 5. jan. 2022 kl. 06:26) 04/01
85
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

2 runde i Australien.

Chance (1-X-2): 46-0-54%
Betvalue: 102,60%
Spilbar ned til odds: 1,85
Rigtig/forkert: 0-2
ComeOn Spil nu hos ComeOn

Yuan sluttede af som en af de varmeste spillere på indendørs med 10 sejre i træk og titel, inden batterierne kørte flad i den 11 kamp mod Zhang. Nu er det udendørs og her startede hun sidste år som stor underdog i sine første 2 kampe, som hun så også vandt. Før COVID-19 havde hun også mange fine sejre på Alm. hardcourt så er ikke bekymret på hendes vegne.

Det kommer til at være stor forskel i serv i denne kamp, hvor det må forventes at Yuan kommer til at styre den del bedst. Arconada er en lille størrelse men har også nogle gode egenskaber.

Arconada fik reddet 2021 med en god afslutning med titel og sejr over Maia. Hun er nogle gange lidt svær at gøre sig klog på, men når hun er rigtig god er hun god til at få marginalerne på sin side, men og sjældent alt dominerende i kampen.  Hun lagde ud med 6-0 6-0 og det må siges er være den bedst tænkelige start, trods det var imod tvivlsom modstand. Hun har været i gamet i mange år trods sine kun 23 år, men har svært at se hende blive rigtig god på sigt kontra Yuan.

Nogle kører kampen lige og andre som Yuan som svag favorit, men ComeOn er i modsat båd. Jeg personligt føler at man skal hoppe på Yuan toget mens det buldrer der ud af, så ser hende faktisk som en større favorit her end markedet pt. Oddset har i forvejen været en smule nedadgående på Yuan.

Det er deres første møde, så lad os se hvem der kommer bedst ud af denne.

God kamp.

  • God brugeroplevelse
  • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen
Feedback