18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Udinese - SSC Napoli: 2

Match center
20. september 2021 kl. 20:45 - Fodbold, Italien - Serie A
Dacia Arena - Stadio Friuli    Gianluca Manganiello
Se kampen på TV2 Play
14. sep. 2021 kl. 13:05 14/09
173
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (1-X-2): 20-25-55%
Betvalue: 107,80%
Spilbar ned til odds: 1,82
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Napoli er kommet godt fra land med ni point og er stærkt spillende, og vandt senest imod Juventus. Udinese har haft heldet på deres side indtil videre, og vil være tilfreds med en pointdeling, men syditalienerne har normalt taget på hjemmeholdet.
Det taler for
 • Napoli er kommet godt fra start med ni point i de første tre spillerunder i dette års Serie A, og under den nye træner Luciano Spalletti, og man vandt senest fortjent med 2-1 hjemme over et meget tamt og fraværsramt Juventus mandskab.
 • Norditalienerne fra Udine har haft heldet på deres side indtil videre i sæsonen, man spillede 2-2 imod Juventus efter at have været bagud med 2-0 i opgøret, og havde det ikke været pga et par drop fra polske Szczesny var det blevet til et nederlag, og igen i weekenden vandt man på et sent mål i udekampen i La Spezia, og uden at have imponeret overhovedet.
 • Syditalienerne har normalt et rigtig godt tag på Udinese, og har vundet fire af de seneste fem indbyrdes opgør i Udine.
 • Udinese kommer normalt til kort når de møder de store i Serie A, og med Napolis hurtige presspil, og ikke mindst farlige omstillinger bør det tunge Udinese forsvar komme i problemer.
 • Defensivt har Napoli set meget solide ud med især Koulibaly, og med en ikke alt for skræmmende offensiv hos hjemmeholdet, bør man kunne lukke godt ned for norditalienerne.
 • Med den start Napoli har fået på sæsonen skal de tages seriøst i kampen om årets scudetto, og vil man kæmpe med om mesterskabet så er disse opgør must win opgør.
 • Gæsterne fra Napoli er minimum et niveau over Udinese, og bør kunne sætte sig på opgøret fra start af, og kan Napoli få gang i spillet og skrue op for tempoet, og hvor Juventus havde store problemer senest, så bør Udinese komme i store problemer med at følge med tempomæssigt. Napoli har vundet syv af de seneste otte indbyrdes opgør, senest tilbage i maj med 5-1.
Hold øje med
 • Bemærk at Napoli har et opgør torsdag aften i Leicester i Europa League, og her kan man løber ind i skader.
 • Napoli må undvære Meret i målet, Mertens er forsat skadet, og Lorenzo Insigne er tvivlsom efter at han udgik senest i hjemmekampen imod Den Gamle Dame fra Torino.
 • Udinese stod meget defensivt i hjemmekampen imod Juventus, og det bliver med stor sandsynlighed det samme billede i dette opgør.
 • Syditalienerne har dummet sig før mod de små mandskaber i Serie A, og hvilket man så senest i sidste spillerunde i sidste sæson, og som kostede pladsen i Champions League.
Oddsmarked

Nordicbet er i odds 1,96 på en Napoli sejr mandag aften på Dacia Arena i Udine, Unibet og 888sport er begge i odds 1,95 på en syditaliensk sejr.

UDINESE: Syv point i de første tre spillerunder er mere end godkendt for et Udinese mandskab som man skal regne med kommer til at være placeret i den tunge ende af tabellen i denne sæson, og efter at have mistet profiler som De Paul og Musso hen over sommeren, men man har haft heldet på sin side indtil videre i sæsonen.

Bagud 0-2 hjemme imod Juventus blev vendt til 2-2, men måske på en billig baggrund efter at polske Szczesny så skidt ud ved begge scoringer, herefter blev det til en fortjent 3-0 sejr over naboerne og oprykkerne fra Venezia, og i weekenden var heldet så igen på Udineses side da man besejrede Spezia på udebane på en meget sen scoring, og efter ikke at have imponeret.

Man er sikkert fuldtstændig ligeglad med spillet i det norditalienske da det er pointene som tæller, men man har utrolig store mangler på mandskabet, og jeg er forsat overbevist om at Udinese kan komme i problemer i denne sæson, og det bør man også komme mandag aften når Napoli gæster Dacia Arena i Udine.

Gæsterne har besejret Udinese i syv af de seneste otte indbyrdes opgør, og man har kun hentet et point imod Napoli siden 2016 et klart billede på at Napoli ikke er en ønskemodstander for norditalienerne, og det dufter af en utrolig vanskelig opgave, og mod et mandskab som umiddelbart bør være et niveau over hjemmeholdet.

Udineses hjemmebanestatistik: 1-1-0, målscore 5-2.

Trupnyt: Hjemmeholdet har ikke vigtige fravær indtil videre til mandagens hjemmekamp på Dacia Arena.

Udineses forventede startopstilling: 3-5-2: Silvestri- Becao, Nuytinck, Samir- Molina, Arslan, Wallace, Pereyra, Stryger Larsen- Deulofeu, Pussetto.

NAPOLI: Ni point efter de første tre spillerunder, og otte point foran Den Gamle Dame fra Torino kunne ikke være en bedre start på sæsonen for syditalienerne, og mandskabet virker stærkt sammenspillet under den nye træner Luciano Spalletti, samtidigt med at man defensivt er svære at have med at gøre, og hvis man lige ser bort fra græske Manolas store fejl senest imod Juventus.

Napoli skal tages seriøst i denne sæson, man har mere eller mindre samme mandskab fra sidste sæson, og krydret med en langt bedre og mere erfarne træner på bænken i Luciano Spalletti end det var tilfældet med Gennaro Gattuso.

Jeg har forsat Inter som favoritter til at genvinde mesterskabet igen, men Napoli bør være et mandskab man skal regne med i toppen af tabellen, og ikke mindst i kampen om Champions League pladserne. Med den stime man har imod Udinese, og et mandskab som man generelt har det ganske godt med, så bør man have gode muligheder for at hente tre point på Dacia Arena, og mod et mandskab som generelt kommer i store problemer når de er oppe mod de store fra klassen i Serie A.

Napoli har et opgør torsdag aften i Europa League i Leicester, og træner Spalletti kan finde på at rotere i det opgør, og Meret er sandsynligvis ude igen mandag i Udine og det samme er Mertens, og Lorenzo Insigne udgik senest imod Juventus, og er han ude er det en svækkelse.

Syditalienerne har dog en ganske fin og bred bænk i denne sæson, og skulle man være uden Insigne til mandagens opgør så er man forsat godt rustet til at kunne udfordre hjemmeholdet og med en offensiv hvor mexicanske Lozano både på fart og teknik kan give hjemmeholdets tunge defensiv problemer.

Napolis udebanestatistik: 1-0-0, målscore 2-1.

Trupnyt: Meret(fast/reserve) i målet er skadet, han var også ude senest, men man har colombianske Ospina i målet så man er ikke svækket, Mertens(fast) i angrebet er forsat skadet, Insigne(fast) i angrebet udgik senest imod Juventus, og er tvivlsom til mandagens opgør.

Napolis forventede startopstilling: 4-2-3-1: Ospina- Di Lorenzo, Manolas, Koulibaly, Mario Ruí- Fabian Ruiz, Anguissa- Politano, Elmas, Lozano- Osimhen.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, sportmediaset.mediaset.it, udinese.it, sscnapoli.it, calcionapoli24.it, ilfriuli.it, Tuttomercatoweb.com

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback