18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce
23. januar 2021 kl. 18:00 - Fodbold, Italien - Serie A
Dacia Arena - Stadio Friuli    Fabio Maresca
18. jan. 2021 kl. 11:32 (Opdateret 23. jan. 2021 kl. 19:56) 18/01
410
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (1-X-2): 15-22-63%
Betvalue: 108,36%
Spilbar ned til odds: 1,59
Rigtig/forkert: 0-0
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Inter hentede tre vigtige point hjemme mod Juventus, og er både et og to niveauer over det kriseramte hjemmehold. Udinese vil stå kompakt og se om det er nok, men milaneserne ser skræmmende ud, og det er et must win opgør og bør give tre point.
Det taler for
 • Inter fik tre vigtige point i Derby D´Italia mod Juventus som blev besejret med 2-0, og i et opgør hvor man var det klart bedste mandskab, og vil man spille sig endnu mere ind i kampen om dette års scudetto så skal kriseramt Udinese besejres på Dacia Arena i Udine.
 • Udinese har et opgør onsdag hjemme mod Atalanta, og det vil sige at når man løber på banen lørdag aften er det tredje opgør på syv dage, og det kan man ikke undgå at mærke hos spillerne.
 • Det bliver med stor sandsynlighed et opgør på Inters præmisser, og hvor man vil tag styringen fra start og sætte sig på opgøret, og gæsterne fra Milano kommer til det norditalienske i stærkeste opstilling, og det er meget svært at se hvordan Udinese skal kunne stå i mod et sandsynligvis hårdt pres fra gæsterne igennem hele opgøret.
 • Defensivt så Inter stærke ud mod Juventus, og hvor man fik lukket ned for Den Gamle Dame i mere eller mindre hele opgøret, og det bør man også have gode muligheder for mod et Udinese mandskab som offensivt langtfra er skræmmende.
 • Offensivt har Inter i Lukaku og Lautaro Martinez to angribere som kan gøre ondt på et hjemmehold som defensivt har set meget svage ud, og på midtbanen bør man også have gode muligheder for at tag styringen og overmatche hjemmeholdet, og ikke mindst få Udinese ud og løbe og jagte bolden hele tiden.
 • Vil Inter vinde dette års scudetto så skal denne slags opgør give tre point, og man har ikke råd til at fejle i disse opgør.
 • Inter har ikke vigtige fravær til opgøret, og træner Antonio Conte ændre med stor sandsynlighed ikke det store i forhold til søndagens hjemmekamp mod Juventus.
 • Gæsterne har normalt et godt tag på Udinese på udebane, man har vundet seks af de seneste indbyrdes opgør, og Udinese har ikke besejret Inter hjemme siden 2013.
Hold øje med
 • Inter har ikke vundet i de seneste to udekampe hvor det er blevet til et nederlag mod Sampdoria og uafgjort i Rom mod Roma.
 • Gæsterne fra Milano har tidligere været kendt for at smide point væk mod de små mandskaber i Serie A.
 • Det bliver sandsynligvis en parkeret bus som milaneserne skal flytte foran Udinese målet.
 • Udinese fik et flot point hjemme mod Atalanta, selvom det efter spil og chancer ikke var helt fortjent, og hvor man havde stort fokus på at fosvare sig igennem hele opgøret.
Oddsmarked

Nordicbet er i odds 1.72 på en Inter sejr, men generelt er oddset faldende hos de fleste bookmakere, og skulle Udinese tabe onsdagens hjemmekamp mod Atalanta så vil oddset muligvis falde yderligere på en Inter sejr.

UDINESE: Man spillede 1-1 mod Atalanta i onsdagens hjemmekamp på Dacia Arena, og efter en hurtig scoring i opgøret, men set over hele opgøret og efter spil og chancer så var det bestemt ikke fortjent at man fik point, og lørdagens hjemmekamp mod Inter kan blive samme billede som mod Atalanta, og hvor man vil blive presset i bund i det mest af opgøret.

Udinese har store problemer og det kommer man ikke udenom, og det kan godt gå hen og blive et meget hårdt forår for den norditalienske klub, og som vil komme til at kæmpe om at overleve i dette års Serie A da man især i det offensive ikke virker særlig skarpe, og det held man havde i onsdagens hjemmekamp kommer man med stor sandsynlighed ikke til at have mod et mandskab som Inter som har mere kvalitet end Atalanta.

Træner Luca Gotti kommer med stor sandsynlighed ikke til at ændre det store i startopstillingen lørdag eftermidag i forhold til onsdagens opgør, og det bliver endnu engang et opgør hvor man kommer til at fokusere på at forsvare sig, og hvor man kommer til at jagte bolde igennem det mest af opgøret, og det er samtidigt det tredje opgør på syv dage, og det gør ikke tingene nemmere.

Udineses hjemmebanestatistik: 2-2-5, målscore 7-12.

Trupnyt: Pussetto(fast) i angrebet er ude, og ellers har man ikke vigtige fravær til opgøret.

Udineses forventede startopstilling: 3-5-1-1: Musso- Becao, Bonifazi, Samir- Stryger Larsen, De Paul, Arslan, Mandragora, Zeegelaar- Pereyra- Lasagna.

INTER: Med tre point i Derby D´Italia mod Juventus søndag aften ligner Inter et mandskab som i denne sæson har store muligheder for at tag dette års mesterskab, også selvom bysbørnene fra Milan har været stærkt spillende, men jeg forventer ikke at Milan kan holde samme niveau igennem hele foråret, samtidig med at Inter har mere bredde på bænken, og det bliver vigtigt i foråret.

Man er favoritter lørdag aften på Dacia Arena og mod et Udinese mandskab som man har et rigtig god tag på, og man har yderligere ikke tabt i Udine siden 2013 hvilket giver et godt bevis på hvor svært hjemmeholdet har det når milaneserne gæster det norditalienske.

Det ligner et opgør hvor Inter kommer til at styre begivenhederne fra start og hvor man vil sætte sig på opgøret, og være spillestyrende, og hjemmeholdet vil med stor sandsynlighed komme under et voldsomt pres, og kigger man på de to mandskaber så er Inter ganske enkelt bare et niveau eller to over Udinese, og især på midtbanen med Brozovic, Barella og Vidal bør man kunne tag styringen, samtidigt med at hjemmeholdet kan få det svært med at holde Lukaku og Lautaro fra chancerne.

Inter har ikke råd til at smide point i denne slags opgør hvis man skal vinde dette års mesterskab, og det er et must win opgør, og det tyder ikke på at træner Antonio Conte ædre det store i forhold til søndagens sejr hjemme mod Juventus, og man kan stille i stærkeste opstilling til opgøret.

Inters udebanestatistik: 5-3-1, målscore 20-10.

Trupnyt: Inter kan til opgøret stille i stærkeste opstilling:

Inters forventede startopstilling: 3-5-2: Handanovic- Skriniar, De Vrij, Bastoni- Hakimi, Barella, Brozovic, Vidal, Young- Lukaku, Lautaro Martinez.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport,it, udinese,it, sport.sky.it, inter it, tuttomercatoweb.com

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback