Udinese - Chievo: (AH: +0,5) 2

Match center
20. august 2017 kl. 20:45 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio Friuli    Claudio Gavillucci
2. maj. 2018 kl. 16:25 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 45-30-25%
Betvalue: 106,15%
Spilbar ned til odds: 2,80
Rigtig/forkert:
Betfair Spillebørs Spil nu hos Betfair Spillebørs

Overordnet:

Udinese kan ikke stille i stærkeste til denne kamp, da de mangler en række vigtige brikker i defensiven. Her kan nævnes Danilo, Silvan Widmer og Assane Demoya Gnoukouri. Chievo har til gengæld kun Riccardo Meggiorini ude til denne kamp og da han er angriber, kan vi forvente at Chievo stiller med en stærk defensiv præget attitude til kampen.

Dette har Chievo også været gode til i sidste sæson hvor man kun har lukket 61 mål ind, hvilket i sig selv lyder meget, men hvis man kigger på hvad de andre hold i bunden har rykket ned så er det fx 87, 77 og 64 mål. Chievo er dermed i stand til ikke helt er falde igenenm defensivt når de virkelig vil, og her kan det blive en af de kampe, hvor man må erkende at man mangler en vigtig brik offensivt og dermed gå efter en solid defensiv indsats der sikrer det ene point.

Omvendt kan vi ikke spille på det rene kryds, da Udinese jo har problemer i defensiven og hvis Chievo formår at køre kontra i denne kamp i de afgørende situationer, så kan vi også få en overaskende sejr til udeholdet, hvilket jeg stadig ikke tror på, bliver en særlig sandsynlig udfald.

Indbyrdes:

Det der også taler for spillet er at Udinese kun har vundet over Chievo i de seneste 6 kampe. Vi taler dermed højst sandsynligt om et uafgjort resultat her, men på grund af fraværet hos hjemmeholdet og Chievos evner til at køre kontra, vælges x2 spillet og ikke det rene 2 tal.

Hvad taler imod?

Det der taler imod spillet er at hjemmeholdet har forstærket sig i sommerpausen i form af  Antonin Barak, Mamadou Coulibaly og Bram Nuytinck. Hvis hjemmeholdet først kommer foran, kan disse brikker bruges defensivt og så bliver det rigtig svært for udeholdet at komme tilbage i kampen. For mig at se, vil det dog tage tid, inden der kommer noget kontinuitet i det nye hold og det stabile defensiv formår at virke som det skal, og derfor kan Chievo se deres muligheder her, hvis de formår at bevare deres gode pre season form hvor de ikke har tabt en eneste gang og tage denne gode motivation med her og starte sæsonen fornuftigt med en uafgjort eller en sejr.

Kilder:

Holdnyt.dk

  • Bredt udvalg
  • Høje odds
  • Høj likviditet
  • Brugervenligt website

Kommentarer

Feedback