18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Udinese - AC Milan: 2 - Tips & Spilforslag

Match center
11. december 2021 kl. 20:45 - Fodbold, Italien - Italien Serie A
Dacia Arena - Stadio Friuli    Francesco Fourneau
8. dec. 2021 kl. 12:15 (Opdateret 11. dec. 2021 kl. 22:42) 08/12
256
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Chance (1-X-2): 20-26-54%
Betvalue: 106,38%
Spilbar ned til odds: 1,85
Rigtig/forkert: 1-1
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet
Milan er favoritter og kan nu udelukkende fokusere på Serie A, og hjemmeholdet er i knæ i øjeblikket. Luca Gotti er fyret og assistenten har taget over det kan måske ændre lidt, men Udinese er svækket til opgøret og bør få det svært.
Det taler for
 • Milan kan nu udelukkende fokusere på Serie A efter exit i Champions League tirsdag aften, og vil man holde bysbørnene fra Inter og Napoli på afstand skal disse opgør vindes.
 • Gæsterne fra Milano er kommet hurtigt på sporet igen efter to nederlag i træk, og har besejret både Genoa og Salernitana, og to mandskaber som ikke er meget dårligere end Udinese i øjeblikket.
 • Udinese løb ind i et 3-1 nederlag i Toscana imod oprykkerne fra Empoli mandag aften, og det kostede træner Luca Gotti jobbet, og efter min mening dumt da ansvaret skal findes hos ledelsen, og som ikke har gjort meget for at forstærke truppen, og den fyring kan ikke undgå og påvirke spillerne.
 • Spillemæssigt peger pilen i de to forskellige retninger når man kigger på de to mandskaber, og gæsterne fra Milano er minimum et niveau over Udinese, og yderligere har norditalienerne igen i denne sæson store problemer med, at holde nullet og har vist stor usikkerhed i det defensive.
 • Udinese er uden Samir i midterforsvaret som er i karantæne og yderligere er Becao sandsynligvis også ude i midterforsvaret, og det svækker hjemmeholdet markant defensivt, og yderligere er argentinske Pereyra ude i det offensive.
 • Milan gør det normalt ganske fint i Udine, og hvor man har vundet tre gange i de seneste seks indbyrdes opgør, og fået point i de fire af opgørene. Gæsterne kommer til det norditalienske i noget som ligner stærkeste opstilling og er kun uden Kjær af de vigtige brikker, og det bør kunne gøre, at man har overtaget i dette opgør fra start.
 • Udinese har hentet en sejr i de seneste tretten spillerunder, og offensivt har de ud over Beto ikke meget og skyde med, og kan Milans stærke defensiv få lukket ned for især ham, så vil det blive utrolig begrænset hvad Udinese kan stille op.
Hold øje med
 • Milan har haft to udfald i træk ved først at tabe i Firenze med 4--3 og derefter med 1-3 hjemme til Sassuolo, og to opgør man ikke havde forventet og tabe.
 • Hvor mange kræfter har Milan brugt i tirsdagens opgør imod Liverpool, og hvor det blev til et 1-2 nederlag.
 • Udinese har overrasket i denne sæson før, og hvor man mindst har forventet det blandt andet hjemme imod Juventus og ude imod Atalanta og Lazio.
 • Det bliver med stor sandsynlighed et opgør hvor hjemmeholdet kommer til at stå kompakt og defensivt, og først og fremmest fordi man er svækket defensivt, og fordi man har lukket alt for mange mål ind på det seneste.
 • Norditalienerne har besejret milaneserne to gange i de seneste fem indbyrdes opgør på Dacia Arena.
Oddsmarked

Marathonbet er i odds 1,97 på en Milan sejr, mens Nordicbet er i odds 1,95 og oddset er generelt faldende hos de fleste bookmakere.

UDINESE: En sejr i de seneste tretten spillerunder, og kulminerede med mandagens 1-3 nederlag i Toscana til oprykkerne fra Empoli kostede tirsdag træner Luca Gotti trænerjobbet, og nej spillet har ikke fungeret længe, og resultaterne har ikke været de bedste, men når man ikke har nogen ideer og man samtidigt heller ikke forstærker sig så er det ikke nemt.

At Udinese vil komme i problemer i denne sæson havde jeg forventet, og jeg ser dem forsat som et mandskab som godt kan ryge ned i Serie B og ganske enkelt fordi det er et ordinært mandskab, og en klub hvor det vigtigste for ledelsen er bare, at være i Serie A og det holder bare ikke længere i moderne fodbold.

Truppen skriger ikke af de store stjerner og spillere fra øverste hylde, og de to største profiler man havde og som gjorde en forskel de blev solgt i sommers da De Paul røg til Atletico Madrid og Musso i målet skiftede til Atalanta, og her havde man efterfølgende muligheder for, at bruge pengene på et par gode indkøb, men det skete ikke.

Til lørdagens opgør er det trænerassistenten Cioffi som kommer til at stå i spidsen for mandskabet, og indtil en ny permanent træner er fundet, man yderligere svækket i det defensive da Samir er i karantæne og Becao som udgik i udekampen imod Lazio for en lille uge siden også var ude i Empoli i mandags, samtidig med at vigtige Pereyra i det offensive, og det kan ikke undgå, at svække hjemmeholdet.

Udineses hjemmebanestastik: 2-2-4, målscore 10-11. 

Trupnyt: Samir(fast) i midterforsvaret er i karantæne, Becao(fast) ligeledes i midterforsvaret er med stor sandsynlighed ude til lørdagens opgør, og Pereyra(fast) i angrebet er ude de kommende mange uger efter, at han blev skulderskadet i hjemmekampen imod Genoa.

Udineses forventede startopstilling: 4-4-2: Silvestri- Molina, De Maio, Nuytinck, Udogie- Soppy, Makengo, Arslan, Deulofeu- Sucess, Beto.

MILAN: Med 1-2 nederlaget hjemme til Liverpool i tirsdagens Champions League opgør er milaneserne ude af alt europæisk fodbold i denne sæson og det betyder nu, at alt fokus kan være på Serie A og de fleste havde nok regnet med, at Champions League eventyret var slut allerede inden man gik på banen i tirsdagens opgør.

At milaneserne bliver italienske mestre er jeg dog ikke helt overbevist om at de gør, man går ind i et forår uden europæisk fodbold og som selvfølgelig er en fordel for Milan, men Inter har en bredder bænk og et mandskab som virker bedre sammenspillet og mere stabile end Milan, samtidig med man ikke må glemme hverken Napoli eller Atalanta.

Fokus må først og fremmest være på, at slutte i top 4 og som giver adgang til Champions League og kan man holde mere eller mindre samme stil som indtil videre i sæsonen, så bør det være muligt, men det kræver også man ikke løber ind i et hav af skader.

Milan er favoritter lørdag i Udine, og kommer til det norditalienske i noget som ligner stærkeste opstilling, og Simon Kjær er ude resten af sæsonen, men man er godt garderet i den bagerste kæde og vil man drømme om scudetto og ikke mindst slutte i Top 4 så skal et mandskab som Udinese besejres.

Norditalienerne er svækket i midterforsvaret, træneren er fyret, defensivt er man mere end til og tale med og lukker alt for mange mål ind, og Milan har ganske enkeæt flere strenge og spille på, og så kommer man ikke udenom, at Udinese generelt kommer i store problemer imod de store i Serie A, og hvor man tempomæssigt og teknisk ikke kan være med.

Milans udebanestatistik: 6-1-1, målscore 19-11.

Trupnyt: Simon Kjær(fast) i midterforsvaret er ude resten af sæsonen, de to reservere Rebic og Giroud i det offensive er begge tvivlsom, Calabria(fast-reserve) i det defensive er skadet.

Milans forventede startopstilling: 4-2-3-1: Maignan- Florenzi, Tomori, Romagnoli, Hernandez- Tonali, Kessie- Saelemaekers, Brahim Diaz, Leao- Ibrahimovic.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, Tuttomercatoweb.com, udinese.it, sportmediaset.mediaset.it, sport.sky.it, acmilan.com, ilgiornalediudine.com

 • Høj tilbagebetaling
 • Stort spiludvalg og egne odssættere
 • Flot velkomstbonus

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

2022-12-03
- Bruger
- Ekspert
16:00 Holland - USA: Under 0,5 Mål i 1. halveg (1H)
2,55
2022-12-06
- Bruger
- Ekspert
20:00 VM: Hvornår bliver landet slået ud: Semifinalen: ENG/BRA/FRA/ARG/TYS/SPA/ BEL/HOL/POR - frit valg
11,00
20:15 VM 2022 topscorer: Udsagnsspil: Christian Eriksen
200,00
20:15 Danmarks VM2022-topscorer: Christian Eriksen inkl tie
3,75
20:15 Pierre Emile Højbjerg bliver dansk topscorer: (udsagnsspil, ikke under topscorer!)
30,00
23:00 Andreas Skov Olsen scorer flere mål end Eriksen (dnb): (1,35 ved draw)
2,70
23:00 Eriksen flere mål end Lewandowski/Kane /Ronaldo/Mbappė (halve odds ved tie): .
5,00
23:15 Mikkel Damsgård bliver dansk topscorer: (udsagnspil, ikke under 'topscorer')
20,01
2022-12-11
- Bruger
- Ekspert
00:00 Paddy Pimblett - Jared Gordon: 1
1,60
2022-12-18
- Bruger
- Ekspert
23:30 Ender i top 3: Samtlige top-10 lande, t/m Danmark
3,00
2022-12-29
- Bruger
- Ekspert
21:30 Atletico Madrid - Elche: Under 0,5 Mål
3,45

Kommentarer

Feedback