Annonce

Tvis Holstebro - Bjerringbro SV: 1

Match center
8. marts 2017 kl. 18:30 - Håndbold, Danmark - Herrehåndboldligaen
2. maj. 2018 kl. 16:21 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 55-10-35%
Betvalue: 110,00%
Spilbar ned til odds: 1,82
Bet365 Spil nu hos Bet365


Bjerringbro Silkeborg (BSV) er inde i en periode med rigtig mange hårde kampe grundet deres deltagelse i CL. 

I weekenden står de overfor den vel vigtigste kamp i klubbens historie mod Kadetten Schaffhausen, hvor de med en sejr kan spille sig i 1/16 finalen. Samtidig har de snublet i ligaen de sidste to runder, hvor de undervejs enten har været uden Skube og Markussen eller givet dem lange pauser undervejs. Hvis BSV skal vinde i weekenden, så skal disse to + Michael V. Knudsen spares i løbet af ugen, og med tanke på BSVs slutprogram sammenlignet med deres øvrige konkurrenter i toppen, så vil det på ingen måde være en katastrofe, hvis de taber. 

Tvis Holstebro er modsat rigtig stærk kørende her efter jul. Specielt angrebspillet har været rigtig gode i lange perioder ligesom at kontrafasen har kastet mange mål af sig. Spiltyperne passer glimerende til BSVs offensive forsvar, og med en solid defensiv mod et formegentlig resurcesparrende BSV hold, så er odds 2 for en hjemmesejr et rigtig godt odds. 

Udfordringen for Tvis er om deres flade 6-0 forsvar kan give gode nok arbejdsbetingelser for både Lind og Bergerud. Ingen af disse har været suværene igennem hele sæsonen, og selvom specielt Bergeud efter et succesfuldt VM har ramt omkring 40 % de kampe han har stået, så bliver Tvis udfordret hvis Markussen og Øris er godt skydende. 

Begge hold risikerer at mangle deres HF, da Johan Hansen er ude og Kasper Kildelund er tvilsom. Afløserne er ikke i nærheden af samme nivaeu, og hvor BSV egentlig er kommet nogenlunde ud af det, så kan det ramme Tvis ekstra hårdt, da fløjene spiller en stor rolle i 1. bølge fasen i kontrasen, samt til at kunne trække BSV forsvaret ud ved at kunne afslutte spidst. 

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback